Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ο κ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


*Ποιοί είναι οι "κάτοικοι"; Και ποιοί είναι οι "τραμπούκοι";
Αυτός ο ευλογημένος τόπος έχει ώς φαίνεται ένα μοναδικό προνόμιο, να σύρεται σε σκηνικά βίας και να διασύρεται από κάποιον που δεν εκπροσωπεί ΤΙΠΟΤΑ, εκτός βέβαια από τον ίδιο του τον εαυτό... 

Από κάποιον που μεγάλωσε και πήγε σχολείο στο Βόλο... (ακούστε τον ίδιο να το λέει σε ραδιόφωνο του Βόλου, στο 25ο δευτερόλεπτο...), ανδρώθηκε «επιχειρηματικά» στη Θεσσαλονίκη...και ήρθε για να «μονάσει ακτιβιστικά» στο κατώφλι του Αγίου Όρους...περιφερόμενος αλλά όχι συμπεριφερόμενος ως γνήσιος Ιερισσιώτης...!



«Ατάραχος» φαινομενικά από τη γενική κατακραυγή των Μαδεμοχωριτών προς το πρόσωπο του, συνεχίζει να προκαλεί το κοινό αίσθημα, αποκαλώντας τους τραμπούκους και απειλώντας με «χειρότερες εικόνες» από αυτές, που ζήσαμε την περασμένη Τρίτη, μιλώντας  χθες στο tv-xalkidiki. Παράλληλα συνεχίζει να παραποιεί την πραγματικότητα, θέλοντας να εμφανίσει τον εαυτό του, ως φορέα εκπροσώπησης δήθεν «χιλιάδων» κατοίκων της περιοχής, την ώρα που όλη η Ελλάδα έμαθε πως οι τοπικοί συνεργοί του, στον παραλογισμό, που τον διακρίνει είναι μόλις 30-40 άτομα... 

ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ Ο κ.ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΜΙΛΕΙ ΓΙΑ «ΧΙΛΙΑΔΕΣ»;;;
Ο κ.ΤΙΠΟΤΑ λοιπόν, «αιφνιδιασμένος» από την αποστροφή και την περιθωριοποίηση των απόψεων και των «δράσεων» του απο τους Μαδεμοχωρίτες,χάρη στις ποικίλες γνωριμίες του, επιχειρεί να βάλει στο παιχνίδι, δυνάμεις εξω από τη Χαλκιδική.  Ήδη επαγγελματίες διαδηλωσάκηδες- ακτιβιστές και λοιποί μνηστήρες του πολιτικού τυχοδιωκτισμού, έχουν προαναγγείλει  την κάθοδο τους στη Χαλκιδική, το προσεχές Σαββατοκύριακο για να αμαυρώσουν και όχι για να «γιορτάσουν», όπως λένε και γράφουν παραπλανητικά την ιστορική επέτειο του 1821. (Δείτε εδώ και εδώ)

Έτσι μέσα σε όλα τα τραγελαφικά που βλέπουμε από την πλευρά τους, θα ζήσουμε και αυτό:  Τους μηδενιστές εννοιών όπως «πατρίδα» και «έλληνισμός», να έρχονται μέσα στον τόπο μας για να καπηλευτούν μια ιστορική επέτειο, που είναι συνδεδεμένη με την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού. Αυτοί που κάνουν προσφυγές στα ευρωπαικά δικαστήρια για τη μη αναγνώριση της «τουρκικής ένωσης Ξάνθης», απο τον Άρειο Πάγο... (Δείτε εδώ) Αυτοί βιώνουν τη θεία δίκη τους, όσων κατηγορούν και μάχονται κατά... Να «παρελαύνουν» ανήμερα εθνικής επετείου, ενώ έχουν κάνει τόσο «αγώνα» για την κατάργηση του θεσμού 

ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ  ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;;;
Το ερώτημα είναι ρητορικό. Αν και διαδίδουν τα όνειρα τους ... σε Εξάρχεια, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Βόλο, Κιλκίς, (Δείτε εδώ) η τοπική κοινωνία ενωμένη, όπως το 2003... σα  μια γροθιά δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανένα «εκδρομέα του Σαββατοκύριακου», να διαταράξει την αναπτυξιακή της προοπτική. 

Οι  Μαδεμοχωρίτες  καλωσορίζουν τους «παράξενους» και φυτευτούς επισκέπτες της περιοχής τους και συνιστούν σε όλους τους θερμόαιμούς ...ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!

 Οι πολίτες του δήμου Αριστοτέλη μέσα απο δημοκρατικές διαδικασίες, πήραν τις αποφάσεις, που αφορούν το παρόν και το μέλλον του τόπου τους. Αφήνουν πίσω τους το θέατρο σκιών της δήθεν οικολογίας και κοιτούν με αισιοδοξία τη συνέχεια, αυτής της πολύ δύσκολης πορείας, που έχουν μπροστά τους. Μια πορεία χαραγμένη μέσα από όσα προβλέπει το σύνταγμα της χώρας.

 Το ποτάμι αυτό δε γυρίζει πίσω...

*Ευχαριστούμε το "παρατηρητήριο μεταλλευτικής δραστηριότητας..." για την ευγενική χορηγία...

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τωρα το γραφετε σωστα. τον εαυο του εκπροσωπει.
Το οτι δεν "τελειωσε" το προαναγγελει ο γραφιας του σε ενα σχολιο ( βεβαια πολυ [ροσεκτικα )