Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Αριστοτελίτες και Αριστοτελίτισσες, ή αλλιώς κάτοικοι του Δήμου Αριστοτέλη, το εισαγωγικό αυτό σημείωμα, που αναρτάται στην «ηλεκτρονική» μας από εδώ και πέρα «πατρίδα», το politesaristoteli.blogspot.com, έχει σαν σκοπό να ενημερώσει όλους εσάς, για τις δράσεις, τους αγώνες, αλλά και τις αγωνίες όλων μας, για το μέλλον αυτού του τόπου.

Ενός τόπου που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται, άδικα κατά τη γνώμη μας, από μια ομάδα ανθρώπων, που τελεί υπό πλήρη σύγχυση για το ζήτημα της μεταλλευτικής δραστηριότητας. Αρέσκονται όμως οι φίλοι μας να διαχέουν αυτήν την τρικυμία εν κρανίω, σε όλο το εύρος της τοπικής κοινωνίας, χρησιμοποιώντας ακατάπαυστα τους μηχανισμούς προπαγάνδας που έχουν στήσει με την ανοχή μας. Μηχανισμοί που ο ίδιος ο Γκέμπελς αν ζούσε, είμαστε σίγουροι θα πλήρωνε και συνδρομή για να μυηθεί…


Αυτή η ηλεκτρονική πατρίδα λοιπόν, θα επιχειρήσει με ήθος, σεβασμό και επιχειρήματα να αποκαλύψει την κενή περιεχομένου οικολo… λαγνεία των αγαπητών «ετεροδημοτών»… και να αποσαφηνίσει δίχως «πλευρίσματα», λαϊκισμούς και αφορισμούς γιατί και πως θα πρέπει να συνεχιστεί αυτή η μεταλλευτική παράδοση αιώνων της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής.

Είναι αλήθεια φίλοι συνδημότες, αλλά και «ετεροδημότες», ότι η «εποχή ΔΝΤ» ήρθε στη Χαλκιδική πολύ νωρίτερα από ότι στην υπόλοιπη χώρα. Από τα τέλη της δεκαετίας του 80 διάφοροι «αδέσμευτοι» παρατηρητές, «μεγαλοτσιφλικάδες» και παντός τύπου οικολο… λάγνοι ένωσαν τις δυνάμεις τους απέναντι στο περιβαλλοντικό «τσουνάμι» που υποτίθεται ότι θα σάρωνε το δήμο μας.

Ως νέοι «μεσσιανιστές» δεν παρέλειπαν να δίνουν πότε ημερομηνίες για το τέλος… της περιοχής και πότε «ακριβή» στοιχεία για τις διαστάσεις της συντέλειας… Σκορπώντας έτσι ΜΟΝΟ τον τρόμο και τον φόβο σε όλους τους πολίτες του δήμου μας εκμεταλλευόμενοι την όποια αγνή ανησυχία τους . Το ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν επαληθεύτηκαν τα τρομολαγνικά τους σενάρια δεν φαίνεται να τους πτοεί. Η επίδραση του «συντελειακού σκότους» που δημιούργησαν πλανάται μέχρι και στις μέρες μας, με αποτέλεσμα η συσσωρευμένη άρνηση που έχει εμποτίσει τα μυαλά πολλών από εμάς, να κάνει την παγκόσμια και την εγχώρια κρίση να μοιάζει με «ψιχάλα» μπροστά σε αυτό που υποτίθεται ότι μας περιμένει.

Κυρίες και Κύριοι, που συνθέτετε αυτή τη μινιμαλιστική και συνάμα μελαγχολική συμμαχία των προθύμων σκοταδιστών ως εδώ και μη παρέκει…! Διαφωνούμε με όσα λέτε, όμως θα υπερασπιστούμε μέχρις εσχάτων το δικαίωμα να λέτε. Το τι, δεν μας αφορά. «Ζείτε το μύθο σας», έτσι και αλλιώς, και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Να γνωρίζετε επίσης ότι όλοι οι υπόλοιποι, δηλαδή εμείς, η πλειονότητα των γηγενών πολιτών του δήμου Αριστοτέλη θα ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ «ΥΠΑΤΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

Εν μέσω της υπάρχουσας οικονομικής δυσπραγίας με τους δείκτες της ανεργίας να φλερτάρουν επίσημα με το 25% και ανεπίσημα με το 30%, δυστυχώς δεν έχουμε όλοι την πολυτέλεια να περιμένουμε κάποιον Ρώσο ,Κινέζο, ή Ινδό να αγοράσει την πατρογονική μας γη, όπως ενδεχομένως κάποιοι από εσάς που "οικολογείτε" από μπροστά… και από πίσω δίνετε γη και ύδωρ…
Εμείς μάθαμε αλλιώς να βγάζουμε τα προς το ζην και αυτό μαθαίνουμε στα παιδιά μας, για να έχουν το ευ ζην… Το μεροκάματο για εμάς τους ανθρώπους του μόχθου, βλέπετε, είναι γλυκό.

Ενώ εσείς αγαπητοί οικολογούντες τσιμπουσιολόγοι με δεξιά τσέπη, έχετε μάθει να ζείτε από την εκποίηση των «ασημικών», που άλλοι μόχθησαν για να τα βρείτε εσείς έτοιμα… προς πώληση. Διαφορά φιλοσοφίας θα πείτε. Δεκτόν. Απαράδεκτον η φασιστική επιβολή αυτής με τρομολαγνικά μυθεύματα. Εδώ σταματά η φλυαρία σας. Κάποιοι κάνετε ήδη καριέρα επάνω σε αυτές τις «θεωρίες», που αναπτύξατε ανενόχλητα όλα ετούτα τα χρόνια. Κοιτάξτε να αξιοποιήστε τις εμπειρίες, που αποκομίσατε και αφήστε μας ήσυχους. Ξέρουμε και μπορούμε να διαχειριστούμε μόνοι μας τις τύχες αυτού του τόπου, που όσο και αν κόπτεστε δεν είναι δυνατόν, μέσα σε ένα σαββατοκύριακο…. να τον πονάτε περισσότερο από όλους εμάς, που ζούμε όλη μας τη ζωή ΕΔΩ...

Αγαπάμε τη Χαλκιδική. Πονάμε την γη του Αριστοτέλη, το κατώφλι του περιβολιού της Παναγιάς. Νιώθουμε βέβαιοι σε πείσμα των καιρών και των σημείων τους, πως θα επιτύχουμε αυτό που για πολλούς φαίνεται ακατόρθωτο στις μέρες μας… να βάλουμε το «ΔΝΤ και τους γητευτές του» σε επιτήρηση! ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to exete xasei entelws eseis mou fenete...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΟΙ ΔΙΘΕΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Καλή αρχή στο blog σας.
Ελπίζω πάντα να λέτε την αλήθεια στον κόσμο της Χαλκιδικής.
Εξέφρασα μια ευχή για την πορεία σας…
Αν κρίνω όμως από την πρώτη ανάρτηση σας μάλλον θα αποτύχετε οικτρά στην αντικειμενική ενημέρωση του κόσμου….!!!
Για να πάρω με την σειρά τις παραγράφους της ανάρτησης σας θα σας πω ότι δημοσιογραφικά δεν ξεκινάς βρίζοντας και να λες πως ο Γκέμπελ θα πλήρωνε συνδρομή για τις τακτικές που χρησιμοποιούμε εμείς οι οικολολαγνοι… ( μ αρέσει ο Όρος αυτός όπως και οι άνθρωποι που εφευρίσκουν νέες λέξεις…) οικολόλαγνοι….τι ανεβασμένο λεξιλόγιο τέλος πάντων…. Είναι σαν τα σχόλια που ανέβαζε και στο ρεσπεντζα ..όλο επίπεδο και βρισιές…!!!! Βεβαία ο Γκέμπελ θα ζήλευε τις μεθόδους τρομοκρατίας που εφαρμόζονται στην περιοχή μας Νεοχώρι και παλαιοχωρι με ξυλοδαρμούς και καταστροφές πανό αυτοκίνητων και αφισών…. Και βεβαία για όλες αυτές τις τακτικές ο ιθύνον νους και ηθικός αυτουργός είναι ο Μοσχοπουλος που δίχασε την περιοχή.
Που ακουστικέ στην ιστορία όσο διαπλεκόμενος και αν είναι ένας θεσμός όπως ο δήμαρχος Παχτάς (χωρίς το κύριος γιατί δεν του πρέπει) και ο αντιδήμαρχος Μοσχοπουλος να παιρνουν θέση υπέρ μιας εταιρείας και ενός ιδιώτη κερδοσκόπου???
Εντελώς πληροφοριακά ο γραφών το σχόλιο δεν είναι ετεροδημότης αλλά γηγενής πολίτης αυτού του τόπου που νοιάζετε για τον τόπο του και σίγουρα περισσότερο από σας…
Αλλά μήπως και οι ετεροδημότες δεν είναι συντοπίτες μας ?? είναι τα αδέρφισα μας τα ξαδέλφια μας που γεννήθηκαν εδώ σ αυτόν τον τόπο και μετανάστευσαν για μια εργασία. Δεν κάθισαν εδώ να ξεπουληθούν σε κανένα Μπόμπολα και σε κανένα Παχτα με ιδιοτελείς σκοπούς.
Τα τρομολαγνικα σενάρια μας, αγαπητέ αρθρογράφε , δεν είναι σενάρια αλλά η πραγματικότητα.
Αλήθεια η TVX δεν ήταν αυτή που άφησε τις λίμνες των απόβλητων στην ολυμπιάδα χωρίς αποκατάσταση του περιβάλλοντος??
Τώρα αν είμαστε σκοταδιστές… θα μπορούσα άνετα να πω πως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Αν κρίνουμε από τις επιλογές του Παχτα για την διαβούλευση που με εισήγηση του θέλησε να την μεταφέρει στην Αθήνα έρημην των πολιτών της περιοχής ?? άρα δεν είμαστε εμείς οι σκοταδιστές αλλά εσείς…!!!
Τα ασημικά που λέτε πως εκποιούμε για άλλη μια φορά κάνετε λάθος.
Ο Παχτας είναι αυτός που παραχώρησε τα 315.000 στρεματα προς 13 ευρώ το στρεμα στον Μπόμπολα και όχι εμείς…είναι σκανδαλώδης η αγοροπωλησία αυτή της εταιρείας άξιας 408.000.000 (καλά το βλέπετε το νούμερο) να έχει ξεπουληθεί από τον Παχτα μόλις 11.000.000 (καλά το βλέπετε και αυτό το νούμερο) αν νόμιζε πως βλέπετε λάθος να σας το γράψω ολογράφως.
Αυτή η τρικυμία εν κρανίο που διατείνεστε πως έχουμε και διαχέουμε..τελικά έχει παρά πολλούς αποδεκτές σε ολόκληρη την Χαλκιδική όπως και στην β. Ελλάδα.
Θα σας πρότεινα λοιπόν πριν από κάθε ενεργεία σας να ενημερώνεστε σωστά και να μεταδίδετε τις ειδήσεις και τα γεγονότα του τόπου μας αντικειμενικά…!!!
Κλείνω με μια ευχή… ο διαχειριστής του blog να μην σβήσει το σχόλιο μου και να έχει μεγάλη δύναμη και στομάχι για να διαβάζει και να δημοσιεύει ανάλογα σχόλια…
Ευχαριστώ για την φιλοξενία…

Caesar
Ενας συντοπίτης σας.

Ανώνυμος είπε...

ψευτοδημοκρατη Μοσχοπουλε γιατι δεν δημοσιευεις τα αρνητικα σχολια...τοσο πολυ φοβαστε την αληθεια?????
ενας ψευτοοικολογος.....η
οικολολαγνος (μ αρεσει αυτοσ ο ορος)...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

caesar

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Αγαπητέ Caesar, οι "μελλοθάνατοι" σε καλωσορίζουν. Σε ευχαριστούμε που μπήκες στη διαδικασία να σκεφτείς όλα αυτά για εμάς... χωρίς εμάς, και ελπίζουμε να έχουμε συχνά την τιμή να ανεβάζουμε στο ιστολόγιό μας τις μεστές περιεχομένου τοποθετήσεις σου.

Ωστόσο, με όλο το σεβασμό, δείχνεις να έχεις μπερδέψει τη λήγουσα με την παραλήγουσα... Και τι εννοούμε:

1. Δεν βρίσαμε τίποτα και κανέναν. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ. Αυτό αποτελεί αρχή μας και δέσμευση. Από την άλλη, βέβαια, μπήκαμε στον "πειρασμό" των χαρακτηρισμών, το οποίο κατά την ταπεινή μας άποψη δεν είναι επιλήψιμο. Εκφέρουμε κρίση και άποψη σε μια περιοχή που βάλλεται από την προπαγανδιστική παραπληροφόρηση (εξ ου και η αναφορά στο Γκέμπελς) όλων εσάς που αφειδώς κάνετε χρήση χαρακτηρισμών και κρίσεων στα αμέτρητα άρθρα, που εμφανίζονται τον τελευταίο καιρό στον διαδικτυακό κόσμο της Χαλκιδικής.

2. Σε ότι αφορά το κομμάτι της λεξιπλασίας, ζητούμε συγγνώμη που δεν είμαστε λεξιπενείς… Είμαστε όμως ευθυτενείς και επίτρεψέ μας να έχουμε μια πιο καθαρή ματιά σε όλα αυτά, που εσείς βαφτίζετε «τοξικά»…, αν όχι «πυρηνικά» ακόμη…(κοντά είστε!!!)

3. Τώρα, σε ότι αφορά την τρομοκρατία και από ποιους ασκείται «μετ’ επί τάσεως» και «συστηματικά», νομίζουμε ότι για εσάς συνιστά τίτλο τιμής να σκίζετε πανό, να κατεβάζετε αφίσες, να προπηλακίζετε πολιτικούς, επιστήμονες και λοιπούς πολίτες που δεν μιλούν στην «οικοτυχοδιωκτική» διάλεκτο και συμπεριφορά σας.
(η λέξη εντός των εισαγωγικών είναι για σένα, φίλε Caesar, ξέρουμε ότι σου αρέσει…). Ειδικότερα σε ότι αφορά το περιστατικό του Νεοχωρίου, αν δεν γνωρίζεις, ή αν δεν σε ενημέρωσαν σωστά, οφείλεις να μάθεις, ότι η προβοκάτσια έχει συγκεκριμένους υποκινητές με ονοματεπώνυμο και διεύθυνση… Και ως γνωστόν η δράση προκαλεί αντίδραση…. Και οι τραμπουκισμοί υπό την επήρεια ψευτοτσαμπουκά είναι μια στάση μη αποδεκτή από υπερήφανους ανθρώπους, όπως είναι οι παππούδες, οι πατεράδες, τα αδέλφια μας, τα παιδιά μας…. οι μεταλλωρύχοι. Την «οργή» των οικοβανδάλων, όπως ξέρει όλη η περιοχή, την πλήρωσε… ένα αυτοκίνητο μεταλλωρύχου εκείνη την «άτυχη βραδιά». Μην παραπλανάτε λοιπόν άλλο τον κόσμο.

4. Αντιπαρερχόμαστε τα σχόλια περί TVX και Πάχτα, γιατί δεν μας αφορούν. Τα παράπονά σου, σου συνιστούμε να τα απευθύνεις κατευθείαν στο δήμαρχο.

5. Σε ό,τι έχει να κάνει με το ακανθώδες θέμα της ενημέρωσης, μόνο μία ερώτηση: Τι σου δίνει τόση βεβαιότητα, ότι οι δικές σου πηγές ενημέρωσης είναι αδιάσειστες και παρέχουν σε σένα το αλάθητο; Από τα μέχρι τώρα γραφόμενά των ομοϊδεατών σου, αντιλαμβανόμαστε, ότι αμιγώς επιστημονικά θέματα καίγονται συνήθως στα τάρταρα του κίτρινου τύπου, του οποίου φαίνεται να είστε φανατικοί πελάτες.

6. Και κάτι τελευταίο, έτσι, για να κάνουμε και λίγο χιούμορ: Μόλις τώρα λάβαμε επιστολή διαμαρτυρίας από «κάποιους» κληρονόμους του Γκέμπελς… Μας ζητούν να μην συνδέσουμε ποτέ ξανά το όνομα του υπουργού προπαγάνδας του Χίτλερ με ζητήματα τρομοκρατίας (όπως ανέφερες στο σχόλιο σου). Υπεύθυνος για αυτά, όπως μας πληροφορούν, ήταν ο Χέρμαν Γκαίρινγκ. Σου συνιστούμε περισσότερη προσοχή, φίλε Caesar, την επόμενη φορά ;-)

7. Και τέλος τέλος, συγγνώμη για την καθυστέρηση, η ομάδα επιστημονικής υποστήριξης του blog μας, μας συνέστησε, έπειτα από έκτακτο μίτινγκ, να προβούμε εμείς από τη μεριά μας σε αργή γραφή και εσύ από την πλευρά σου σε αντίστοιχη αργή ανάγνωση, ούτως ώστε να βρεθεί ένα κοινό σημείο επαφής…

Άλλος ένας οικολο...λάγνος, πρόθυμος σκοταδιστής, ετεροδημότης τσιμπουσιολόγος με δεξιά τσέπη! είπε...

Μπορεί όποιος θέλει, να απορρίπτει (πραγματικές) επιστημονικές μελέτες και ιστορικά δεδομένα και να πιστέυει ό,τι του λένε το κράτος και συμφέροντα που δεν είναι καν Ελληνικά.
Μπορεί, επίσης, οποιοσδήποτε να περιμένει από άλλους, να του ετοιμάσουν μια δουλίτσα, να τον βάλουν να δουλέψει και να τον πληρώνουν κιόλα, ξέχνα και τις επιτώσεις.
Αυτή η νοοτροπία των μικροσυμφερόντων, της βισματικής παθητικότητας αλλά δυστυχώς και η έλειψη παιδείας και ηθικής κατάντησαν την Ελλάδα στη σημερινή κατάσταση.
Απορώ που ακόμα υπάρχουν "πολίτες" που κόπτονται να βγάλουν μερικά ευρώ από την καταστροφή του τόπου τους.
Μάλιστα επιθυμούν και την φασιστική επιβολή της θέσης τους από ένα κράτος που να μη φοβάται ούτε πλειοψηφίες, ούτε επιστημονικά συμπεράσματα ούτε και ιστορικά δεδομένα.

Μετανοείτε! Έρχεται ο Αντίχρυσος

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

ΦΊΛΤΑΤΕ 2:46 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΞΕΝΥΧΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΣΟΥ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΘΕΜΑ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΓΟΝΗ "ΔΕΝ"...ΛΟΓΙΑ. ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ.ΜΑΣ ΤΙΜΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ "ΑΝΤΙΧΡΥΣΟΙ" ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙΣ ΣΕ ΕΜΑΣ.ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ "ΕΞΟΡΚΙΣΜΩΝ", ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ. ΣΚΟΡΔΑ ΝΑ ΧΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ένα blog που θα λειτουργεί ως αντίβαρο στις τρομο-αναρτήσεις των οικολογούντων στη Χαλκιδική.
Παιδιά, κάντε καλή δουλειά. Μην τους αφήσετε να προσβάλλουν συνέχεια την περιοχή μας, το ψωμί μας, την ιστορία μας.
Δείτε κι αυτό το link:
http://www.oryktosploutos.net/

Καλή και Δυναμική Συνέχεια

Ανώνυμος είπε...

συνεχεια...
Για την τρομοκρατία που αναφέρεστε πως σκίζουμε πανό και κατεβάζουμε αφίσες θα μπορούσα να πω άνετα, ότι προφανώς δεν έχετε βγει από το σπίτι σας από τις 10 Μάρτιου γιατί τα πανό σας από την Αρναία μέχρι και το Στρατώνι όλη την διαδρομή, ανέγγιχτα. Όπως και τα υβριστικα συνθηματα γραμμενα στην ασφαλτο. Αντίθετα με τις δίκες μας αφίσες που στο διωρο επάνω κατεβαίνουν με φανατισμό και μανία. Άλλωστε αποδείχτηκε η τρομοκρατία και το κατέβασμα των αφισών στο Νεοχώρι με τον τρόπο που ξεκίνησαν τα επεισοδια και απο ποιους. Για την ιστορία αυτό…δυο νεαροί έκαναν αφισοκόλληση για το συλλαλητήριο της Ιερισσού και τους επιτεθήκαν 3 άτομα χωρίς οι νεαροί να έχουν προκαλέσει το παραμικρό. Για το γεγονός αυτό του Νεοχωρίου είμαι πολύ καλυτέρα από τον καθένα ενήμερος γιατί ήμουν πάρων και δεν μπορεί να με αμφισβητήσει κανένας. Για προβοκάτσιες σας παραπέμπω στον Χέρμαν που τον γνωρίζετε πολύ καλά….τα γεγονότα αυτά μπορεί να σας τα βεβαιώσει και ο ίδιος ο Μοσχοπουλος το πώς εξελιχτήκαν. Είναι πολύ καλά πληροφορημένος έως άριστα μιας και ηταν παρων, δεκα μολις μετρα πιο περα παρακολουθοντας την εξελιξη αμετοχος αν και αντιδημαρχος , παρ ολο που θα επρεπε να μπει στην μεση και να κατευνασει τα πνευματα σαν θεσμος που είναι. Ετσι θα κερδιζε και τον σεβασμο των . Εαν τα διαστρεβλώσει, τοτε θα πω ότι εκτος από την διχαστικη ικανοτητα που εχει , εχει και αυτην της διαστερεβλωσης…!!!
Το οικοτυχοδιωκτικη το αντιπαρέρχομαι γιατί το θεωρώ ανάξιο λόγου να ασχοληθώ αν και είναι μια προσωπική επίθεση από κάποιον ανάγωγο…!!
Ψευτοτσαμπουκαδες και τραμπουκισμοί δεν αναφερθήκαν ποτέ από την πλευρά μας και ξέρετε και κάτι? η αξιοπρέπεια δεν είναι προνόμιο των μεταλλωρύχων είναι όλου του κόσμου….. και η ατυχης βραδια όπως λέτε εντος εισαγωγικών, δηλώνει ότι δεν ήταν ατυχης αλλά προσχεδιασμένει από εσάς…!!! αυτο το αποδεικνυουν τα εισαγωγικα σας.
Αντιπαρέρχεστε όπως λέτε την καταστροφή που άφησε η TVX και τις ενέργειες του Παχτα γιατί είναι προφανές πως δεν έχετε την ικανότητα να απαντήσετε με επιχειρήματα σ αυτά τα θέματα εφόσον υποστήριζετε αυτές τις θέσεις. Της εταιρείας και του Παχτα… θέσεις διαπλεκομένων και θέσεις συμφερόντων προσωπικών…!!!
Το αλάθητο αγαπητέ συντάκτη το έχει όπως θέλουν να πιστεύουν οι καθολικοί, μόνο ο πάπας….
Ο αναμάρτητος λοιπόν πρώτος τω ληθω βαλέτω…. Ωστόσο έχω κρίση και με τα στοιχεια που έχω και δέχομαι από αμφότερες τις πλευρές μπορώ και βγάζω ασφαλή συμπεράσματα… θα ήθελα όμως να αναφερθείς ποιος είναι ο κίτρινος τύπος που είμαστε φανατικοί πελάτες..μήπως ο Σταθωρος και το Χαλκιδική TV..???? που δεν υπάρχει αντίλογος από την πλευρά μας????
Και λίγο χιούμορ από την δική μου πλευρά….
Ελπίζω η επιστημονική ομάδα του blog να κάνει έκτακτο meeting ξανά για να μου δώσει απάντηση…!!!

caesar

Ανώνυμος είπε...

Για τoν 2011 1:10 πμ.
Μ αρέσει ο συντάκτης του σχολiου, δείχνει πνευματώδη άνθρωπο και με χιούμορ…το μελλοθάνατοι το τοποθέτησες πολύ σωστά γιατί εκεί θα καταντήσουμε όλοι μας μετά την εξόρυξη του χρυσού….και φυσικά την καταστροφή της περιοχής μας.
Τους βασικούς κανόνες της γραμματικής οφείλω να πω πως δεν τους έχω ξεχάσει ακόμη ωστόσο κάποια λαθάκια σύνταξης παρακαλώ συγχωρήστε μου καθ ότι δεν είμαι φιλόλογος….. ίσως εσείς στο έκτακτο meeting που κάνατε με την ομάδα της επιστημονικής υποστήριξης να έχετε στην διάθεση σας και φιλόλογο για την σύνταξη των σχoλιων και των κεiμενων. Με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός το ότι συστάθηκε η επιστημονική ομάδα του blog για να απαντήσει σε ένα απλό πολίτη με… όμως και απόψεις….!!!! Εδώ δεν πιστεύω ότι κάνετε χιούμορ…!!!!
Λέτε πως δεν βρίσατε κανέναν ..δεν βρίσατε σε επίπεδο Τρούμπας θέλετε να πείτε, ωστόσο μας χαρακτηρίσατε ούτε λίγο ούτε πολύ φασίστες διότι χρησιμοποιούμε τακτικές του Γκέμπελ… όπως σωστά, πάντα κατά τον δικό σας σχολιασμό, ότι στην τελική ο Χέρμαν ήταν ο υπουργός προπαγάνδας του Χίτλερ, εσείς που γνωρίζετε τόσο καλά όλο το επιτελειο του χιτλερ ισως και να αντιγραφετε τις μεθοδους τους και την φασιστικη τους νοοτροπια , άλλωστε για να τους γνωρίζετε πάει να πει ότι είναι δικοί σας άνθρωποι… Εγώ βλέπετε φίλτατοι - blogger έχω εντελώς διαφορετικές πεποιθήσεις και ιδεολογία απ αυτόν του φασισμού…άρα δεν υιοθετώ και τις τακτικές τους .
Ευθυτενείς κατά κυριολεξία είμαστε εμείς διότι περπατάμε με το κεφάλι ψηλά και ίσιο το κορμί για τον δίκαιο και τίμιο αγώνα που κάνουμε να σώσουμε την περιοχή μας από τους καταστροφείς της…
Στην λεξιπλάσια όμως που κάνετε και σας θαυμάζω σ αυτό το κομμάτι θα πρότεινα όμως να δίνετε τον σωστό ορισμό στην κάθε λέξη και όχι να παραπέμπετε με λεξιπλάσιες άλλου…
συνεχειζεται...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΥΡΙΕ BLOGGER...
AKOMA ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΕΠΙΣΤHΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ?????
XAXAXA ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ Η ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ ΣΑΣ.....

CAESAR

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

AVE CAESAR, οι "μελλοθάνατοι" σε καλωσορίζουν στην παρέα τους. Συγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά έχουμε και δουλειές.Αν ξέρεις βέβαια, τι σημαίνει δουλειά... Το επιστημονικό συμβούλιο των "λεξιπλαστών" φιλολόγων του blogg, μας έστειλε αναφορά για τις γραμματικές σου επιδόσεις, που βελτιώνονται απο μέρα σε μέρα.όπως επισημαίνουν "ταβάνι σου είναι μόνο ο ουρανός". Το εύτυχημα για σένα για τους υπόλοιπους φίλους σου ότι ήρθαμε στην ηλεκτρονική ζωή σας για να βοηθήσουμε να κάνετε ένα ρετούς στον "σκουριασμένο", αν όχι καμένο σκληρό σας δίσκο... Σε ότι αφορά την αγαπημένη σου επεισοδιολογία, θα σου συνιστούσαμε να την αφήσεις πίσω.Τέτοια γεγονότα δεν πρέπει να γίνονται αντικείμενο αντιπαράθεσης ή χαβαλέ.Είναι ικανές λόγω της ανωριμότητας όλων μας να οδηγήσουν σε επικίνδυνες ατραπούς...Είσαι "παχτόπληκτος" πάντως... Τι να κάνεις πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι του ανθρώπου. AVE CAESAR...οι "μελλοθάνατοι" σε χαιρετούν τουλάχιστον, για απόψε.Ραντεβού στη στοά... των "αθανάτων"...

Ανώνυμος είπε...

Εάν μπορούσαμε να κάνουμε μια σύγκριση των εργασιών μας θα αποδεικνυόταν ότι μπροστά μου είστε όλοι σας τεμπέληδες επίπεδου δημόσιου υπαλλήλου.
Όσο για την ηλεκτρονική ζωή μου αξίζει μόνο να μπω στον κόπο να γελάσω διότι ασχολούμαι με το αντικείμενο εδώ και 15 χρόνια. Βλέπεις η δουλεία μου χρειάζεται υπολογιστή και δεν είμαι ερασιτέχνης σαν εσάς.
Στην επεισοδιολογια που λες να αφήσω πίσω, πως είναι δυνατόν να κάνω κάτι τέτοιο και να κρύψω την αλήθεια?? Κάτι βεβαια που εσάς όλους δεν σας συμφέρει…
Για την ανωριμότητα οφείλω να παραδεχτώ πως έχεις το γνωθι σ αυτόν….
Παχτοπληκτος …ένας νέος ορος, ο όποιος σαφώς και με εκφράζει, επιτέλους έπεσες και σε κάτι διάνα. Ναι είμαι γιατί έχω πληγεί ανεπανόρθωτα με τις πολιτικές του επιλογές και φυσικά πάνω απ όλα με τις λαμογιές του και μαζί μου και ολόκληρη η Ελλάδα…!!!!
Εσείς βεβαια δεν έχετε την δυνατότητα να διακρίνετε αυτά τα μειονεκτήματα του Παχτα διότι είστε οι νεροκουβαλητές του…..!!!
Εάν είχατε την δική μου διορατικότητα τότε θα ήμασταν στο ίδιο στρατόπεδο…!!!!

caesar

Υ.Γ. και κατι ακομα, το οτι ασχολουμαι με το blog σας ανεβαινουν οι μετοχες του.....!!!!
Είστε πολύ για να ασχοληθώ άλλο πια μαζί σας χωρίς να επιχειρηματολογείτε στο θεμα που απασχολει την περιοχη μας...!!!

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Φίλε Caesar,

δε θα μπούμε στη διαδικασία να συγκριθούμε μαζί σου. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που υπάρχουν άτομα τόσο προκομένα στο δήμο μας. Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία σ᾽αυτό που κάνεις και είμαστε σίγουροι, ότι με το μόχθο και την προκοπή σου θα βοηθηθεί αυτός ο τόπος.

Και πάλι σ᾽ευχαριστούμε που ασχολείσαι μαζί μας.

Φιλικά,

ένας εκ των διαχειριστών αυτού του μπλόγκ

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

AVE CAESAR...Πεφωτισμένε και εργασιομανή! Οφείλεις να γνωρίζεις πως για εμάς τους νεότερους διαχειριστές αυτού του blog είσαι το πρότυπο... Σπανίζει στον τόπο μας να συναντάς έναν άνθρωπο,που εδώ και τόσα χρόνια η δουλειά του, είναι προέκταση του εαυτού του. Εύγε το χειρίζεσαι... άψογα το θέμα, πέρα βέβαια απο τη γλώσσα...AVE CAESAR... χειρονάκτη και μέγα εκτιμητή...

Άλλος διαχειριστής

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά!

Ανώνυμος είπε...

οσα δεν φτανει η αλεπου, εταιρε διαχειριστη, τα κανει κρεμασταρια.
περα απο τις ειρωνιες δεν μπορεις να εκφρασεις κατι αλλο????
το επιπεδο σου βεβαια μεχρι εκει φτανει....!!! αλλωστε εισαι ενα καλοκουρντισμενο ρομποτακι χωρις ψυχη και κατευθυνομενο απο την εταιρεια...!!
σε λυπαμαι....!!!

caesar

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ « POLITESARISTOTELI» ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ…

Αγαπητοί επισκέπτες του blog μας, θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές σε όλους σας, ανεξάρτητα από το μετερίζι που υπερασπίζεστε για το ζήτημα της μεταλλευτικής επένδυσης στο δήμο μας, ότι οι απόψεις σας είναι απολύτως σεβαστές από όλους τους διαχειριστές του blog. Δεν τίθεται θέμα λογοκρισίας και αποκλεισμών από την πλευρά μας. Επιθυμούμε όμως, ό,τι διατυπώνετε, να το κάνετε με ευπρέπεια, αποφεύγοντας κυρίως τις ύβρεις. Σε αυτό δεν πρόκειται να κάνουμε καμία παραχώρηση και έκπτωση αντίστοιχα. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε τον εύκολο δρόμο τις διολίσθησης σε πρακτικές, που οξύνουν τα πνεύματα με στόχο τη διαιώνιση του «διαίρει και βασίλευε» στον τόπο μας... για ίδια οφέλη.

Το blog αυτό ΔΕΝ είναι «παιδί» του παιχνιδιού των εντυπώσεων… Από την άλλη όμως, το γέννησε η ανάγκη για πληρέστερη πληροφόρηση και  γόνιμες αντιπαραθέσεις επιπέδου, χωρίς βωμολοχίες, κραυγές, αφορισμούς και προπηλακισμούς. Συμπεριφορές και πρακτικές που δυστυχώς, όσο και αν δεν το παραδέχονται κάποιοι «αμετανόητοι», έχουν γίνει θεσμός και κανόνας συμπεριφοράς, απέναντι σε όσους στέκονται θετικά, ή ακόμη και με κριτική διάθεση στην επένδυση. Πάντως όχι μηδενιστικά. Εκεί βέβαια είναι και η ένσταση μας.

Καταλαβαίνουμε την ενόχληση κάποιων. Είναι ανθρώπινη και κατανοητή. Όμως παρακαλούμε «όλες» τις παρατάξεις να σεβαστούν τους όρους που θέτει το blog για ήθος, κατανόηση και ευπρέπεια στη διατύπωση των όποιων απόψεων. Όποιος δε μπορεί να αφομοιώσει αυτές τις προϋποθέσεις, καλύτερο θα ήταν να «εκτονωθεί» κάπου άλλου, ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ. Για ένα και μόνο λόγο. Στον κώδικα αξιών της ομάδας μας, «ο πελάτης δεν έχει πάντα δίκιο»…

Δεν θέλουμε επισκέπτες- πελάτες. Δεν επιθυμούμε τέτοιες σχέσεις. Θέλουμε τη συμμετοχή όλων υμών που θέλετε να συμβάλλετε εποικοδομητικά σε μία γόνιμη ανταλλαγή απόψεων. Άλλωστε, η συμμετοχή σε ένα δημόσιο βήμα συνιστά κορυφαία δημοκρατική πράξη. Ας την προστατεύσουμε και ας την κρατήσουμε μακριά από την ασυδοσία.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Υ.Γ Φίλε Caesar συγνώμη. Ο νεαρότερος εκ των διαχειριστών του blog, είναι αλήθεια ότι τα έκανε σαλάτα…. Βλέπεις το νεαρόν της ηλικίας και ο ενθουσιασμός δεν είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι. Τον έχουμε υπό επιτήρηση, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν κρατιέται... Είναι παιδί μεταλλωρύχου. Ελπίζω να καταλαβαίνεις…

Ανώνυμος είπε...

αποδεκτη η συγνωμη σας...
ελπιζω μονο να τον εχετε σε επιτηρηση και σε τυχον επισοδεια....που ενδεχομενος να προκαλεσει...!!!

caesar

Υ.Γ
κι εγω παιδι μεταλλωρυχου ειμαι αλλα δεν λειτουργω με τετοιο μενος....!!!!

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

ΑΓΑΠΗΤΈ CAESAR,ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΧΑΡΑ Η ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ BLOG.ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΑ, ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΗΜΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΟΥΝ, ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΛΟΓΟΥΣ... Υ.Γ.1 ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ. Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ "ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ"... ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΡΟΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ Υ.Γ 2 ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΑ ΟΡΙΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΟ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ, ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ.
Y.Γ.2 ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΙΣΧΥΕΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΘΥΜΟΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ, "ΟΤΙ ΑΠΟ ΡΟΔΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΓΚΑΘΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΓΚΑΘΙ ΡΟΔΟ..." ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΥΜΑΙΝΕΣΑΙ; ΝΙΩΘΕΙΣ ΡΟΔΟ Η ΑΓΚΑΘΙ. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΟΡΥΧΙΚΗ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ ΣΟΥ...
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ, ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΞΕΙ.
Ο ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ BLOG

Ανώνυμος είπε...

Πρεσβύτερε και ώριμε… διαχειριστή…
Το αν υπάρχει μένος στον νεώτερο διαχειριστή σας το διακρίνουμε
Στα ειρωνικά σχόλια που κανει.αντιγραφω όπως τα διατύπωσε…


Και συνεχίζω την απάντηση μου στο ερώτημα σου το πώς νιώθω.
Αισθάνομαι και τα δυο…και ρόδο και αγκάθι…ρόδο με τα ρόδα και αγκάθι στα λαμόγια…..
Με μια λεξη ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ.!!!!!!

CAESAR