Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

"MR. ANTIGOLD ΑND HIS FRIENDS": ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΕΤΟΣ... ΣΤΟ POST ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!! (ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ)

Πες τα "μελόστομε"...Μη σταματάς να "διδάσκεις" ήθος... και δημοκρατία...
Είναι προφανές πως το "Παρατηρητήριο..." και οι δορυφόροι του στα blog τους, ζουν μεγάλες post...ιές! Το κείμενο που αναρτήθηκε πριν από λίγο, είναι εφάμιλλο της αλητείας και της χάους, που είχαμε μέσα και  έξω από το δημαρχείο της Ιερισσού. 

Ίσως να αποτελεί και την "προκήρυξη", που περιμέναμε για τους λόγους, που οδήγησαν... το "Χαλκιδικάρχη" και τους θολωμένους αρχιτραμπούκους του στο πρωτοφανές τρομοκρατικό χτύπημα, που υπέστησαν οι δημοκρατικοί μας θεσμοί, στο δήμο Αριστοτέλη. 


Είναι τεράστιο ψέμα ότι στα επεισόδια πρωταγωνιστησαν κάτοικοι της Ιερισσού, του Γοματίου και της Μ.Παναγίας. Τα επεισόδια τα έκανε η ολιγομελής ομάδα των αυτόκλητων "σωτήρων" της Χαλκιδικής και  πολυμελής...ομάδα αναρχοαυτόνομων "αλληλέγγυων" και εννοείται ξενόφερτων συμμάχων τους. 

Κ.Εισαγγελέα της Χαλκιδικής χαιδέψτε τους λίγο ακόμα... Και μετά διαβάστε την... "ωδή για τον Κάκαβο"!!!


"...Αυτή την στιγμή που γράφουμε αυτές τις λέξεις διαδραματίζονται σκηνές απείρου κάλους στην Ιερισσό. Ο δήμαρχος Αρπάχτας, μαζί με τον Γκέμπελ Μοσχόπουλο πήγανε για δημοτικό συμβούλιο στην Ιερισσό σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Έπειτα από τοποθέτηση του κ. Βλαχόπουλο για τον εντολοδόχο της ελληνικός χρυσός και μοναδικού “Πολίτη Αριστοτέλη” Βασίλη Γκεμπελ Μοσχόπουλου για το λόγο που ενώ είναι δημοτικός άρχοντας πως μπορεί να κουβαλάει μαζί του και όλους τους μεταλλωρύχους και να φροντίζει για την επίλυση των διαφορών δια της ράβδου, τον λόγο και την υπεράσπιση του “οπίσθιου” φίλου του πήρε ο δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Αρπάχτας όπου γνωστός για τις αερολογίες, φλυαρίες και μπούρδες προσπάθησε να τον υπερασπιστή.

Για κακή τους όμως τύχη οι Ιερισσιώτες, πήραν χαμπάρι την ύπαρξη του Γκέμπελ και του “οπίσθιου” φίλου του και αποφάσισαν να τους προϋπαντήσουν με δάφνες. Οι δυό τους λοιπόν βλέποντας τα σκούρα αποφάσισαν να καλέσουν τα φιλαράκια του τα Δαφνοστεφανωμένα Στρουμφάκια για να επιληφθούν της κατάστασης. Οι Ιερισσιώτες όμως δεν καταλαβαίνουν και πολλά από αυτά και τους έχουν εντός του δημαρχείου μονότερμα. Αυτή την στιγμή λοιπόν το δημαρχείο στην Ιερισσό έχει άρωμα “Θερμαϊκού”, κοινώς χέστηκαν πάνω τους και αναμένουμε να φυσήξει ο βαρδάρης, μπας και ξεβρωμίσει από την μπόχα και την δυσοσμία και τους στείλει από κει που ήρθαν…

Γκέμπελ, είδες τι ωραία είναι να είσαι εσύ και η παρέα σου και απέναντι να έχεις 400 άτομα. Αν σου πει ο Βλαχόπουλος πως δεν μπορεί να ηρεμήσει τους Ιερισσίωτες όπως έλεγες εσύ για τους μεταλλωρύχους στις Σκουριές ξέρει φανταζόμαστε τι πρόκειται να γίνει..."


Ακούστε τώρα τον "γαλήνιο" εκπρόσωπο της εκτροπής του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, πως περιγράφει τα γεγονότα στο xalkidiki news . Ακούστε επίσης πως περιγράφουν τις δραματικές στιγμές που έζησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης από τους τραμπούκους και τους υποκινητές τους.

6 σχόλια:

Ν.ΡΟΔΑ είπε...

Πολίτες του Αριστοτέλη ξεσηκώθηκε να αφανίσουμε απο προσώπου Γης τους Ιερισσιωτες και τον Αρχισατανά Βλαχόπουλο που είναι η αιτία για την κατάντια του Δήμου μας.
ΝΑΙ στην ανάπτυξη και στην σωτηρία του τόπου μας.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Φίλε ή φίλη απο τα Ν.Ρόδα. Αυτό που προτείνεις δε μας βρίσκει καθόλου σύμφωνους, γιατί είναι αυτό που θέλουν. ΒΙΑ, ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟΥ. Μετρημένοι στα δάκτυλα είναι. Υπάρχουν και άλλες λύσεις, που προβλέπονται μέσα απο την ποινική δικονομία. Το θέμα ίναι να ενεργοποιηθεί κάποια στιγμή.

Ανώνυμος είπε...

Εχω μια απορια. Η κυβερνηση καταλαβαι οτι αλαζουμε πορεια, θα εκμεταευτουμε
σαν χωρα οτι εχουμε....
καταλαβα οτι ο λογικος πολιτης Τελογλου , Ευαγγελατος,Αρβανητης, καταλαβαινουν την "δικη " μας λογικη που συγχρονος ειναι και πλιτικη της ναες πτοχευμενης Ελλαδας.
ΟΜΩς δεν καταλαβαινω , γιατι δεν βγαινει κανεις να καταδικασει αυτο που γινετε στον τοπο μας. ειναι πασιφανες , οτι προκαλουν να στρεψουν την προσοχη επανω τους και
ο καθενας να βαλει τον οβολο του στις βρισιες, που δεν θα αφησουν οι αγανακτησμενοι τιποτα ορθιο. εν μεροι κατανοητο..Μονο που κοντα στα ξερα καιγοντε και τα χλωρα....
Ετσι χτιζετε και υποστηριζετε οι νεα πολιτικη του κρατους? Με προεκλογικη βουβαμαρα? Πως υποστηριζει την πολιτικη της?και να υπογραμισω οτι ειναι πολιτικη και των 2 κομματων.
ειναι απαραδεκτοι. Ο ΚΑΝΕΝΑς να εχει τους ξενους στο πλευρο τους
και εμεις κανεναν. ΟΥΤΕ ΤΟΥς ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙς αν και περιμενουν οφελοι για τα ασγαλιστικα ταμεια.....
Να ζει κανεις σε αυτην την χωρα η να μη ζει?????? θεια ευα

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ Ν.ΡΟΔΑ ΕΙΜΑΙ ΒΓΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ!!!ΚΑΙΡΝΑΩ ΠΟΤΟ!!ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΟΥΒΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ!!!ΑΙΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΦΛΟΡΟΜΑΣΤΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ!!

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

31 Μαρτίου 2012 8:01 μ.μ

Φίλε θα σε λυπήσω αλλά είσαι εκτός του κλίματος. Είμαστε κατά της άσκησης βίας, πολύ περισσότερο απέναντι σε κάποιους ανθρώπους με τους οποίους μεγαλώσαμε μαζί. Θα σε παρακαλούσαμε να μην μπείς στη διαδικασία να στείλεις ξανά μήνυμα τέτοιου περιεχομένου. Δεν είναι αποδεκτές απο την πλευρά μας τέτοιες λογικές, ούτε πρακτικές.

Δεκτή και κατανοητή η αγανάκτηση, όχι όμως και η διασπορά κατώτερων ενστίκτων, που βλέπουμε τις τελευταίες 10 μέρες απο εξωχαλκιδικιώτικα στοιχεία. Δεν είναι φλωρομαστούρια οι κάτοικοι της Ιερισσού. Σε ευχαριστούμε για το σχόλιο σου και τα χαιρετίσματα μας στα πανέμορφα Ν. Ρόδα...

Ανώνυμος είπε...

Όχι βία στην βία.Όχι οφθαλμός αντί οφθαλμού.Δεν λύνονται έτσι τα όποια προβλήματα.Αν νομίζουν οι κύριοι της οικολογικής αντίστασης πως σπάζοντας αυτοκίνητα, πετώντας καπνογόνα και ξύλα και σπάζοντας το δημαρχείο θα επιβάλλουν τις απόψεις και τα θέλω τους τότε δυστηχώς κοιμούνται σε λάθος πλευρά.Οι τραμπουκισμοί τέτοιου είδους δεν έχουν να καταφέρουν τίποτα.Το μόνο που κάνουν είναι να χάνουν συνεχώς έδαφος αλλά και το όποιο δίκιο μπορεί να έχουν.