Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ "ΜΗΛΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ"...

"Επιτέλους ας μιλήσει η δικαιοσύνη..."
Στο αυτόφωρο θα οδηγηθούν αύριο οι 10 εργαζόμενοι της Ελληνικός Χρυσός και οι 6 "μηλοπαραγωγοί" και ο μοναχός, έπειτα από τις αλληλομηνύσεις, που υποβλήθηκαν. 

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως και αυτό το σκηνικό, έρχεται να προστεθεί σαν νέο επεισόδιο στο σήριαλ της προβοκάτσιας, που έχει ξεκινήσει από την "ενεργή" μειοψηφία αντιδρώντων στην επένδυση χρυσού στο δήμο μας. 

Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. 

 Το ίδιο έργο ζήσαμε και το Μ.Σάββατο στις Σκουριές, με τις 6 γυναίκες "μηλοπαραγωγούς",
που ενώ προκάλεσαν με τις ύβρεις τους και τη στάση τους εργαζομένους για ένα μισάωρο περίπου, το εμφάνισαν μετέπειτα ως "ομηρία", μέσα από την κάμερα, που κρατούσαν. 

 Κόβοντας βέβαια μέσα από αυτό τη χυδαιότητα, που εκστόμιζαν προς τους εργαζομένους.

 Χθες οι "μηλοπαραγωγοί" πήγαν σαφέστατα πιο οργανωμένοι, έχοντας πέρα από την ιερή... και τη νομική κάλυψη... Χαιρόμαστε ιδιαίτερα. Αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να λάμψει η αλήθεια και το στήσιμο...

ΥΓ Η ενορχήστρωση κάνει μπαμ και ιντερνετικά. Καθώς τα blog των προπαγανδιστών, ενώ σε αντίστοιχες περιπτώσεις, μετέδιδαν και τις οσμές του αέρα..., τώρα σχεδόν όλοι έχουν την ίδια ανάρτηση "Πρωτομαγιά στις Σκουριές"...( Δείτε εδώ, εδώ, εδώ, εδώ).

Φωτεινή εξαίρεση η "δεξιά" του κυρίου Τίποτα... (Δείτε εδώ), που αποφεύγει τις αντιγραφές και τον οχετό... όπως ο διάολος το λιβάνι!!!