Κυριακή 29 Μαΐου 2011

100.000 ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !

       
                                                                                  

  Πρωτοφανή συμμετοχή έχει το σημερινό ειρηνικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος...
Σύμφωνα με υπολογισμούς περισσότεροι από 90.000 άνθρωποι βρίσκονται τώρα εκεί, καθώς υπάρχει κόσμος μέσα στην πλατεία, μπροστά στη Βουλή, αλλά και στις παρακείμενες οδούς...,όπως αναφέρουν site και blog της πρωτευούσης!






Η συγκέντρωση είναι πολύ πυκνή σε όλα τα σημεία της πλατείας. Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος και η προσέλευση συνεχίζεται... Η αστυνομία απο την πλευρά της υποστηρίζει ότι είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση αγανακτισμένων απο την περασμένη Τετάρτη, οπότε και ξεκίνησαν τα συλλαλητήρια οργής και αγανάκτησης για το ατελείωτο... "πακέτο διάσωσης" της τρόϊκας προς τη χώρα μας.Οι δικές της εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 30.000 διαδηλωτές, όπως μετέδωσαν...οι ρεπόρτερ του Αντέννα και του Μέγκα.


Στη Θεσσαλονίκη η δυνατή νεροποντή χάλασε, όπως μαθαίνουμε τα σχέδια των διοργανωτών, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί,που παραμένουν περιμετρικά της πλατείας του Λευκού Πύργου, ενώ οι "αμετανόητα" αγανακτισμένοι επιδίδονται σε αλλεπάλληλες δράσεις αφύπνισης... των "φίλων του καφέ" με ποδηλατοδρομίες στο κέντρο της και περιπλανώμενες μουσικές μπάντες, που παίζουν στο γνώριμο πλέον σκοπό της αγανάκτησης.