Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΙΛΗΣτΕ Ή ΚΑΘΗΣτΕ ΣΤ' ΑΥΓΑ ΣΑΣ...

Να' ΣτΕ καλά...!
«Σανίδα σωτηρίας» αποτελεί για τους «προστάτες της ΒΑ Χαλκιδικής», η προσωρινή διαταγή που εξέδωσε ο πρόεδρος του 5ου τμήματος  του ΣτΕ για αναστολή κάθε υλοτομικής εργασίας της Ελληνικός Χρυσός, εώς ότου εκδοθεί η απόφαση της επιτροπής αναστολών του ΣτΕ στην σχετική προσφυγή, που μεταξύ αλλων έχει κατατεθεί  εναντίον του επενδυτικού σχεδίου της εταιρείας.

Λέμε «σανίδα σωτηρίας» καθώς φαίνεται να τους γλυτώνει από τις ακτιβιστικές ακροβασίες, που φήμες τους ήθελαν να κάνουν μέσα στο Σαββατοκύριακο. Όπως μαθαίνουμε πανηγυρίζουν εν χορδαίς και οργάνοις για την μεγάλη τους νίκη απέναντι στους «άρπαγες του πλούτου του τόπου τους», όπως πολλές φορές τους αρέσει με στόμφο να λένε...

Σε επικοινωνία που είχαμε με εργαζομένους της εταιρίας διαπιστώσαμε ότι αυτή η εξέλιξη τους δένει τα χέρια και παγώνει προς το παρόν όλες τις εργασίες, που συνιστούν «επέμβαση σε δασική βλάστηση».


 Μεταφέρουμε τις πιο χαρακτηριστικές κουβέντες ενός εξ όσων μιλήσαμε... 

«Ούτε κρύο, ούτε ζέστη νιώθουμε. Είμαστε μαθημένοι. Πάνω από 20 χρόνια είμαστε στο ίδιο έργο θεατές.Θα σεβαστούμε και αυτή τη διαταγή, όπως έχουμε κάνει αντίστοιχα και με άλλες δικαστικές αποφάσεις. Κανείς δεν είναι πάνω από το νόμο. Ωστόσο, θέλουμε η συγκεκριμένη επιτροπή να εκδικάσει αυτήν την αίτηση το συντομότερο δυνατόν για να δούμε πώς και με ποιά μορφή θα προχωρήσει τελικά αυτή η επένδυση». 

Δεν αναφέρουμε το όνομα του, καθώς όπως μας είπε, «η εταιρεία έχει μάθει να απαντάει με έργα και όχι με λόγια. Οι κάτοικοι της περιοχής και οι εργαζόμενοι γνωρίζουν ποιοί είμαστε και τι έργο έχουμε προσφέρει και συνεχίζουμε να προσφέρουμε».

Κατά την άποψη μας δεν έχει άδικο. Συμφωνούμε μάλιστα με την βούληση της εταιρείας, να τελεσιδικήσει αυτή η ιστορία το συντομότερο δυνατόν. 

Με αφορμή αυτή την προσωρινή διαταγή του προέδρου του 5ου τμήματος του ΣτΕ δίνεται και μια ευκαιρία σε όλους εμάς, να δείξουμε με τη στάση μας, ως κοινωνία, τι ακριβώς θέλουμε.  

Σε μια χώρα που έχει εισέλθει κι αυτή σε μνημονιακή κατάσταση, στην Πορτογαλία, η κυβέρνηση της χώρας, ψάχνει τρόπους αλλά και επενδυτές, για να αξιοποιήσει τους ορυκτούς της πόρους, που θα φέρουν έσοδα και θέσεις εργασίας, δηλαδή ανάπτυξη.(Κάντε κλικ εδώ)

Εμείς στην Ελλαδα και ειδικότερα στη Χαλκιδική, ως κοινωνία, δείχνουμε μια αυτοκτονική διάθεση. Έχουμε ορυκτούς πόρους. Έχουμε μεταλλευτική παράδοση. Έχουμε επενδυτή και 700 θέσεις εργασίας. Κι όμως, αφήνουμε σε κάποιους επιτήδειους και επαγγελματίες παρασιτικούς να κρίνουν και να ορίζουν τις τύχες μας. 

Οι γνωστοί εκφραστές της νέας αριστεράς μας έχουν δείξει πως οραματίζονται το μέλλον αυτής της χώρας. Οι ντόπιοι αναμεταδότες τους (βουλευτές, εκπρόσωποι ΜΚΟ, παρατρεχάμενοι, παπαγάλοι κλπ) έχουν πάρει εντολές τις οποίες εφαρμόζουν κατά γράμμα, αδιαφορώντας για τις παρούσες ανάγκες της κοινωνίας.

Ο άκοπος και λαικίστικος ιδεολογισμός τους είναι πάνω απ’ όλα. Η επιχειρηματικότητα που δεν περνάει από τον έλεγχο τους, πρέπει να στηθεί στο απόσπασμα, εως ότου υποκύψει στις ορέξεις τους. Όποιος δεν υποκύπτει στην πατρονία αυτού του επιπέδου, δεν είναι περιβαλλοντικά και πολιτικά ορθός. 

Δεν μπορούμε να προδικάσουμε τις εξελίξεις, ούτε θα μπούμε στη διαδικασία να μιμηθούμε και  τα καραγκιοζιλίκια, που στηλιτεύαμε τους προηγούμενους μήνες. Ήρθε όμως η ώρα να μιλήσουμε δυνατά και να πούμε θαρρετά την άποψη μας. 

Έχουμε μια εταιρεία, που εδώ και μια σχεδόν οκταετία, παρά τις υστερικές και εμμονικές πρακτικές και αντιλήψεις των αυτόκλητων προστατών μας και τα φοβικά σύνδρομα της δημόσιας διοίκησης, στηρίζει την τοπική μας οικονομία. Σε τέτοιο βαθμό, που τα όσα δυσάρεστα συμβαίνουν στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας λόγω της ανέχειας, μας δίνεται η αίσθηση ότι συμβαίνουν σε κάποια άλλη χώρα και όχι στην Ελλάδα...

Θα συνεχίσουμε να παραμένουμε η βουβή πλειοψηφία, που έχει δείξει απεριόριστη ανοχή σ΄όλους αυτούς που ανέξοδα δηλητηριάζουν και συκοφαντούν τον τόπο μας και τη μεταλλευτική δραστηριότητα, ή θα προστατεύσουμε ένα κεκτημένο αιώνων; Ας αποφασίσουμε λοιπόν. Για να μην καταντήσουμε ανέκδοτο στην καλύτερη των περιπτώσεων και των επιπτώσεων που μας περιμένουν, αν φύγουν και αυτοί οι επενδυτές από τη Χαλκιδική...

Η ζωή όμως συνεχίζεται και γι αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Μεταξύ αυτών, ας είναι προετοιμασμένοι και αυτοί που μας μιλάνε για ανάπτυξη, θέσεις εργασίας και έσοδα στο δήμο χωρίς τη μεταλλευτική δραστηριότητα. 

Οι ίδιοι βέβαια δεν έχουν προσφέρει τίποτα στην περιοχή, εκτός από τεράστια δυσφήμιση. Νομίζουμε όμως, πως μέσα στο πλαίσιο του «κοινωνικού αυτοματισμού», που υπηρετούν, όπως λένε, θα πρέπει επιτέλους να μας αποδείξουν πως γίνονται πράξη όλες αυτές οι εναλλακτικές μορφές ανάπτυξης, που ευαγγελίζονται, σε άμεσο χρονικό διάστημα και όχι απροσδιόριστα μέσα στο χωροχρόνο... και στην εικονική πραγματικότητα!

Έφτασε η μεγάλη τους στιγμή. Όλοι θα εκτιμήσουμε τις κερδοφόρες εργασίες, τις παραγωγικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες που θα μας υποδείξουν... Αυτοί ξέρουν!

23 σχόλια:

οδυσεας είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΡΥΣΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ.
ΘΕΩΡΩ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΔΙΚΩΤΕΡΑ ΤΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ..
ΠΟΣΟΙ ΤΟΝΟΙ ΑΠΟΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 Ή 3 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΤΖΙΡΟ????
ΑΝ ΘΕΛΟΥΝΕ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ...ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ .. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ... ΚΛΠ. ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟ

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Οδυσσέα η θεώρηση σου είναι σεβαστή. Ωστόσο είναι αλληλένδετη με την ενημέρωση που είχες τα τελευταία 15 χρόνια. Από που και από ποιούς. Έχει τη σημασία του...

Ανώνυμος είπε...

Οδυσσέα, όταν λές εργολάβοι εννοείς και αυτούς που έχτισαν τις παραλίες μας; Ή μόνο Μπόμπολα, Εμφιετζόγλου, Αλεξόπουλο κλπ;

οδυσεας είπε...

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ... ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΜΟΥΡΛΙΑ. ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ. ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΛΠ.
Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ"
ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΕΣ
("Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΧΡΥΣΟΥ" ΠΟΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ??) ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΕΙΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ...

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Οδυσσέα δε θα παραχθεί μόνο χρυσός,αλλα και χαλκός και άργυρος... Απο εκεί και πέρα διάβασε που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο χρυσός, ο οποίος σημειωτέον είναι εξαιρετικός αγωγός του ηλεκτρισμού:

Υπολογιστές και ημιαγωγούς
Αυτόματα καροτσάκια για άτομα με ειδικές ανάγκες
Αερόσακους αυτοκινήτων, όπου ο χρυσός χρησιμοποιείται στους αισθητήρες ώστε να διασφαλίζεται ότι θα λειτουργούν όταν πρέπει καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου.

Για την προστασία των υπολογιστών από βραχυκυκλώματα που προκαλούνται από ισχυρά χτυπήματα ιόντων
Τα καλύμματα πομπών σε τηλεφωνικές συσκευές για την προστασία από τη διάβρωση
Τηλεοράσεις και βίντεο, όπου τα μικροκυκλώματα αποτελούνται από λεπτές ίνες χρυσού.
Επίσης Ο χρυσός είναι πολύτιμος στην σύγχρονη ιατρική επειδή δεν είναι τοξικός και βιολογικά καλοήθης.

Στην οδοντιατρική όπου ο χρυσός χρησιμοποιείται κυρίως με τη μορφή κραμάτων. Στις ΗΠΑ περίπου 13 τόνοι χρυσού χρησιμοποιούνται ετησίως για στεφάνες, γέφυρες, σφραγίσματα και τεχνητές οδοντοστοιχίες
Οφθαλμολογική χειρουργική, όπου ο χρυσός χρησιμοποιείται για την πάθηση Λαγόφθαλμος, που αφορά αδυναμία να κλείσουν τα βλέφαρα. Ο χρυσός εμφυτεύεται στα βλέφαρα για να τα βοηθήσει να κλείνουν.
Λέιζερ. Τα νέα λέιζερ διάχυσης χρυσού δημιουργούν μεγάλη ένταση και το απαιτούμενο μήκος κύματος αναζητά και καταστρέφει επιλεκτικά τα καρκινικά κύτταρα χωρίς να προξενεί βλάβες σε υγιή γειτονικά κύτταρα
Θεραπεία της ρευματοειδούς αρθρίτιδας. Ο χρυσός χρησιμοποιούνταν για τη θεραπεία της ρευματοειδούς αρθρίτιδας από τη δεκαετία του ’20 και αποτελεί τη βασική θεραπεία από τη δεκαετία του ’60. Σύμφωνα με το ίδρυμα, φαίνεται πως ο χρυσός επηρεάζει τη διαδικασία που προκαλεί τη σύγχρονη εμφάνιση πόνου και πρηξίματος
Θερμόμετρα. Έχει δημιουργηθεί ένας νέος τύπος θερμομέτρου που περιέχει χρυσό, το οποίο μετρά την θερμοκρασία του ανθρωπίνου σώματος σε δύο δευτερόλεπτα κρατώντας το στο εξωτερικό αυτί. Πρόκειται για μια διεισδυτική μέθοδο παρακολούθησης της θερμοκρασίας του σώματος που είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για μωρά ή ασθενείς.

Αυτά ενδεικτικά. Αν θέλεις και άλλες χρήσεις του στη διάθεση σου

nikos είπε...

πάντως δεν είδα ακόμα να καταδικάζεται της βιαιοπραγίες και ξυλοδαρμούς γυναικών στην Μ. Παναγιά ,που ξεκίνησαν απο την αψυχολόγητη προφορική ανακοίνωση αρμόδιου μηχανικού για απολύσεις εργαζομένων .
Αυτός είναι ο πολιτισμός μας στη Χαλκιδική . Περιμένω υπεύθυνη καταδίκη και τοποθέτηση σας για τα επεισόδια

οδυσεας είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ???? ΑΝΟΙΧΤΟ ΟΡΥΓΜΑ Ή ΣΤΟΕΣ ????
ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ??? ΠΟΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ "ΚΕΡΔΗ" ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ????

sonicbacterium είπε...

Συμπληρώστε επίσης ότι οι καταλύτες χρυσού είναι ενεργοί και εξαιρετικά επιλεκτικοί σε ένα ευρύ φάσμα αντιδράσεων.
http://www.chem.auth.gr/iyc2011/iyc_2011_gold.html

Ανώνυμος είπε...

Και εγω περιμενω Ν.Δ. Στεφανη-ΝΙΚΟ, Πολωνικο επιθετο Globek tο πραγματικο σου ονομα οπως το βαζεις Στο Antigold.
Oπως και περιμενω απο τον κ. Παχτα , τον δημαρχο μου , να σου κανει μηνυση για οσες φορες τον ονομαζεις ΑρΠαχτα και που τον κατηγορεις οτι "ντερλικωσε" στο Στανο 50 000 ευρω.κοιτα τα δικα σας , το κουβαδακι σου και τραβα στην παραλια της Αθηνας . Η Μαρια Καδογλου δεν ανεβασε το σχολιο μου , περιπου με το ιδιο περιοχομενο οπως αυτο εδω. γιατι? Ευα.

nikos είπε...

Εva- παρακαλώ να σταματήσεις Μανταμ να γελοιοποιείσαι δημόσια εκθέτοντας και άλλο το Κάθαρμα που υποχρεωτικά πρέπει να λάβει τα μετρά. Ευχαριστώ του

Ανώνυμος είπε...

.....τώρα μαλιστααα. Κυρ Νικου.χιχιχι
Εγω παιζω στο δικο μου "σπιτι". χιιχι . εσυ δεν ελεγες για μικρη φιλοξενια στο blog μας.
και γιατι γελιοποιουμαι? Η μιση Χαλκιδικη με το μερος μου ειναι...και σε λιγο και η κυβερνηση.
εκτος τοτου , εσει δεν εγραφες για Kερατεα , εσυ και οι παρεα σου??
τι θες τοτε υποκριτη με την συνταξαρα σου, και παιρνεις το ψωμι των παιδιων σου? psa krev.xixixi

Ανώνυμος είπε...

Α!αυτο εννοουσατε οτι η εταιρια ξερει απο εργα κ οχι απο λογια?
Οτι ξερει να δερνει?
Αλλα αυτος ειναι ο πολιτισμος μας οταν δεν περνει ο κοσμος απο λογια πιπτει ραβδος.
Ευχαριστουμε αλλα παλι μπροστα σας θα ειμαστε

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Και εμείς σας ευχαριστούμε για το σχόλιο σας, αν και εμφανίζει πρόβλημα στην κακή και επιλεκτική χρήση τους "εμείς" και "εσείς". Μη μας συνδέετε με πράγματα και καταστάσεις, που αφετηρία έχουν τον "αγώνα", που κάνετε για να σταματήσει η εργασία εκατοντάδων συμπολιτών μας. Καταντάει γελοίο.

Ανώνυμος είπε...

Κακώς. Όταν τα τσιράκια - δήθεν εργαζόμενοι - της εταιρείας των ξένων τοκογλύφων χτύπησαν συμπολίτες σας, ανεξαρτήτως φύλου, έπρεπε να απαντήσετε με το ίδιο νόμισμα. Ή να καλέσετε άτομα από γειτονικές περιοχές για να αναλάβουν την υπεράσπιση σας. Και για να μην έχετε νομικά κωλύματα και για να δείξετε πως όλοι μπορούν να γρονθοκοπήσουν και να κρατάνε ρόπαλα και λοιπά 'εργαλεία'... Αλλά τέτοιου είδους συνεννοήσεις καλύτερα να γίνουν μέσω των κατάλληλων επαφών (συνελεύσεις κλπ).

Ανώνυμος είπε...

για το ξύλο λέμε, έχεις να πεις τίποτα; Ή αυτό εννοούσατε "συμπολίτες μιλήστε";

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Ανώνυμε σχολιαστή 2:48 σου απαντήσαμε ήδη. Τωρά εαν εσύ δεν καταλαβαίνεις είναι δικό σου θέμα. Οχι δικό μας.

Ανώνυμος είπε...

Συμπολίτες ΜΕΘΥΣτΕ και ΧΤΥΠΗΣτΕ....

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Aγαπητέ μας ανώνυμε σχολιαστή 6:31

Είναι βέβαιο, ότι μια τέτοια προτροπή ανήκει στην παράταξη, όπου ανήκεις και όχι στη δική μας...

οδυσεας είπε...

ME PERISI XARA DIABASA ENA SORO .....
ALLA GIA TO TI MELESUAI GENESTHAI...NIENTE....
AKOYO GIA ANOIXTO ORYGMA...
KATI XILIADES NSTREMATA DASOYS KOMENA
KAI KSANA ROTO... POIA TA ESODA.. POIA TA EKSODA....GIA THN APOKATASTASH...????? KAI TELIKA POSOI PERNOYN SYNTAKSI APO TIS STOES TOY BELGIOY???? DHLADH POSOIN ZOYN AKOMH???? ME TOYS ERGATES DEN EXO KAMIA ANTIPALOTHTA ...ARKEI NA KSEFYGOYN APO TO SYNDROMO THS STOKXOLMHS....KANENAS KAPITALAS DEN PEUANE STA ORYXEIA ;H APO XALIKOSH....GIA ENA KOMMATI PSOMI DEN FTANEI MONO H DOYLEIA...THELOYN NA POYLISOYME KAI THN PSYXH MAS DIKE MOY....

nikos είπε...

mantam eva-το ένα μετρό γεώτρησης στο Στανο και στη Ελλάδα σύμφωνα με τους πίνακες δημοσιών έργων διαμέτρου 8 ιντζων με σωλήνα κάνει 80 ευρω..μας έχουν κάνει γεώτρηση η πετρελαιοπηγή και δεν μας το έχεις ανακοινώσει ακόμα χιχχι

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Οδυσσέα δείχνεις μελετηρός άνθρωπος. Αν θέλεις και έχεις χρόνο, μπορείς να μελετήσεις και τις αναρτήσεις του δικό μας μπλογκ. Εκεί μπορεί να βρείς απαντήσεις στα ερωτήματα σου. Δε σου λέμε, ούτε σε προτρέπουμε να τις υιοθετήσεις. Έχε τις απλά στο μυαλό σου. Σε ευχαριστούμε για το σχόλιο σου.

οδυσεας είπε...

τελικά εχω την αποψη οτι ο κοσμος της εργασιας...εργατες ανεργοι νεοι επιστημονες εν τελει εχουμε ποιο πολα πραγματα που μπορουν να μας ενωνουν . οι λεγομενοι "εργοδοτες" εφοπλισταδες, τραπεζιτες,βιομηχανοι, εργολαβοι.... το μονο που εχουν στο κεφαλι τους ειναι το ΚΕΡΔΟΣ ... ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΡΔΟΣ...ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΜΕΣΟ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ...ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ . ΥΠΟΤΗΜΟΥΝ , ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΛΑΚΟΝΩΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ....(ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ...ΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ.. ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ....ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΜΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ..... ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Φίλε Γιώργο σ' ευχαριστούμε για την επικοινωνία. Διατυπώνεις συγκροτημένα τις απόψεις σου, πλήν όμως αόριστα. Με αορίστιες πως θα συναντήσουμε τον ποθούμενο ρεαλισμό. Αν είναι να μην το συναντήσουμε, μπορούμε να συζητούμε με τις ώρες. Αν είναι όμως να πετύχουμε κάτι, μια ωραία διατυπωμένη σκέψη δεν αρκεί.

Το κομμάτι των δισπιστώσεων σου είναι εξίσου λογικό. Αυτά που λές μπορούν να τα αντιληφθούν και από την άλλη πλευρά, αναλογιζόμενη τις συνθήκες που ζούμε;

Καλό καλοκαίρι και σε σένα.