Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ: "ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΙΚΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ"

Χαλκιδική, 06 Σεπτεμβρίου 2015,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τις τελευταίες μέρες ζούμε το απόλυτο «αριστερό» παράδοξο, με τους νεόκοπους εκπροσώπους της «αριστεράς» να αντιδικούν πάνω στα πτώματα των εργαζομένων για το ποιος πρόλαβε και τους σκότωσε πρώτος εργασιακά.

Δύο πρώην υπουργοί του ΥΠΑΠΕΝ μαλώνουν για το ποιος από τους 2 απέλυσε 2.000 εργαζόμενους οδηγώντας μια κοινωνία στην φτώχια. 2 κόμματα μάχονται για το ποιο θα κερδίσει τους αντιμεταλλευτικούς ψήφους.


Εμείς οι εργαζόμενοι στα Μεταλλεία Κασσάνδρας, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτό που βιώνουμε μήνες τώρα ΔΕΝ είναι η αριστερά. Η αριστερά ήταν, είναι και θα είναι στο πλευρό του κάθε εργαζόμενου. Η αριστερά  δεν έπαιζε και δεν θα παίξει ποτέ πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες εργατών.

Εμείς τιμούμε την στάση του ΚΚΕ, το οποίο σταθερά στην πορεία του βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων, όπου και αν αυτοί δουλεύουν, χωρίς να τους διαχωρίζει σε καλούς και κακούς ή  δικούς μας και των άλλων, όπως πρόσφατα επιβεβαίωσε και με τις δηλώσεις του ο Γ.Γ. του Κόμματος κος Δ. Κουτσιούμπας.