Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗ Β/Α ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ (email)


Γονυπετής ζητώ συγγνώμη από τους φίλους «οικολόγους», που χρόνια τώρα μάχονται για τη ματαίωση της μεταλλευτικής επένδυσης στη Β/Α Χαλκιδική!

Υποτίμησα το πλήθος τους, τη συσπείρωσή τους....

Δεν ήταν 300 περίπου, όπως υπολόγισα από τις προσφυγές τους στο Σ.τ.Ε., θεωρώντας μάλιστα εαυτήν γενναιόδωρη!

Έληξε το γκάλοπ του blog Respentza και αποκαλύφθηκε η μεγάλη αλήθεια.... δικαιώθηκαν, επιτέλους μετρήθηκαν! 

Τελικά, δεν ήταν δυο.... δεν ήταν τρεις..... δεν ήταν 1013.....  ήταν ... 1606 !!!!!

Παρ’ όλο που με αναρτήσεις άλλων blogs και πολιτών κλήθηκαν να ψηφίσουν οι απανταχού Χαλκιδικιώτες, οι Θεσσαλονικείς και οι Βορειοελλαδίτες γενικότερα (όχι, στην Πελοπόννησο δεν απευθύνθηκαν, για τη Θεσσαλία δεν ορκίζομαι), δε θα το μετρήσω. Μήπως τελικά είμαι γενναιόδωρη; Δεν πειράζει, Χριστούγεννα έρχονται, ας είμαι καλή....

Εσύ πάλι, Ελληνικέ χρυσέ, δεν ήθελες να κινητοποιήσεις κόσμο, εντάξει, ας ξεσήκωνες τις εντόπιες «πέτρες», που στην προσπάθεια των «οικολόγων» να ψηφίσουν κι αυτές, κατά ασφαλείς πληροφορίες έμειναν αμετακίνητες..... στη θέση τους..... Ας είναι.

Δίνω, λοιπόν, στο γκάλοπ το πλεονέκτημα της εντοπιότητας, γιατί αν υπολογίσουμε κατοίκους όμορων και μη νομών, το αποτέλεσμα θα είναι αξιοθρήνητο! Ας δεχθούμε λοιπόν, ότι συμμετείχαν στο γκάλοπ μόνο οι κάτοικοι του Δήμου Αριστοτέλη. Πόσους κατοίκους έχει ο Δήμος Αριστοτέλη; Δεκαοχτώ, δεκαεννέα χιλιάδες; Με την απογραφή του 2001, δηλαδή, τώρα ίσως είναι περισσότεροι! Δε βαριέσαι, πάλι τους δίνω το πλεονέκτημα!
Πόσοι δεν θέλουν την εκμετάλλευση του κοιτάσματος χρυσού της περιοχής τους; 1606 !

Προκύπτει ένα σεβαστό ποσοστό της τάξης του 8,45 % περίπου, άντε πες 9 %!

Συγγνώμη, εγώ το υπολόγιζα 2%! Έκανα ένα μεγάλο λάθος...........

Ελπίζω αυτοί να συγχωρέσουν εμένα και οι συντοπίτες τους να συγχωρέσουν αυτούς, που προσπαθούν τόσα χρόνια να σαμποτάρουν την ανάπτυξη της περιοχής τους και το εισόδημα των γειτόνων τους, όντες το γιγαντιαίο ποσοστό του 9%!!!!!!!

Αναγνώστρια