Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)


Οι 3 από τους 5 υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ στη Χαλκιδική επισκέφτηκαν τα γραφεία του σωματείου υπογειτών μεταλλείων Κασσάνδρας στη Μ. Παναγία.

Τους υποδέχτηκε ο πρόεδρος του σωματείου Χρήστος Ζαφειρούδας ο οποίος τους κάλεσε προσωπικά αλλά και όλοι μαζί συνολικά να συμβάλλουν με τις παρεμβάσεις και τις ενέργειες τους στην συνέχιση της μεγαλύτερης παραγωγικής επένδυσης στην Ελλάδα, την οποία σταμάτησαν πολιτικές σκοπιμότητες που ήθελε να εξυπηρετήσει η παραιτηθείσα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Από την πλευρά τους οι υποψήφιοι Δημήτρης Τσούφης, Στέλιος Βαγιωνάς και Μάγδα Σοφιού (έλειπαν οι Γιώργος Βαγιωνάς και Χρήστος Καρανάσιος εξαιτίας ανειλημμένων υποχρεώσεων) στάθηκαν στο δίκαιο του αγώνα των εργαζομένων, στη στρατηγική σημασία που παίζει η μεταλλευτική επένδυση υπογραμμίζοντας τη απόλυτη στήριξη της ηγεσίας του κόμματος. 

Επίσης, δεσμεύτηκαν ότι αν η ΝΔ επικρατήσει στις εκλογές το μεταλλείο θα ανοίξει με κάθε σεβασμό στην προστασία του περιβάλλοντος και τους όρους που το υπαγορεύουν και ο εργατόκοσμος των Μαδεμοχωρίων θα επιστρέψει στις εργασίες τους.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα όσα ειπώθηκαν στα γραφεία των μεταλλωρύχων στη Μ. Παναγία στο βίντεο που ακολουθεί.


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να προσέξει η ΝΔ αν εκλεγεί κυβέρνηση. Τ δικά της λάθη παρέδωσαν τη χώρα στη λάθροαριστερά και οδηγηθήκαμε στο τέλμα που βρισκόμαστε. Η ΝΔ στέλνει τους ψηφοφόρους στον Τσίπρα. Επίσης αυτή φταίει που δεν είχε κλείσει το θέμα των αδειών με αποτελεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει του κεφαλιού του και να οδηγηθούν με αριστερή υπερηφανια 5.000 εργαζόμενοι και επαγγελματίες στο δρόμο.

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ.