Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: "ΠΛΑΣΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Θεοφάνης Παπάς

Αίσθηση προκάλεσαν σε όσους δεν γνωρίζουν την δομή των "antigold" επιχειρημάτων τα όσα δήλωσε από το Στρατώνι ο αντιπεριφερειάρχης επιχειρηματικότητας και περιβάλλοντος Θεοφάνης Παπάς για τις καταγγελίες που εκτοξεύονται κατά καιρούς εναντίον της Ελληνικός Χρυσός από τους πολέμιους της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη ΒΑ Χαλκιδική.

Ο κ. Παπάς λοιπόν δεν μάσησε τα λόγια του και παίρνοντας το λόγο κατά τη διάρκεια του εορταστικού κουρμπανιού προς τιμήν της Αγίας Βαρβάρας στην αίθουσα του ΟΑΕΔ είπε επί λέξη:

''έωλα για να μην πω ψέματα τα όσα λέγονται μέχρι τώρα κατά της Ελληνικός Χρυσός. Με πλαστές φωτογραφίες και με ψεύτικες καταγγελίες προσπαθούν πολλοί να στραφούν κατά της εταιρείας'', αναφερόμενος σε έρευνες που κλήθηκε να κάνει η αντιπεριφέρεια.

Νομίζουμε ότι είναι ένα θέμα το οποίο δεν πρέπει να μείνει στα λόγια του κ. Παπά, αλλά να αναδειχθεί μέσα από τα ντοκουμέντα στα οποία αναφέρεται. Να μάθουν και εκτός Χαλκιδικής τι σημαίνει και που βασίζεται η αντιμεταλλευτική ρητορική και επιχειρηματολογία.

Το βίντεο που ακολουθεί εμπεριέχει τις δηλώσεις του κ. Παπά, όπως και τις δηλώσεις του δημάρχου Πολύγυρου Αστέριου Ζωγράφου, ο οποίος κάλεσε τους παρευρισκόμενους κατοίκους να μην μείνουν στην απουσία εκπροσώπων της τωρινής δημοτικής αρχής, καθώς όπως είπε υπάρχουν δήμαρχοι και τοπικές κοινωνίες που αγαπούν τη μεταλλευτική δραστηριότητα και τους ανθρώπους της.

Πηγή ανάρτησης: ergoliptesxalkidikis.blogspot.gr


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάλλιο αργά παρά ποτέ κύριοι της περιφέρειας. Κάντε πρες κόνφερανς και πείτε μας ποιοι είναι οι αυτουργοί του ψέυδους σε εσας και διχόνοιας σε εμάς.