Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: ΠΟΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΞΗΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


Μια από τις καλύτερες σεζόν των τελευταίων ετών ζουν οι επαγγελματίες του τουρισμού και της μαζικής εστίασης στο Στρατώνι Χαλκιδικής.

Είναι χαρακτηριστικό πως παρά την εκλογική αναμέτρηση που έχουμε μπροστά μας την 7η Ιουλίου, η πληρότητα σε όλα τα καταλύματα του οικισμού είναι στο 100%, τόσο για τον  Ιούλιο όσο και για τον Αύγουστο, ενώ πολύ θετικά είναι τα μηνύματα που λαμβάνουν οι επαγγελματίες και παραπλήσια πληρότητα και τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Ως γνωστόν το Στρατώνι διαθέτει φανατικούς φίλους επισκέπτες, καθώς συνδυάζει αρμονικά την καταγάλανη θάλασσα και τον καταπράσινο ορεινό όγκο, ενώ το λιμανάκι του αποτελεί ορμητήριο και καταφύγιο αντίστοιχα για αποδράσεις σε κοντινές παρθένες παραλίες, που προσφέρονται και για καταδυτικό τουρισμό.

Βέβαια, το Στρατώνι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει βρεθεί στο απόγειο της προβολής του σε διεθνή κλίμακα χάρη στην σπάνια αποικία ιππόκαμπου που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πεντακάθαρη παραλία του. 

Εκατοντάδες όπως μαθαίνουμε είναι οι επισκέπτες από το εξωτερικό που καταφθάνουν στον οικισμό για να βουτήξουν στα νερά του Στρατωνίου και να ξεναγηθούν από τους δύτες του Ενάλιου Ινστιτούτου Ιππόκαμπου στα λημέρια του μικρού αλόγου της θάλασσας.

Κλείνουμε την ανάρτηση μας με την βουτιά που έκανε ο παγκοσμίου φήμης Ελληνας πρωταθλητής της κολύμβησης Γιάννης  Δρυμωνάκος στα υπέροχα νερά του Στρατωνίου.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το έχει η μοίρα των antigold. Να μένει η λάσπη στον ανεμιστήρα τους!

Ανώνυμος είπε...

Απορώ με τον κόσμο μας. Τι πρέπει άλλο να κάνουν οι antigold για να πάρουμε νομικά μέτρα εναντίον τους;