Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΣΚΑ(Ε)Ϊ... ΠΑΝΤΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...

 ...Σιγά-σιγά... Και έρχεται κι άλλη...
  Στη χθεσινή εκπομπή «ΣΚΑΪ με τον Νίκο Ευαγγελάτο» φιλοξενήθηκαν ο αντιδήμαρχος του δήμου Αριστοτέλη Βασίλης Μοσχόπουλος και ο εκπρόσωπος των οικολογούντων κατοίκων της περιοχής  Τόλης Παπαγεωργίου.

Ο κ. Μοσχόπουλος έκανε αναφορά στο θέμα των προσλήψεων που έγιναν τις τελευταίες μέρες από την εταιρία Ελληνικός Χρυσός, στο επενδυτικό σχέδιο των Σκουριών, τους προληπτικούς...αφορισμούς  αυτού του σχεδίου, αλλά και τους  τραυματισμούς  των 4 Μαδεμοχωριτών, από τις πέτρες και τα ξύλινα κοντάρια των κοτζαμπάσηδων...

Από την πλευρά του ιδρυτής του «Παρατηρητηρίου Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων»  Τόλης Παπαγεωργίου  μίλησε για το «νερό του Κάκαβου», που ως γνωστόν δεν έχει σχέση με τις Σκουριές... και ως πρόβλημα θα προκύψει..., αν ποτέ σταματήσει να βρέχει!!! 

Επίσης ο ιδρυτής του «Παρατηρητηρίου...» δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα «πορίσματα» κεραυνούς(!!!), όπως τα χαρακτήρισε του συμβουλίου περιβάλλοντος του Α.Π.Θ. και της Ο.Ε . του ΤΕΕ/ΤΚΜ, που ως γνωστόν συμμετέχει... «φιλικά»... (Δείτε εδώ και εδώ)

Δείτε εδώ όλο το βίντεο (από το 01:10:48 και μετά)