Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ...

Οι Μαδεμοχωρίτες δεν υποχωρούν, παρά τους τραμπουκισμούς
Τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν τη περασμένη Τρίτη στις Σκουριές, περιγράφουν στην κάμερα του Super TV κάτοικοι των Μαδεμοχωρίων  και εργαζόμενοι της «Ελληνικός Χρυσός».

Ακούστε τις συγκλονιστικές διηγήσεις των επιθέσεων, που δέχθηκαν απο τους τραμπούκους του «περιβάλλοντος»...και αυτόκλητους «σωτήρες» της ΒΑ Χαλκιδικής, που έχουν το θράσος να νομιμοποιούν τη βία και την αυθαιρεσία, σε βάρος εργαζομένων και κατοίκων των Μαδεμοχωρίων.
Ας το βάλουν στο μυαλό τους, η ΒΑ Χαλκιδική, δεν προσφέρεται για τις νοσηρές τους βλέψεις...



 Δείτε εδώ το βίντεο

3 σχόλια:

Ancient Minerva είπε...

Τελικά η παιδεία τον ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ βασίζεται στο "Παραβλέπω", θα πη "περνώ πλάι από αυτό που πρέπει να ιδώ", "κάνω σαν να μην το βλέπω" κι εν τέλει "το βλέπω όπως θα ήθελα" ή "δεν το βλέπω καθόλου". (!)
Με κάτι τέτοια σκέφτομαι ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΡΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ;;; "1000, αλλά ζούσαμε"

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Εύστοχη η παρατήρηση σου Ancient Minerva. To θέμα είναι να μην επιτρέψουμε αυτές τις μεσαιωνικές αντιλήψεις και πραγματικές να μας γυρίσουν πίσω. Πρέπει ως κοινωνία να τις απομονώσουμε. Περιφρόνηση είναι το μόνο που τους αρμόζει.

Ανώνυμος είπε...

μα την αληθεια...αισθανομαι σαν ενας απο τους τρακοσιους του Λεωνιδα που καθαρισαν τα στιφη των εχθρων.....μα ειναι δυνατον???? 30 ακτιβιστες να νικησαν 600 μεταλλωριχους???? τοτε ντροπη στην παλικαρια σας...!!!!!