Σάββατο 18 Απριλίου 2015

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΓΓΛΕΖΗ: "Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ANTIGOLD!!!" (BINTEO)

Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής η αποκάλυψη που έκανε η βουλεύτρια Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη στην κάμερα του Left.gr.

Σύμφωνα με τη δήλωση της κ. Ιγγλέζη που έγινε στο περιθώριο της ισχνής αντισυγκέντρωσης που έκαναν αλληλέγγυοι των "antigold" στην Αθήνα, ο νέος δήμαρχος Αριστοτέλη, ο άνθρωπος που εκλέχτηκε με κεντρικό σύνθημα την επιστροφή της ενότητας στην κοινωνία, είναι ο εκλεκτός του αντιμεταλλευτικού κινήματος.

Κάτι είχαμε υποψιαστεί, αλλά δεν θέλαμε να το πιστέψουμε. Ήρθε όμως η αποκάλυψη της κ. Ιγγλέζη για να μας προσγειώσει στην ωμή πραγματικότητα. 

Υπάρχει ένα πολύ σωστό σχόλιο από το metalleiablog έπειτα απ' αυτή την απρόσμενη όσο και δυσμενή εξέλιξη για την τοπική κοινωνία, η οποία άλλα πίστεψε και ψήφισε και άλλα φανερώνονται μπροστά της. 

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί. Η κ.Ιγγλέζη κάνει και άλλες αποκαλύψεις... Για παράδειγμα λέει ότι ήταν 60 τα λεωφορεία με κατοίκους της εκλογικής περιφέρειας της που κατέβηκαν στην Αθήνα για να διαδηλώσουν υπέρ των μεταλλείων και η πορεία είχε μόλις 1.500...!!!!