Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Η ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ANTIGOLD ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ


Η κατακόρυφη πτώση του antigold λαϊκού ερείσματος είναι γνωστή εδώ και πάρα πολύ καιρό στην Χαλκιδική. 

Χάρη στην εμμονική έπαρση του antigold κυκλώματος έμελλε αυτή η σημαντική λεπτομέρεια να γίνει γνωστή τόσο στην Θεσσαλονίκη, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα το περασμένο Σάββατο, όπου από τις 25.000 που ήθελαν να φτάσει ο κόσμος που θα έπαιρνε μέρος στην πορεία, οι συμμετέχοντες μετα βίας έφτασαν τους 1.000!

Το φιάσκο και η αμηχανία απ' αυτή την δυσμενή για εκείνους εξέλιξη έφτασε σε τέτοιο σημείο, που η ΜΚΟ "παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων", έφτασε στο σημείο να τουιτάρει την εκτίμηση της αστυνομίας της Θεσσαλονίκης για τον κόσμο που έλαβε μέρος στην πορεία, τη στιγμή που η επιτροπή της Θεσσαλονίκης κατά των εξορύξεων κατηγορούσε την αστυνομία για εχθρική στάση...!!!

Το ότι οι antigold βρέθηκαν από το ζενίθ στο ναδίρ είναι κάτι που τους αφορά, καθώς αυτοί είναι που αθέτησαν πρώτοι και καλύτεροι όλα όσα υποτίθεται πρέσβευαν σαν "κίνημα".

Δεν σεβάστηκαν ποτέ μέχρι σήμερα το νόμο, το κράτος και τις αποφάσεις των δικαστηρίων και ας ήταν αυτοί που μιλούσαν για νομιμότητα και προσέφυγαν 10 φορές στο ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο της χώρας, το ΣτΕ. Δεν σεβάστηκαν καμία από τις 16 αποφάσεις που εκδόθηκαν εναντίον τους.

Δεν είπαν ποτέ την αλήθεια. Το μόνο που έκαναν ήταν να διαδίδουν ψέματα και να προπαγανδίζουν τρόμο και φόβο για να χειραγωγήσουν μάζες.

Δεν αγάπησαν ποτέ το περιβάλλον. Το απέδειξαν στην πράξη πετώντας εκατοντάδες μολότοφ και άλλα εύφλεκτα υλικά μέσα στο δάσος, κατά τη διάρκεια κινητοποιήσεων τους στις Σκουριές.

Δεν σεβάστηκαν ποτέ τη διαφορετική άποψη. Η ιδεολογική τρομοκρατία και ο εκφοβισμός που ασκήθηκε σ' όσους έχουν διαφορετική άποψη από εκείνους δεν έχει προηγούμενο. Εξαιρουμένης της σκοτεινής 7ετίας...

Ταυτίστηκαν απόλυτα με την αντιπολιτευτική  - αντιμνημονιακή ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και συνεχίζουν να ταυτίζονται και με τις νυν μνημονιακές επιταγές της συγκυβέρνησης που οικοδομήθηκε, μόνο και μόνο για να τους γίνει η χάρη να εκδιωχθεί η μεταλλευτική επένδυση στη ΒΑ Χαλκιδική.

Κατηγόρησαν το πολυεθνικό κεφάλαιο και εν προκειμένω το Καναδικό, που θέλει δήθεν "να καταλάβει την πατρίδα τους", όπως λένε, όταν αυτοί παίρνουν χρήμα από Βελγικές, Ολλανδικές, Γερμανικές  ΜΚΟ και κόμματα για να κάνουν βόλτες, κάμπινγκ και ενημερωτικές καμπάνιες σ' όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα φυσικά.

Τέλος, καταλόγισαν σ' άλλους φοροδιαφυγή, όταν εδώ και μια 5ετία έχουν διακινηθεί εκατομμύρια ευρώ από το κύκλωμα τους, χωρίς να δημοσιοποιούν αυτές τις οικονομικές συναλλαγές σε κανέναν και ιδίως στο κράτος και τις εισπαρακτικές δομές του. 

Η αλαζονεία που τους διέπει δεν τους επιτρέπει να θυμούνται τους λόγους της πτώσης τους. Καλό είναι να τους θυμόμαστε εμείς, που και που.










1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι αντιγκολντ παντρεύτηκαν το ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ τους antigold. Μοιραία σχέση!