Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ = ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ - ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΤΗΞΗ (3ο μερος)

 Η Χαλκοβιομηχανία AURUBIS ανακηρύχθηκε επίσημη περιβαλλοντική συνεργάτης του "Αμβούργο Πράσινη Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2011"

Νομίζουμε πως όλοι συμφωνούμε πως η γνώση είναι το ασφαλέστερο καταφύγιο, απέναντι στη νόσο του φόβου και της παραπλάνησης... Είναι τοις πάσι γνωστό, πως οι "φανατικοί" πολέμιοι της μεταλλευτικής επένδυσης στη Χαλκιδική, εμφανίζουν τη μέθοδο της ακαριαίας τήξης, που προβλέπεται απο τη ΜΠΕ για το διαχωρισμό των παραπροϊοντων του χαλκού, ως μέθοδο "φάντασμα"...


Ως μια μέθοδο που δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ και πουθενά... Προς στιγμή να το πιστέψουμε και εμείς! Όταν όμως ψάχνεις, μαθαίνεις. Δε γίνεται διαφορετικά... Το διαδίκτυο σου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Βρήκαμε λοιπόν πάρα πολλές πηγές πληροφόρησης,αναφορικά με  την επίμαχη μέθοδο διαχωρισμού και περιβαλλοντικής προφύλαξης... 

Έτσι μπαίνουμε στη διαδικασία να προσγειώσουμε εαυτούς και αλλήλους στην πραγματικότητα, δίνοντας σας τη δυνατότητα να μάθετε πολλές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη μεγαλύτερη βιομηχανία χαλκού στην Ευρώπη, την επωνομαζόμενη και κόκκινος χρυσός...!

Την AURUBIS, η οποία εδρεύει απο το 17ο αιώνα(!) στην πόλη του Αμβούργου και την τελευταία δεκαετία εφαρμόζει πιστά και απαρέγκλιτα τη μέθοδο του flash smelting. Για αυτούς που έχουν πάντα έτοιμη μια δυσμενή δικαιολογία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της οικο-ρυπαντικής επιχειρηματολογίας, θα σας πούμε πως το Αμβούργο έχει ανακηρυχθεί περιβαλλοντική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2011 και η συγκεκριμένη βιομηχανία ως μείζον περιβαλλοντικός εταίρος!

Αν δεν πιστεύετε εμάς, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το επίσημο site της εταιρείας, πατώντας το λίνκ που ακολουθεί. Για όσους δεν έχουν την καλύτερη σχέση με την αγγλική γλώσσα, η google παρέχει τη δυνατότητα μετάφρασης στα ελληνικά.