Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ... ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ 2011(email- χιουμοριστικό)

Λάβαμε ένα απίστευτο email, απο έναν αναγνώστη του blog, με υψηλότατη δόση χιούμορ.Το δημοσιοποιούμε γιατί το γέλιο, που προκαλεί είναι το τελευταίο οχυρό σε όσα στενάχωρα συμβαίνουν γύρω μας. Προειδοποιούμε ότι είναι και ιδιαίτερα καυστικό σε κάποια σημεία του...Καλή διασκέδαση.


  "...Αν και βρισκόμαστε στις αρχές του καλοκαιριού, το θέατρο του παραλόγου, όπου ζούμε βιώνει τις μεγαλύτερες του στιγμές.Ως αναγνώστης και θεατρόφιλος πάνω απ ' όλα, θα ήθελα να συμβάλλω,  στην απονομή των Θεατρικών Παράλογων Βραβείων Κοινού 2011. Εφτιαξα λοιπόνμια λίστα με τις καλύτερες θεατρικές παραστάσεις, που έχουμε παρακολουθήσει στη Χαλκιδική, στο πρώτο μισό του τρέχοντος έτους.

Οι  παραστάσεις που ξεχωρίζουν, μέχρι στιγμής, με βάση και τις προτιμήσεις του θεατρόφιλου κοινού είναι: 

1) "Το κυάνιο και εγώ....τελεσίγραφο αυστηρό!" του ΚΥΑΝΙΜΠΑΛ ΛΕΚΤΕΡ

2) "Ο καφές σου, έχει κρυώσει..." του ΤOLI BRAVO (...αυτός είναι καφές)

3) "Ας ενεργήσουμε... με φωτοβολταϊκά" της MARIA SILENZIOZA

4) "Ήταν στραβό το κλήμα..., το έφαγε και ο γάιδαρος!", της ΟΙΚΟ-πέρα απο κάθε-ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ για την αλλαγή του κλίματος!

5) "Η ηχορύπανση βλάπτει σοβαρά... και των σκύλων την υγεία"  των ALLIES PLATFORM ATTACK AGAIN...! (αλά ελληνικά, Η ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΞΑΝΑ...)


6) "Η νύφη το σκα...σε !" του LARY the KING...


Η φετινή τελετή απονομής των Θεατρικών Παράλoγων Βραβείων Κοινού θα διεξαχθεί υπό την αυστηρή επιτήρηση της «Θεατρόικας», η οποία επισημαίνει πως στην κρίση θα αντέξουν, όσοι επενδύουν στη συστηματική  παραποίησή της αλήθειας και της ταυτόχρονης τοξικής πλύσης εγκεφάλου.

Τα φετινά βραβεία τα οποία θα απονεμηθούν σε special τελετή που θα διεξαχθεί στην  διαμορφωμένη για την περίσταση, "καλύβα των indignados frapedistas", όπου το παρών αναμένεται δώσουν μεταξύ άλλων διεθνών προσωπικοτήτων οι ΑL GORE, TINA FITNESS , ΜIKE SHAKING κ.α...

Αυτές είναι οι  προτάσεις για τα θεατρικά βραβεία κοινού.... Ελπίζω να γελάσατε. Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία..."

Αναγνώστης


ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΒLOG: Υποκλινόμαστε στο μεγαλείο πνεύματος και κωμικής διάθεσης, που διαθέτεις. Νά σαι καλά! Μέχρι το τέλος της χρονιάς είμαστε σίγουροι ότι θα έχει πληθώρα παραστάσεων..., που θα ενσωματώσεις στη λίστα σου.