Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ...

Αν αυτή είναι "δεντροφύτευση", η καμένη γη πως είναι...;
Ολοκληρώθηκε η αποστολή επιβολής βίας, τρομοκρατίας και καταστροφής στο Χοντρό Δέντρο από τα τάγματα των μπαχαλάκηδων, των ντόπιων συνεργατών τους και δυστυχώς εκπροσώπων του Ελληνικού κοινοβουλίου. 

Αναφερόμαστε σε  βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, που "λάμπρυναν" με την παρουσία τους την κινητοποίηση και οι οποίοι όταν τα βαρβαρικά τάγματα επιδίδονταν στο καταστροφικό τους έργο (ρίψη βομβών μολότοφ, εκτόξευση φωτοβολίδων με στυλό, πρόκληση πυρκαγιών στο δάσος, πρόκληση τραυματισμών σε αστυνομικούς και φωτιές σε οχήματα), έκαναν τα παγώνια, ενώ παράλληλα απασχολούσαν τους αστυνομικούς, απαιτώντας να πάνε μέχρι τις Σκουριές για να φυτέψουν συμβολικά ένα δέντρο...!


Μέσα στον καύσωνα και φυσικά μέσα στον κακό χαμό που είχαν δημιουργήσει οι μπαχαλάκηδες..! (Περισσότερες φωτογραφίες ντοκουμέντα υπό το καθεστώς απειλών εδώ...)

Οι βάρβαροι που αυτοαποκαλούνται "αλληλέγγυοι", δεν έκρυψαν ούτε και κατά την αποχώρηση τους τα ζωώδη ένστικτα, που κουβαλούν, καθώς στο Γομάτι έβαλαν φωτιά σ' ένα λεωφορείο, που μεταφέρει μεταλλωρύχους στις βάρδιες τους, ενώ δεν παρέλειψαν να απειλήσουν και όσους βρέθηκαν στο διάβα τους...
  Άλλη μια εικόνα από τη σημερινή επέλαση
των βαρβραρων στο Χονδρό Δέντρο

Το λεωφορείο ανήκει σ' έναν ιδιώτη συνδημότη μας, που έχει πάρει τη συγκεκριμένη  εργολαβία.

 Αυτόν τον άνθρωπο ποιος θα τον αποζημιώσει για το κακό που το βρήκε στα καλά του καθουμένου; Ποιο ήταν το "έγκλημα" του κυρίες/κύριοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ; Η μεταφορά των εργαζομένων;

Λυπόμαστε για την υποκρισία όλων σας. Αυτό είναι το "κοινωνικό πρόσωπο" σας; Στις κακές σας πόσο ποιό σκληροί είστε;

 Σ' ότι αφορά τους φέροντες μαγκιά και λεβεντιά μπαχαλάκηδες εντός και εκτόςΧαλκιδικής, που έκαναν τόσα  και μας υποσχέθηκαν από πάνω, φεύγοντας "πως θα επανέλθουν σύντομα", να ξέρουν  από σήμερα κιόλας, πως την επόμενη φορά δεν θα είναι μόνοι τους. Θα βρουν απέναντί τους την πραγματική κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής. Τους γνήσιους φρουρούς αυτής της γης που την αγαπούν, την πονούν, ζουν απ ' αυτήν και εργάζονται σ' αυτήν. 





22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν εσεις ειστε οι γνησιοι φρουροι της γης, αν την αγαπατε και την πονατε, αν ζειτε και εργαζεστε σ'αυτη, γιατι εργαζεστε καθημερινα στο πλευρο των καναδεζικων μεγαλοσυμφεροντων και των ντοπιων συνεταιρων τους; Αξιζει τον κοπο για να εχετε μισθους καμια 10αρια χρονια να δηλητηριαστει ολη η γη; Να αποστραγγιχτει ολο το νερο; Για να εχετε δουλεια δεκα χρονια θα στερησετε απο τις επομενες γενιες σας αυτο το ευλογημενο μερος; Θα το κανετε κρανιου τοπο; Πως θα το εξηγησετε αυτο στα παιδια σας;

Ανώνυμος είπε...

exoyme daskalo ton mosxopoylo...ton poylhmeno antidhmarxo kai taytoxrona trampoyko...!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΙ ΘΑ ΜΑΣΤΕ.Η ΜΟΝΗ ΠΑΡΕΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΧΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΛΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛ....Ν ΤΑ ΑΡ...ΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΙΔΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΟΥ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΤΡΑΒΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΑΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ.Α ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ- ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ- ΠΥΡΟΜΑΝΕΙΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ....ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΙΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ;;;;;;;;;;;;
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.........;;;
ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΤΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ;;;;;;;
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ;;;;;;
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ........

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον 9:14

Το μόνο εύκολο είναι να πέσω στο επίπέδο σου. Ένα επίπεδο που βρίσκεται ακόμη χαμηλότερα και από γαλαρία. Ένα θα σου πώ: Υπομονή. Θα σου λυθεί και αυτή η απορία. Μόνοι σας ή με παρέα...

Ανώνυμος είπε...

μπραβο πολιτη βλεπω συνεχιζεις!θα καει ο τοπος ολος.δεν θα μεινει τιποτα ορθιο.ειμαστε αποφασισμενοι να παμε μεχρι τελος.δεν ξερεις με ποιους εμπλεξες.δυστυχως για σενα η ιερισσος ειναι μεγαλη και εχει πολυ νεολαια.ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΡΕ......

Ανώνυμος είπε...

εαν το καψιμο μια καλαμιας ειναι καταστροφη τοτε η αποψηλωση των 170 στρεμματων που κανατε εσεις στις σκουριες τι ειναι??? ποιος τελικα ειναι ο βαρβαρος εμεις η εσεις???? και ποσες ακομη χιλιαδες στρεμματα θα καταστρεψετε???? γι αυτο στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι...!!!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι να τους βάζετε μπροστά τους κουβάδες σας, να καταλάβουν και αυτοί γιατι τους έχετε προσλάβει.
Κουβάς= βάζεις οτι Σκ..α θέλεις μέσα.
Άρε ρουφιάνε γαλατσιάνε έβαλες και τη κουκούλα χτες όπως σου αρμόζει!
Φτού λιέρα!!!

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Και άλλη μία απάντηση στον 9.14

Θα συνεχίσουμε να γράφουμε όσο εσείς παρανομείτε κατά τέτοιο βάναυσο τρόπο. Μπορεί να μην εκφράζουμε εσένα και τους όμοιούς σου, αλλά να είσαι σίγουρος ότι εκφράζουμε πάρα πολλούς... Με τη λογική σουν θα έπρεπε να σταματήσουν να γράφουν όλα τα μπλογκ της Χαλκιδικής γιατί κανένα δεν εκφράζει την άποψη όλων των κατοίκων.

Πήγαινε τώρα να φυτέψεις κανένα δένδρο, όπως ήθελαν να το κάνουν χθες οι βουλευτές που σας υποστηρίζουν και καλύπτουν τα αίσχη σας. Να είσαι σίγουρος ότι θα πιάσει. Άκουσα ότι τον Αύγουστο, μες στο κατακαλόκαιρο, είναι η καλύτερη εποχή να φυτεύεις δένδρα. Το λένε άλλωστε αυτοί που ξέρουν από οικολογία.

Ανώνυμος είπε...

πωλητή της γής του αριστοτέλη εμείς έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά...κοίτα να τα έχεις εσύ και ο πάχτας!κάτι μεγάλο ξεκίνησε εχθές.!!!!

Ανώνυμος είπε...

λοιπόν πολίτες αριστοτέλη πέρα απ το οτι ειστε ελάχιστοι ειστε και κομικοτραγικοί.....σας λυπάμαι πραγματικά.....δεν γνωρίζεται τι θα πεί ελευθερία......εργασίας, προσωπικότητας.ελευθερία της ψυχής ρε παιδί μου αν είναι δυνατόν....και πέρα απ αυτο κατηγορείτε τους πολλους χαλκιδικιώτες που εννοειτε δεν ανήκουν στην ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ για καταστάσεις που δημιουργείτε εσείς για να φαινόμαστε εμείς.....Ντρέπομαι για λογαριασμό σας!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κακομαθημένε και απείθαρχε Έλληνα μάθε να σέβεσαι τις αποφάσεις του ΣΤΕ (κράτους ), στο οποίο θεώρησαν αυτή που σε υποκινούν ως την καλύτερη λύση. Τώρα απλά δέξου την απόφαση και μην αντιδράς από εγωισμό, γιατί δεν έγινε το δικός σου, δέξου την απόφαση γιατί το ΣΤΕ δεν βλέπει μόνο την πάρτη σου αλλά και τον υπολοίπων και κατάλαβε επιτέλους ότι τα ΜΑΤ είναι εκεί γιατί ακόμα δεν την δέχεσαι. Τα ΜΑΤ την νομιμότητα φροντίζουν, όταν υπάρχουν άτομα απείθαρχα και όχι ξένα συμφέροντα .Α!!! μη το ξεχάσω να ενημερώσατε τους δικούς σας ότι έχει κάτι χρόνια που οι καναδοί δεν υπάρχουν στην συγκεκριμένη εταιρία κάντε και καμία έρευνα μην καταπίνετε ότι σας πασάρουν. Όσο για τον τούρκο από Ξάνθη που είχατε μαζί σας περαστικά…. ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Εσείς οι οικολόγοι πρέπει να υποθέσουμε ότι ΔΕΝ έχετε κινητό τηλέφωνο στην διάθεσή σας γιατί όλα αυτά τα ΜΗ οικολογικά αντικείμενα περιέχουν στοιχεία τα οποία βγαίνουν απο βουνά όπως οι σκουριές. Καταστρέφουν το περιβάλλον. Η μήπως εμείς οι ΜΗ οικολόγοι δεν έχουμε καταλάβει σωστά?

Επίσης εσείς οι οικολόγοι είστε αυτοί που φυτεψατε δέντρα χθες. Η κάνω λάθος? Αύριο λοιπόν θα πάω να τα ποτίσω λίγο...κρίμα είναι τα καημενα τα δεντράκια.

Ποιον νομίζετε ότι κοροϊδεύετε ρε σεις?

Λοιπόν "οικολόγοι" είστε πολλοί λίγοι μπροστά σε όλους τους υπόλοιπους. Το ότι δεν μπαίνουμε σε blogs να γράψουμε δεν σημαίνει ότι είστε περισσότεροι. Πάρτε το χαμπάρι.

Εμείς οι πολίτες του δήμου Αριστοτελη που αγαπάμε τον τόπο μας και θελουμε να παραμείνουμε στον τόπο που τόσο αγαπάμε, απλά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ απο την εταιρεία να τηρήσει όλες τις δεσμεύσεις και τις περιβαλλοντικές μελέτες.

Ανώνυμος είπε...

ακουστε ανθρωπακια ποθ σας πηρε ο πονος ξαφνικα και γινατε ολοι φυσιολατρες την επομενη φορα που θα χτυπησετε οποιονδηποτε περπαταει στο δρομο σας ευχομαι να γινετε μερος της φυσης που προστατευεται...................

Ανώνυμος είπε...

sold out στην Ελένη Φουρέιρα ερχόμαστε από στεριά και θάλασσα φιλάκια πολίτες Αριστοτέλη

Ανώνυμος είπε...

Ελάτε...Μην ξεχάσετε τα μπρατσάκια και τα σωσίβια σας!

Ανώνυμος είπε...

αμα εχετε την εντυπωση οτι τα ματ ηταν στο χοντρο το δεντρο την κυριακη γιατι τα εστειλε η εταιρεια ( και οχι ο μπομπολας που εχει αποχωρησει) τοτε μην τραβιεστε να φυτευετε δεντρα και να καιτε ξενες περιουσιες, ουτε να δερνετε κοσμο....τσαμπα χαλιεστε..
οσο για το επιπεδο... το δικο σας...πειτε ρε παιδια και κατι αλλο εκτοσ απο απειλες.....

Ανώνυμος είπε...

Είστε μια ορδή από αλήτες και πρόβατα του Τόλη Παπαπγεωργίου και αυτών που τον πληρώνουν.
Η ίδια η κοινωνία θα σας πετάξει έξω. Ήρθε η ώρα σας αλήτες!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΤΙ ΝΩΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΝΙΚΗΣΑΤΕ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ? ΒΡΩΜΟΟΙΚΟΛΟΓΟΙ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΞΩΦΛΗΣΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ma einai dynaton na eiste toso hlithioi oloi eseis oi paratrexamenoi toy paxta kai ths etaireias????
doylika toy mpompola kai tsirakia toy arxitrampoykoy mosxopoyloy...

Ανώνυμος είπε...

Προς @ 3:06 Ευτυχώς δεν είμαστε τόσο ηλίθιοι και προδότες, όσο εσείς τα υποχείρια των ανθελλήνων πρακτορίσκων του Συριζα και των αντιεξουσιαστών.

Ανώνυμος είπε...

βλακα του 3:06 ο μπομπολας εφυγε δεν στο ειπε κανενας............