Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΜΗΝΥΣΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΧΤΑ

*Ακολουθεί σχόλιο του blog
Μηνυτήρια αναφορά κατά Χρήστου Πάχτα δημάρχου Αριστοτέλη Χαλκιδικής και κατά παντός εταίρου υπευθύνου κατέθεσε σήμερα η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρυσούλα Γιαταγάνα. 

Αιτία η ομιλία του δημάρχου περίπου πριν 15 μέρες όπου μεταξύ άλλων δήλωσε πως αν δεν βγει ο ίδιος δήμαρχος ή υποστηρικτής της επένδυσης χρυσού: «την επομένη των εκλογών θα υπάρχουν 3.000 άτομα στις Σκουριές. Θα έρθουν όλοι οι αναρχικοί, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ από όλη την Ελλάδα με τους βουλευτές του.... και η επόμενη κίνηση θα είναι οι εργαζόμενοι ίσως να κάψουν κανένα χωριό, και να έχουμε ανθρώπινα θύματα»

Πέρα από την ηθική βλάβη που επικαλείται η κ. Γιαταγάνα και αιτείται το ενδεικτικό ποσό των 50 ευρώ, ζητά και εισαγγελική διερεύνηση για τυχόν ποινικά αδικήματα που εκφέρονται από τα λόγια του κ. Πάχτα.

Πηγή:www.seleo.gr

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Το αλατοπίπερο σ' αυτή τη μήνυση θα δώσει η λίστα των μαρτύρων κατηγορίας. 

Άραγε θα περιέχει η λίστα, ως μάρτυρες, υποστηρικτές της "κινηματικής βίας" και του "πολιτικού λιντσαρίσματος" στο... #skouries και των οποίων ουκ ολίγα επιτιμητικά σχόλια και τις αναλύσεις έτυχε να ακούσουμε και να διαβάσουμε κατά το πρόσφατο παρελθόν, όταν ειπώθηκαν λόγια και ουσιαστικές παροτρύνσεις για άσκηση βίας από τον πολιτικό και το νομικό χώρο; Για να δούμε;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να ερθει μάρτυρας κατηγορίας ο Καμμένος, να πέσουν και τα τσιμέντα τα ψεκασμένα.

Ανώνυμος είπε...

Θα γελάσει ο κάθε πι-κ(ρ)αμμένος στη δίκη. Αντε να οριστεί σύντομα η δικάσιμος να γελάσουμε με τη χουρέμ, τον αρχέγονο και τους επαγγελαμτίες ακτιβιστές.
Για τη Γιαταγάνα, ο αναρχοκρατικοδίαιτος Διαμαντόπουλος τώρα δικαιώνεται. Ραντεβού στα βιζονάδικα!!!!!!!!!!!!