Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: "Ο ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΣΕ Μ.ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΙΣΣΟ"


Τα θλιβερά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν την περασμένη Κυριακή σε Χονδρό Δέντρο, Μ. Παναγία, Γομάτι και Ιερισσό τουλάχιστον δεν άφησαν αδιάφορους τους "Ανεξάρτητους Έλληνες Χαλκιδικής". 

Εξέδωσαν μια ανακοίνωση, η οποία χωρίς περιστροφές κατονομάζει τον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ και τη βουλευτή Ιερισσού κ. Κατερίνα Ιγγλέζη ως βασικούς υποκινητές των επεισοδίων...

Προφανώς γνωρίζουν από πρώτο χέρι, αυτά που εμείς συμπεραίνουμε με βάση τη λογική και την εξέλιξη των γεγονότων. 

Με αυτή την ανακοίνωση, οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες Χαλκιδικής", έρχονται να καλύψουν, εν μέρει, την τεράστια έλλειψη πολιτικής γενναιότητας και ευθύνης, που μαστίζει εκτός όλων των άλλων την περιφέρεια μας. 

Δυστυχώς για όλους μας, περισσεύει ο μικροκομματικός  νανισμός... Γι' αυτό και η περιοχή μας έχει μετατραπεί σε ζούγκλα τους τελευταίους μήνες, όπου κουμάντο κάνουν κάποιοι, κατά τόπους,  ασύδοτοι "φύλαρχοι", όπως και στην Αφρική... 

Το ότι οι ίδιοι μας αναφέρουν μετά  την Αφρική, "ως παράδειγμα προς αποφυγή", σε σχέση με τη ΒΑ Χαλκιδική και σ΄ότι αφορά τις δήθεν "μη αναστρέψιμες επιπτώσεις της μεταλλευτικής δραστηριότητας"  το αντιμετωπίζουμε σαν ανέκδοτο... για να μην τρελαθούμε στο τέλος-τέλος. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση...


 "Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταγγέλλουν τον ΣΥΡΙΖΑ ως κύριο υποκινητή των τραμπουκισμών που έγιναν από κουκουλοφόρους-ροπαλοφόρους στις περιοχές της Μεγάλης Παναγίας και της Ιερισσού (κάψιμο οχημάτων, ξυλοδαρμούς, ακόμα και αποκόλληση του ματιού ενός 29χρονου!) την Κυριακή 5/8 και συγκεκριμένα την Βουλευτή Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Κατερίνα Ιγγλέζη, η οποία τις τελευταίες ημέρες έκανε μεγάλη κινητοποίηση μαζί με συναδέλφους της από τους Νομούς Θεσσαλονίκης, Σερρών και Κιλκίς, μισθώνοντας λεωφορεία για την μεταφορά της συγκεκριμένης ομάδας ταραχοποιών.

Μάλιστα σε δηλώσεις της σε τοπικά μέσα η κυρία Ιγγλέζη υπερασπίζεται τα "παιδιά" και λέει "πως έτσι ξαφνικά τα Ματ άρχισαν να πετούν δακρυγόνα". 

Κάποιοι κύριοι εξυπηρετώντας τα κομματικά τους συμφέροντα στην περιοχή δεν διστάζουν να φέρουν την αναρχία και το χάος.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βρίσκονται δίπλα στον πλευρό των κατοίκων της περιοχής και εκφράζουν έντονα την δυσφορία τους για αυτά τα περιστατικά τα οποία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως ατυχή,αλλά ως προσχεδιασμένα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Το δημοκρατικό πολίτευμα στο οποίο θέλουμε να πιστεύουμε ότι εντάσσεται και ο ΣΥΡΙΖΑ, θέλει τις διαφορετικές απόψεις , τις διαφορετικές θέσεις απέναντι σε ζητήματα σοβαρά, όπως είναι η επένδυση χρυσού. Θέλουμε ανάμεσα στις διαφορετικές σκέψεις να αναπτύσσεται ο διάλογος με επιχειρήματα και όχι να κλείνουν στόματα 

Η θέση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ως προς την επένδυση είναι ξεκάθαρη:

Ναι στην εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της Πατρίδος μας,αλλά με τις κατάλληλες περιβαλλοντικές μελέτες.

"ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΓΚΑΝΑ", όπως ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος έχει δηλώσει στην επίσκεψη του στην Χαλκιδική..."
 
Αναδημοσίευση από τη www.respentza.blogspot.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φύλαρχοι..... ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ....

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον θα εννοεί τους λαμογιότατους φύλαρχους Τόλη, Μιχάλη, Γιάννη, Λάζαρο και τα τέκνα αυτών, που λέει και η Κατερίνα.