Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΣΕΕ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ 59 ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ

Στο χώρο σύμβολο πλέον της "Στοάς 59" του μεταλλείου της Ολυμπιάδας θα βρεθεί σήμερα στις 11 το πρωί ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος.

Πρόκειται για μια επίσκεψη με συμβολισμό και ουσία, αφού μ' αυτόν τον τρόπο ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ θέλει να επιδώσει τα διαπιστευτήρια της στήριξης και της αμέριστης συμπαράστασης του θεσμικού φορέα που προίσταται  προς τους αγωνιζόμενους εργάτες του μεταλλείου.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ θα ενημερώσει για τις ενέργειες που γίνονται από την πλευρά του για να αρθεί αυτή η πρωτοφανής αδικία στα ελληνικά χρονικά, που έχει να κάνει με την απόφαση Π. Σκουρλέτη.

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι η αυριανή κάθοδος και πορεία στη Θεσσαλονίκη θα γίνει με το μπλοκ της ΓΣΕΕ, μετά από κοινή απόφαση  των Σωματείων Εργαζομένων των Μεταλλείων Κασσάνδρας η συμμετοχή των μεταλλωρύχων στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη στο άγαλμα Βενιζέλου.

Για όσους δεν επιθυμούν να μετακινηθούν με τα προσωπικά τους αυτοκίνητα θα υπάρχει οργάνωση μαζικής μεταφοράς με λεωφορεία.

(Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τους προέδρους των χωριών)