Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΣΟΚ - ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ


«Η αναστολή εργασιών στα μεταλλεία Χαλκιδικής, οδηγεί σε μια Ελλάδα της μεγαλύτερης ανεργίας» αναφέρει ο Γιάννης Μανιάτης του ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της El Dorado Gold.

O πρώην υπουργός Ενέργειας συνεχίζει στην ανακοίνωσή του: «Όταν θριαμβεύουν οι ιδεολογικές εμμονές της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τότε παθαίνουν πανωλεθρία η περιφερειακή ανάπτυξη, η απασχόληση και η εθνική οικονομία.

«Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε ο ορυκτός μας πλούτος, να αποτελέσει βασικό πυλώνα του νέου παραγωγικού μοντέλου της χώρας και για να σταματήσει επιτέλους αυτός ο αναπτυξιακός μας κατήφορος.
  •  Ένωση Κεντρώων: Δεν έχουμε την πολυτέλεια να διώχνουμε επιχειρήσεις
Την ανάγκη να παραμένουν στην Ελλάδα οι επενδύσεις, αλλά και να τηρούνται αυστηρά οι περιβαλλοντικοί όροι επισημαίνει η Ένωση Κεντρώων σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις της Eldorado Gold.

«Στην σημερινή Ελλάδα δεν έχουμε την πολυτέλεια να διώχνουμε επιχειρήσεις, εκείνο όμως που επιβάλλεται να κάνουμε είναι όλες οι επενδύσεις να τηρούν αυστηρά του περιβαλλοντικούς όρους» σημειώνει.

Καλεί δε τα κόμματα να αποφεύγουν κηρύγματα που διχάζουν την κοινωνία.

Πηγή ανάρτησης news.in.gr