Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΝΕΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...

Πέρασε πολύς κόσμος...!
Είδαμε σε σχετική ανάρτηση του HalkidikiFocus φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση, που διοργάνωσαν στην Πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης, οι συντονιστές... των συντονιστικών επιτροπών φορέων αγώνα Σταγίρων Ακάνθου, Μ.Παναγίας και του Κιλκίς. 

Δε θα σταθούμε στον αριθμό των συγκεντρωμένων σε αυτή την εκδήλωση, άλλωστε οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους σε ό,τι αφορά την «εξάπλωση» του αντιμεταλλευτικού μπλόκ.


Αυτό που σε μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως τέτοιες εκδηλώσεις του συγκεκριμένου μπλόκ, γίνονται κατά κόρον ή σε αναρχικά στέκια ή σε περιοχές συνάθροισης αστών και μεγαλοαστών... (πάλι από αναρχικούς). Τι να σημαίνει αυτό άραγε; Και εμείς δεν έχουμε βρεί απάντηση. Την επεξεργαζόμαστε.

Επίσης μάθαμε πως σε γιγαντοοθόνη πρόβαλαν βίντεο, με θέμα τις επιπτώσεις από την εξόρυξη χρυσού σε άλλες χώρες, ενώ μοίρασαν και έντυπο υλικό στους περαστικούς... Αυτά τα χρήματα, σε τέτοιους καιρούς, από πού βρίσκονται; Ούτε σε αυτό έχουμε απάντηση.

Να υπενθυμίσουμε ότι για σήμερα έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση αντιεξουσιαστικών στοιχείων στην Καμάρα Θεσσαλονίκης (6μμ) και θα ακολουθήσει πορεία.

.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θες πραγματική απάντηση ή απλά ρίχνεις λάσπη;
Η φωτο της εκδήλωσης είναι όταν ακόμα στήνονταν το σκηνικό, λογικό να μην έχει τόσο κόσμο ε;

ναι επίσης υπάρχει κόσμος απο αναρχικά στέκια. Τι να κάνουμε δε βγήκε ακόμα η χρυσή αυγή να κάνει τα νταχάου, σορρυ.

α και τα λεφτά ξέρεις τα βαζει ο κόσμος απο το υστέρημά του. Κρίμα που δεν έχεις ασχοληθεί με κάτι δημόσιο κ συλλογικό για να ξέρεις απο τέτοια. Φαίνεται οι μπομπολέοι δεν αφήνουν..

Ανώνυμος είπε...

Ο Μιχος ηταν? ( λολ )

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον 9:47

Είσαι άδικος/η μαζί μας. Τη φωτογραφία την πήραμε από άλλο blog. Δεν την τραβήξαμε εμείς. Ένα σχόλιο κάναμε, επάνω σε αυτό που είδαμε.

Είναι δικαίωμα σου να διαφωνείς. Το δικαίωμα σου αυτό, απέχει από τον υφέρπων φασισμό σου, που κάνει μπαμ από τον τρόπο που σχολιάζεις.

Ο προβληματισμός μας ήταν σαφής και δε στάθηκε σε ποσοτικά επίπεδα, αλλά σε ποιοτικά. Πως γίνεται κάθε φορά το ζήτημα που αφορά την ανάπτυξη του τόπου μας, να σύρεται σε στέκια αναρχικών, να αποτελεί εφαλτήριο προβολής χρυσαυγιτών του Κιλκίς και όλοι αυτοί, που επί της ουσίας είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος ,να το παρουσιάζουν μέσα από τη δική τους οπτική σε χώρους, όπου μαζεύονται μεγαλοαστοί; Πως συνδέονται αυτά, τη στιγμή που εσείς οι ίδιοι επικαλείστε την ταξικότητα; Εχθρός σας δεν είναι το κεφάλαιο;

Που βρίσκουν από την άλλη χρήματα για τέτοιες πολυδάπανες εκδηλώσεις, επαγγελματίες των διαδηλώσεων, σε μια εποχή, που η ανεργία είναι στα κόκκινα, ενώ δε βρίσκεις να δανειστείς ουτε 10ευρώ;

Εσύ από την άλλη τέτοιες δραστηριότητες τις χαρακτηρίζεις συλλογικότητα. Πάλι δικαίωμα σου. Για εμάς είναι φασισμός αισχίστου , να έρχεται στη Μ.Παναγία ο ανάρχας ή χρυσαυγίτης, ή οποίος τέλως πάντων, που δεν έχει σχέση με τον τόπο μας και να προστίθεται στην ιδεολογική τρομοκρατία, που ασκεί το "Παρατηρητήριο...", για να εμφανίσει μια νόθη τοπική κοινωνία στα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους, που οι περισσότεροι είναι ζήτημα αν ξέρουν που πέφτουν οι Σκουριές.

Δυστυχώς και εσύ είσαι θύμα μιας χειραγωγημένης πληροφόρησης, που έχει κάνει θεό τα δέντρα, ενώ ρίχνει στα τάρταρα τις ανάγκες της κοινωνίας των ανθρώπων για αξιοπρεπή διαβίωση.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον αγώνα σου. Μακάρι να καταλάβεις την αλήθεια, πριν είναι αργά. Οχι μόνο για σένα, για όλους σας. Με αυτές τις αντιλήψεις η ζωή μετατρέπεται σε αδιέξοδο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΛΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ; Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ; ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΥΣΑΝΤΕΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕ ΑΝΡΑΧΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟ ΠΙΝΩ ΜΠΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟ ΠΡΟ

Αρχάγγελος Ουριήλ είπε...

Αν εξαιρέσεις τα 16 άτομα περίπου που περνάνε στο πεζοδρόμιο αλλά και τις κύριες μεγάλης ηλικίας που κάθονται στο απέναντι παγκάκι μπορούμε να πούμε μετα βεβαιότητας ότι είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.
Δεν νομίζετε?

χαχαχαχαχα!