Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με εκπροσώπους των εργαζομένων στα μεταλλεία Χαλκιδικής συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, και άκουσε τις ανησυχίες τους αναφορικά με το μέλλον της επένδυσης.

Αν και δεν έκανε δηλώσεις, ανεβαίνοντας στο βήμα του συνεδρίου της ΚΕΔΕ, είπε πως οι μεταλλωρύχοι ζητούν σταθερότητα και επενδύσεις. Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν στον πρώην πρωθυπουργό την αγωνία τους για τις δύο χιλιάδες θέσεις εργασίας και για το μέλλον των οικογενειών τους αφού όπως είπαν η κυβέρνηση δεν έχει διασφαλίσει ότι τα μεταλλεία χρυσού θα συνεχίσουν να λειτουργούν.

Όπως λένε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τους υποσχέθηκε ότι με κάθε θεσμικό τρόπο και μέσα από τη Βουλή θα στηρίξει την επένδυση Νωρίτερα οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στα μεταλλεία είχαν συνάντηση και με τον πρόεδρο του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη στον οποίο εξήγησαν τη σπουδαιότητα των θέσεων εργασίας για την περιοχή.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε μεταξύ άλλων πως εάν δεν υπάρχουν δουλειές και παραγωγή η χώρα θα αναγκάζεται πάντα να δανείζεται.

Το ρεπορτάζ αυτό προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ.

Πηγή ανάρτησης: www.megatv.com