Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Κ. ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ...

Κύριε Μπουτάρη δείξτε σεβασμό στην κοινωνία μας και θάρρος
απέναντι στους επαγγελματίες δημαγωγούς...
...των κ. Ζάγκα, Κρομμύδα και της κ. Πέρκα...

Το βίντεο που σας συνιστούμε να δείτε, περιέχει αποσπάσματα από την προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, όπου μεταξύ άλλων θεμάτων της πόλης συζητήθηκε εκτενώς το ζήτημα της επένδυσης χρυσού στο Δήμο Αριστοτέλη, πρώτο στη λίστα των θεμάτων εκτός ημερήσιας διάταξης...

Αυτή η συζήτηση για εμάς είναι σαν να μην έγινε ποτέ, από τη στιγμή που σημειώθηκε η μέγιστη αυθαιρεσία σε βάρος του Δήμου, των αιρετών αντιπροσώπων και των πολιτών του. Δε νομίζουμε να έχει ξανασυμβεί τέτοιο γεγονός στα χρονικά της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το Δημοτικό Συμβούλιο μιας πόλης να εμπλέκεται στα εσωτερικά ενός άλλου Δήμου, χωρίς να κρατά τα προσχήματα της Δημοκρατίας, του πλουραλισμού και της δεοντολογίας.

 Στο βίντεο που ακολουθεί δεν παρουσιάζονται όλες οι τοποθετήσεις, όλων όσων πήραν το λόγο, αλλά μικρά τμήματα αυτών, σε σχέση με τα όσα μας πληροφόρησαν και γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας.(Δείτε εδώ) Από αυτά που θα δείτε, ξεχωρίζουν κατά τη γνώμη μας οι τοποθετήσεις του κ. Ζαργιανόπουλου, του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης που στηρίζεται από το ΚΚΕ, όπως επίσης και του κ. Μηταφίδη, επίσης επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, που στηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ.

Εκπρόσωποι υποτίθεται του λαού και της εργατικής τάξης, οι οποίοι ούτε λίγο, ούτε πολύ, αφήνουν να εννοηθεί, πως η ανεργία που μαστίζει όλη την ελληνική κοινωνία (και τη Χαλκιδική), είναι το πρόσχημα για  κερδοφόρες επενδύσεις σε όφελος μόνο του κεφαλαίου... 

Η πάγια και αρρωστημένη, να μας επιτραπεί η έκφραση, ρητορική της «νέας αριστεράς», που στέλνει στο απόσπασμα τις ιδιωτικές επενδύσεις και στον καιάδα της ανεργίας, όλο το εργατικό και επιστημονικό δυναμικό της Ελλάδας. Μια εύκολη πρακτική από την οποία λείπουν όπως πάντα οι εφαρμόσιμες αντιπροτάσεις. 

Πέραν αυτών μπορείτε να δείτε και αποσπάσματα από τις τοποθετήσεις της κ.Πέρκα, του κ.Κρομμύδα και του κ.Ζιάκα. Ειδικότερα αυτή του κ. Ζιάκα, εντάσσεται σε μια λογική που αδιαφορεί όχι μόνο για τις τύχες των χιλιάδων ανέργων στην περιοχή μας, αλλά επιχειρεί να σπρώξει στην ανεργία και τους ήδη εργαζόμενους στο μεταλλείο, καθώς υποστηρίζει «τη διαρκώς μειούμενη μεταλλευτική δραστηριότητα, για την αποκατάσταση του περιβάλλοντος...!!!»

Θα το πούμε χωρίς περιστροφές... Αυτοί οι άνθρωποι ζούνε κυριολεκτικά στον κόσμο τους, μηδενός εξαιρουμένου...

Δείτε το βίντεο