Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ


Ο Δήμος Αριστοτέλη από 1η Σεπτεμβρίου προχωρά στο οριστικό κλείσιμο των τεσσάρων σκουπιδότοπων του Δήμου (Ιερισσού, Αρναίας, Μ. Παναγίας και Αμμουλιανής) και στη συνέχεια στην πλήρη αποκατάστασή τους.

Σταδιακά, εντός του μήνα Σεπτεμβρίου, αποσύρονται όλα τα κοντέϊνερ που δέχονται τα ογκώδη αντικείμενα και τα αδρανή υλικά και βρίσκονται σε διάφορα σημεία του Δήμου Αριστοτέλη.

Θα υπάρξουν δύο διαφορετικά συστήματα για τη διαχείριση των αδρανών υλικών και των ογκωδών αντικειμένων.

Τα ογκώδη αντικείμενα θα συλλέγονται από το Δήμο με ειδικό εξοπλισμό, βάση μηνιαίου προγράμματος, το οποίο θα ανακοινώνεται έγκαιρα, με κάθε πρόσφορο μέσο.
Τα αδρανή υλικά θα συγκεντρώνονται με ευθύνη των ενδιαφερομένων και θα εναποτίθενται στους επιλεγμένους χώρους που θα ορίσει η Δημοτική Αρχή.

Για τα αδρανή θα υπάρχει ακόμη, η ευχέρεια αποκομιδής από το Δήμο, έπειτα από επικοινωνία του ενδιαφερόμενου με την πενταψήφια γραμμή εξυπηρέτησης του Δημότη 15410 και κατόπιν καταβολής ειδικού τέλους αποκομιδής, εναπόθεσης απορριμμάτων.
Τόσο τα ογκώδη αντικείμενα, όσο και τα αδρανή υλικά θα συγκεντρώνονται στους δύο επιλεγμένους από τη Δημοτική Αρχή χώρους, το παλιό νταμάρι Ιερισσού και το νταμάρι Νεοχωρίου.


ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Ιερισσός, 30/08/2011
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
& ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ