Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τη ΔΕΗ έστειλαν οι ξενοδόχοι και οι ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων της Χαλκιδικής μετά τις αλλεπάλληλες διακοπές ρεύματος το τελευταίο 15ήμερο.

Οι εκπρόσωποι του τουριστικού κλάδου κάνουν λόγο για «μια απαράδεκτη κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι και οι τουρίστες στην Χαλκιδική εξαιτίας της κακής ηλεκτροδότησης της περιοχής».

Όπως επισημαίνουν, περισσότερες από 25 στιγμιαίες ή πολύωρες έως και 7 ώρες διακοπές ρεύματος έχουν σημειωθεί τις τελευταίες 15 μέρες στα χωριά Ιερισσός, Νέα Ρόδα, Ουρανούπολη, και Αμμουλιανή.

«Δεν γνωρίζουμε αν τα προβλήματα της προβληματικής ηλεκτροδότησης οφείλονται σε ελλιπή συντήρηση του δικτύου και των μηχανημάτων της ΔΕΗ η σε κάποια σοβαρή βλάβη γιατί δυστυχώς δεν έχουμε καμία ενημέρωση, αλλά αυτή η απαράδεκτη κατάσταση δεν είναι δυνατόν να γίνει πλέον ανεκτή» τονίζουν με αρκετές από τις ηλεκτρικές συσκευές των καταλυμάτων να έχουν καταστραφεί και πολλούς από τους τουρίστες να απειλούν με αναχωρήσεις.

Aναδημοσίευση από ergoliptesxalkidikis.blogspot.gr


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πως δε μας φταίνε και γι' αυτό τα μεταλλεία κύριε τάσιο;

Ανώνυμος είπε...

Το σύνολο των επαγγελματιών σε Ιερισσό, Νέα Ρόδα, Ουρανούπολη, και Αμμουλιανή εξ’όσων γνωρίζω έχουν άμεση πρόσβαση μέσω της τοπικής βουλευτίνας και των κολαούζων παρατρεχάμενων με τον αξιότιμο υπουργό ΥΠΑΠΕΝ. Μετά από τόσες συσκέψεις επί συσκέψεων λογικά γνωρίζονται με τα χαϊδευτικά τους ονόματα οπότε με ένα τηλέφωνο θα έπρεπε να λυθεί το θέμα, εκτός εάν το μοναδικό κοινό σημείο τους σε κάθε τους επαφή ήταν ο μηδενισμός της επένδυσης και μόνο.
Οπότε η ερώτηση είναι: ποιά η χρησιμότητα ύπαρξης τους στην περιοχή (εκτός από προτάσεις του τύπου κερδοφορία μέσω καλλιέργειας ινδικής κάνναβης) ?

ΟΒΕΛΙΞ

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Παρακαλούνται ορισμένοι φίλοι σχολιαστές να μας ξαναστείλουν τα σχόλια τους απαλλαγμένα από ύβρεις έστω και αν αυτές οι ύβρεις είναι καλυμμένες με αποσιωπητικά.