Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Γ. ΧΑΤΖΗΣ: "ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΑΝΤΙΔΙΚΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό ήταν το σχόλιο που έκανε ο πρόεδρος του σωματείου επιφανείας "Αγία Βαρβάρα" Γιώργος Χατζής σε ερώτηση που του έγινε για το τελευταίο μπαράζ δηλώσεων Σκουρλέτη, Λαφαζάνη αναφορικά με το κλείσιμο των Μεταλλείων Κασσάνδρας.

"Είναι απόλυτα τρελό δυο αριστερές συνιστώσες να διεκδικούν ποιός μας σκότωσε εργασιακά. Είναι ντροπή τους που δεν έρχονται να δουν εργάτες. Έπρεπε να έρθουν εδώ. Είμαστε εργάτες και δεν πρόκειται ποτέ να μπούμε στα πολιτικά τους σαλόνια καμιά φορά. Είναι ντροπή τους και έπρεπε να είναι εδώ" επισήμανε ο πρόεδρος του σωματείου επιφανείας.

Επιπλέον, ο Γιώργος Χατζής στάθηκε στη νέα μεγαλειώδη κάθοδο της κοινωνίας της ΒΑ Χαλκιδικής στη Θεσσαλονίκη ενόψει του συλλαλητηρίου που διοργανώνει η ΓΣΕΕ. Μάλιστα ο εκπρόσωπος των εργαζομένων μιλώντας για την κλιμάκωση του αγώνα των μεταλλωρύχων άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποκλειστεί το ξενοδοχείο στο οποίο πρόκειται να καταλύσει στη Θεσσαλονίκη ο παραιτηθείς πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της επισκέψεως του για τα εγκαίνια της 80ης ΔΕΘ.

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Γιώργος Χατζής ΕΔΏ πηγαίνοντας με τον κέρσορα σας στο 01:08:00.