Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΜΙΧ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: "ΟΙ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ & ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο διεύθυνοντας σύμβουλος της "Ελληνικός Χρυσός" Μιχ. Θεοδωρακόπουλος σε τηλεφωνική συνένετυξη του στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμό "SUPER TV" και το δημοσιογράφο Αστέριο Σταθώρο το βραδυ της περασμένηςΤρίτης

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος ξεκαθάρισε ότι οι Σκουριές είναι ένα από τα 3 έργα του ενιαίου επενδυτικού σχεδίου και αν επιχειρηθεί ο στραγγαλισμός του ενός θα υποστούν ασφυξία τα άλλα δυο έργα εννοώντας το Μάντεμ Λάκκο και την Ολυμπιάδα.

Επιπλέον, απαντώντας σε δημοσιογραφικές φήμες που ήθελαν την εταιρεία να ψάχνει άλλα "πράγματα" στο μεταλλευτικό πεδίο της ΒΑ Χαλκιδικής κατέστησε σαφές ότι η εταιρεία ερευνά όπου έχει το μεταλλευτικό δικαίωμα για μεικτά θειούχα με περιεκτικότητα σε χρυσό και τίποτα άλλο.

Επίσης, ο κ Θεοδωρακόπουλος αναφέρθηκε εκτενώς και στα τελευταία "antigold" θεωρήματα που θέλουν τους αγώνες της μεταλλευτικής κοινωνίας υποκινούμενους από την εταιρεία και πως θα απολύονταν όσοι εργαζόμενοι δεν πήγαιναν στη μεγαλειώδη συγκέντρωση της Κυριακής.


Όλα αυτά και πολλά άλλα μπορείτε να τα ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί διάρκειας 9 λεπτών. 

Να σημειώσουμε εδώ ότι σήμερα στις 16:30 μ.μ. στον τηλεοπτικό σταθμό "ΕΓΝΑΤΙΑ" θα παραχωρήσει συνέντευξη ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων "Αγία Βαρβάρα" Γιώργος Χατζής, ενώ στις 9 το βράδυ ο πρόεδρος του σωματείου "Αγία Βαρβάρα" και ο διευθύνοντας σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός είναι προσκεκλημμένοι στο δελτίο ειδήσεων του "SUPER TV".


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από την μία έχουμε ίσως την μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στην Ελλάδα που εφαρμόζοντας αυτά για τα οποία νομίμως αδειοδοτήθηκε από το Ελληνικό Δημόσιο ,δίνει δουλειά και ελπίδα σε χιλιάδες εργαζομένους.Από την άλλη έχουμε τους αντιδρώντες με τις όποιες διαφωνίες τους, να προσπαθούν να εμποδίσουν με κάθε νόμιμο ή μη τρόπο την ομαλή συνέχεια της επένδυσης(έχοντας προφανώς εξασφαλισμένα τα προς το ζειν).
Μέχρι και χθες όμως το Ε΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας με την υπ΄ αριθμ. 549/2015 απόφασή του, απέρριψε ως αβάσιμους και απαράδεκτους τους ισχυρισμούς 264 κατοίκων της Α.Χαλκιδικής λέγοντας "ναι" στη συνέχιση του έργου στις μεταλλουργικές εγκαταστάσεις και στις εγκαταστάσεις απόθεσης των παλαιών τελμάτων σε συγκεκριμένες περιοχές των μεταλλείων χρυσού της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός.
Ισως η μέχρι τώρα ενημέρωση των antigold να είναι τουλάχιστον ελλειπής αν οχι εσκεμμένα παραπλανητική.Αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να αγοράσουν μετοχές της εταιρείας.Μπορούν όμως να αφήσουν τις ακραίες αντιπαραθέσεις και μέσω διαλόγου με έγκυρες και έγκριτες πηγές να αντιληφθούν την διάθεση όλων πως πρέπει να εξευρεθούν λύσεις συνολικά ωφέλιμες. Αλλωστε 'ο καλός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης'.

ΟΒΕΛΙΞ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΤΕΜΕΚ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ.
ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ ΑΠ' ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΣΙΤΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Οι μισοι ειναι ντοπιοι

Ανώνυμος είπε...

Ούτε οι μισοί πια 3:52. Τα 3/4 είναι μπάχαλα και νεολαίοι του συριζα. Χωρίς αυτούς δεν υπάρχει συντονιστικό ιερισσού.