Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΧΟΝΔΡΟ ΔΕΝΤΡΟ (Video)

Να' ναι καλά οι εμπρηστές της "οικολογίας", ότι καίνε και λένε...
το τραβούν σε video!!!
Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους φίλους και τους αναγνώστες του blog, καθώς από δικό μας λάθος, ο  2ος σύνδεσμος παραπομπής, που έχουμε στη χθεσινή μας ανάρτηση δεν οδηγεί στο βίντεο-ντοκουμέντο, όπου ακούγεται και φαίνεται ξεκάθαρα, ποιοι έβαλαν τις φωτιές την περασμένη Κυριακή στο Χονδρό Δέντρο, πως κάηκε ολοσχερώς το συμβατικό αυτοκίνητο της αστυνομίας και πως εφαρμόστηκε το "αντάρτικο πόλεων" μέσα σε δασική έκταση...!!! 

Το βίντεο τραβήχτηκε από τους ίδιους τους εμπρηστές-μαχητές... "της οικολογίας" και όπως γράψαμε χθες, αυτές οι λεπτομέρειες του ανατρέπουν τα σενάρια που καλλιεργεί το "παρατηρητήριο..." και αναπαράγονται δια στόματος της κ. Ιγγλέζη.

Συγκεκριμένα:


α) Για τις φωτιές..., χαρακτηριστική είναι η φωνή κάποιου εμπρηστή... "της οικολογίας" που ακούγεται στο 4.03 να λέει: «Βάλτε φωτιές για να μην σας δουν...» (εννοεί τους αστυνομικούς) , ενώ 3 δευτερόλεπτα νωρίτερα ακούγεται η φωνή κάποιου να λέει επίσης: «Μαζέψτε ρε τις φωτιές»...

 β) στο 2.10 φαίνεται ξεκάθαρα η μολότοφ που πέφτει στο συμβατικό όχημα της αστυνομίας και το κάνει λαμπάδα...

γ) ενώ στο 5.35 φαίνεται επίσης καθαρά το σχέδιο των μπαχαλάκηδων, οι οποίοι έχουν βάλει τους αστυνομικούς μέσα σ’ έναν κλοιό φωτιάς, με ρίψεις μολότοφ και στυλό φωτοβολίδων για να τους αναγκάσουν να υποχωρήσουν. Κλασική τακτική αντάρτικου πόλεως μέσα σε δάσος!!! (Δείτε εδώ όλο το βίντεο)

Ευχαριστούμε τους εμπρηστές-μαχητές "της οικολογίας" για την "προσφορά" τους. Τουλάχιστον σε κάποια πράγματα είναι πιο ειλικρινείς..., από τους στρατηγούς-υποκινητές τους...