Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΤΟ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ..." ΘΥΜΗΘΗΚΕ..., ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ!!!


Σκηνικό Εξαρχείων στήνουν οι "γνωστοί-άγνωστοι" στις Σκουριές....
Συμπληρώθηκαν 5 ολόκληρα εικοσιτετράωρα για να θυμηθούν οι κοτζαμπάσηδες της  ΒΑ Χαλκιδικής, το χρονικό της βίας και της προπαγάνδας, που έστησαν επάνω στις Σκουριές...

Την ώρα που οι ορδές του στρατού τους, που απαρτίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες απο 200 μπαχαλάκηδες από την Αθήνα και τη  Θεσσαλονίκη, μεταφέρονται με λεωφορεία στο Χονδρό Δένδρο, η πολεμοχαρής...συντάκτρια του blog,
(δείτε εδώ)«βγήκε» από το καβούκι της υποκρισίας και του ψεύδους της, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Κάθε αρχή είναι σίγουρα και δύσκολη. Δειλά –δειλά παραδέχθηκε τους τραυματισμούς των μεταλλωρύχων, ξέχασε βέβαια τις πέτρες, που έφαγαν, από τους «αμυνόμενους»  προστάτες του κ. Τίποτα και ηθικού αυτουργού των εντάσεων που έχουμε στην περιοχή μας.

Είπε βέβαια και πολλές ακρίβειες. Κυρίως χρονικές. Δεν έχασε ούτε λεπτό στην αφήγηση της..., όπως επίσης έπεσε μέσα στα μπινελίκια που δέχθηκε ο κ.Τίποτα από τους αγανακτισμένους μεταλλωρύχους.

 Επιμένει όμως να χαρακτηρίζει τραμπούκους και μισθοφόρους αυτούς, που αγωνίζονται για το ψωμί τους, ενώ χθες μέσω μιας άλλης «συναγωνίστριας», επιχειρήθηκε η προσέγγιση τους...(δείτε εδώ

Ενόχλησε πολύ φαίνεται η σκληρή και γεμάτη αλήθειες ανακοίνωση, που εξέδωσαν τα σωματεία(δείτε εδώ). Ξεχνάει σκοπίμως ότι αυτοί οι κάτοικοι – εργαζόμενοι, δεν ακούμπησαν καμία «ακτιβίστρια», ενώ αν ήταν όντως τραμπούκοι, τα αρσενικά μέλη της συμμορίας, που απέκλεισαν το σημείο, παρατάσσοντας κομμένους κορμούς  3 δέντρων, που είχαν κόψει νωρίτερα...(και αυτό το ξέχασε...) θα ήταν όλοι στο νοσοκομείο...

Δεν πειράζει θα τα «θυμηθεί» και αυτά και πολλά άλλα στην πορεία. Τέλος  σε ότι αφορά την ιδιότητα που απέδωσε στο blog μας, ως γραφείο προπαγάνδας της Ελληνικός Χρυσός, της την επιστρέφουμε.

 Η προπαγάνδα στη ΒΑ Χαλκιδική , εδώ και μία 15ετία, έχει  ένα ονοματεπώνυμο..., κατά κόσμον «Παρατηρητήριο Μεταλλευτικής Δραστηριότητας...»

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν ειστε μονο τραμπουκοι......ειστε ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ...!!!!!!!!!!!!!

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

25 Μαρτίου 2012 4:55 μ.μ.

Οι χαρακτηρισμοί σου είναι ανάξιοι σχολιασμού. Όλη η κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής γνωρίζουμε ποιοί είναι τραμπούκοι,μισθοφόροι και υποψήφιοι για πιό σοβαρά ποινικά αδικήματα!!!

Ανώνυμος είπε...

"Ανυπερασπιστοι" εργαζομενοι, ηρθαν και 5 διμοιριες των ΜΑΤ σημερα στον Κακαβο για να σας προστατεψουν απ τα γυναικοπαιδα. Μετα τη βροχη απο χημικα, μαζευαν και οποιον γουσταραν στην εξοδο της Μεγαλης Παναγιας. Φιλε, εσυ που χειριζεσαι το blog, θα γραψεις για προπαγανδα...δυστυχως ειναι ΓΕΓΟΝΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

sto xalkidiki focus εχει τα πρωτα πλανα. Να ναι καλα, γιατι ο τολης και το μπλογκ του γραφει για 3000!!στην
ΜΠ.
Αν βαλεις τα λεωφορια ,ε, ηταν ακριβως τα λεωφορια. καλα πωσο στο κοσμο του ειναι, σε πια εποχη ζει, δεν γνωριζει
οτι υπαρχουν video????

Ανώνυμος είπε...

"Ενα παραμυθι για την καλη νυχτα"

..και ερχετε ο κακος ο λυκος προστα απο την πορτα ( ο Τολης και η ατυνομικοι στο video)
.."αφηστε με να περασω , εγω ειμαι η μανουλα σας ",παρακαλουσε. Αλλα δεν τον ακουσαν τα 3 κατσικακια ( ε, τωρα δεν μπορω να πω 3 γουρουνακια, λολ)
γιατι ο κακος ο λυκος ηθελε να τα φαει . Και ετσι φαγαν λιγο ξυλο οι ξενοοφερτοι και ησυχασε ο τοποοοος. Καλη νυχτα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΤΑ BLOGS ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ 3000 ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ 2999.ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΑΓΚΑΣ ΑΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ 30 ΑΤΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ.ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΤΕ.ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΤ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

σιγά σιγά θα έρθουν και τα βίντεο θα δεις και θα θαυμάσεις!!!

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να παραδεχτω οτι τα πρωτα πλανα δεν εδειξαν ολο τον κοσμο.
Εγω δεν εχω προβλημα να το παραδεχτω. εμεις που ειμαστε απο δω ομως γνωριζουμε οτι βασικα η Ιερισσος παντα ηταν κατα. Οποτε? Δεν αλαζει και τιποτα. Κανατε την διαμαρτηρια σας , ομως αυτο ηταν.
Και τωρα να πειτε του Τολη, οτι το εγο του εδω ελειωσε. να παει να κανει αλλου παρατηριο , εκτος αν θελει να γινει ανταποκριτης για το μεγαλο εργο που γινετε. Χερετε!!!