Τρίτη 29 Μαΐου 2012

SILVER ALERT: ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ "ΕΜΦΑΝΙΣΗ - ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ" ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ...

Συντοπίτες μήπως γνωρίζετε την "τύχη" αυτού του ζευγαριού;;;
 Αγνοείται από την περασμένη Κυριακή η "τύχη" ενός  ζευγαριού, που εμφανίστηκε γύρω στις 3 το μεσημέρι, στο εργοτάξιο των Σκουριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του blog, το ζευγάρι (άνδρας - γυναίκα) έφτασαν στην περιοχή, μ' ένα υπερπολυτελές τζιπ,  υψηλότατου κυβισμού και ανοικτού χρώματος (μάλλον ασημί...) 

Η γυναίκα κατέβηκε από το όχημα και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ζήτησε από τους εργαζόμενους, να μπει στο χώρο του εργοταξίου.


 Οι εργαζόμενοι της απάντησαν πως ο χώρος είναι ιδιωτικός και δεν επιτρέπεται η είσοδος σε αυτόν. Η συζήτηση μεταξύ της άγνωστης γυναίκας και των εργαζομένων κράτησε περίπου ένα δεκάλεπτο. Το αξιοσημείωτο, σύμφωνα με τους εργαζομένους, είναι ότι ο συνοδός της κυρίας και ο οδηγός του τζιπ, ενώ ήταν σταματημένος, προσπάθησε να εισβάλει με το βαρύ όχημα στο εργοτάξιο...!

 Στην απόπειρα του αυτή χτύπησε ένα από τα πλαστικά στηθαία τύπου jersey, που έχουν τοποθετηθεί στην είσοδο του εργοταξίου. Μετά απ’ αυτό η γυναίκα ξαναμπήκε στο τζιπ-τανκ και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

 Έκτοτε το μυστηριώδες ζευγάρι με το τζιπ δεν έχει δώσει σημεία ζωής στην περιοχή. Άνοιξε η γη και τους κατάπιε;;; Είναι από την περιοχή μας;;; Τι "όνειρο" είδαν και είπαν να κατευθυνθούν προς το εργοτάξιο των  Σκουριών;;; Έψαχναν χώρο για ελεύθερο κάμπινγκ;;; Ή μας ήρθαν από κάποιο μεγάλο αστικό κέντρο με σκοπό να διερευνήσουν τη δυνατότητα αγοράς δασικής γης,  για να φτιάξουν το ησυχαστήριο τους;;; Η άρνηση των εργαζομένων τους απογοήτευσε, γι ‘ αυτό και ο οδηγός του τζιπ συμπεριφέρθηκε, όπως συμπεριφέρθηκε;;; Και έκτοτε τι απέγιναν;

  Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό με αυτή την πολύ παράξενη "εμφάνιση και εξαφάνιση" του ζευγαριού, ας επικοινωνήσει με τη "γραμμή ζωής" στο 10-65.  Οι άνθρωποι αυτοί μπορεί να μας έχουν ανάγκη. Ας τους βοηθήσουμε.

ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ BLOG: Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το κείμενο διαθέτει υψηλές δόσεις χιούμορ, για ένα γεγονός, που όντως σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή. Η απορία μας παραμένει. Ποιο ήταν αυτό το ζευγάρι με το υπερπολυτελές τζιπ, που μεσημέρι Κυριακής πήγε μέχρι τις Σκουριές, για να απαιτήσει την είσοδο του στο εργοτάξιο;;; Ελπίζουμε να το μάθουμε κάποια στιγμή...

2 σχόλια:

theod30 είπε...

ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Με γειά το Lexus μεγάλε!
(... και τη γκόμενα...)