Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΣ: "ΤΑ ΑΠΟΚΥΗΜΑΤΑ ΝΟΣΗΡΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΣΚΑΒΑΝ"


Από χθες το βράδυ εγώ και οι συγχωριανοί μου δεχόμαστε μια απίστευτη σπέκουλα. Τα γνωστά αντιμεταλλευτικά sites για ακόμα μια φορά επιχείρησαν να υποβαθμίσουν και να εξευτελίσουν τον δίκαιο αγώνα των ανέργων κατοίκων του χωριού μας. 

Απευθυνόμενος λοιπόν προς τους γράφοντες στα παραπάνω sites καθώς και σε αυτούς που αναπαράγουν τις ψευδείς αυτές ειδήσεις ανενδοίαστα και χωρίς καμία διασταύρωση, ως οφείλουν,  δηλώνω τα κάτωθι:

 «Κύριοι, πέσατε στον λάκκο που οι ίδιοι σκάβετε. Όλα αυτά που ισχυρίζεστε και γράφετε από χθες είναι πλήρως ανυπόστατα και αποκυήματα της νοσηρής φαντασίας σας. Ο ιερέας του χωριού μας, το επιβεβαίωσε τόσο στις αρχές όσο και εγγράφως σε εμάς τους ίδιους. 

Έχουμε την ευλογία να ζούμε σε ένα χωριό που το υπέδαφος του μας ζει χιλιάδες χρόνια τώρα , και έχουμε επίσης την ευλογία να γινόμαστε δέκτες αμέριστης αγάπης και στήριξης από συνδημότες μας.  

Σας παρακαλώ λοιπόν πολύ όταν αναφέρεσθε στους μεταλλωρύχους και στον σκληρό και αδιάκοπο αγώνα τους για εργασία,  να είστε καλύτερα ενημερωμένοι.»

Γιώργος Χατζής

Πρόεδρος του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων των Μεταλλείων Κασσάνδρας  «Αγία Βαρβάρα»

Η έγγραφη τοποθέτηση του πατρός Ευστράτιου Λιάση
εφημέριου του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Στρατονίκης

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα πυροβολισμοί έξω από το σπίτι του καντηλαναφτη στις ‪#‎skouries‬ και ζήσαν αυτοί καλά κ εμείς καλύτερα, όπως όλα τα παραμύθια.