Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΙΤΑΜΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG "ALTERTHESS' ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΔΕΜΟΧΩΡΙΤΕΣ

Ενόχλησε αφάνταστα τα golden boys and girls
της "οικολογίας", η δυναμική συγκέντρωση των Μαδεμοχωριτών
(φωτό από προηγούμενη κινητοποίηση επαγγελματιών της "οικολογίας")
Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια ανάρτηση, η οποία συνιστά ιταμή πρόκληση και προσβολή προς τους κατοίκους των Μαδεμοχωρίων, που λαμβάνουν μέρος στη σημερινή κινητοποίηση κατά της ξενόφερτης βίας στη ΒΑ Χαλκιδική και υπέρ της επένδυσης χρυσού. 

Το blog ALTERTHESS που σύμφωνα με τη θεματολογία του πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι όσοι Μαδεμοχωρίτες λαμβάνουν μέρος στη σημερινή κινητοποίηση, αυτό έγινε "κατόπιν απειλών από την εταιρεία για μη καταβολή δεδουλευμένων προς τους εργαζόμενους αλλά ακόμη και απολύσεων".


Είναι προφανές, ότι το blog του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει στη διαδικασία εντελώς άκοπα και άκριτα να συγκρίνει τις τακτικές που εφαρμόζει στις κινητοποιήσεις, που πατρονάρει με τη μίσθωση λεωφορείων και μεταφερόμενων διαδηλωτών με τις συλλογικές αποφάσεις σωματείων εργαζομένων και την ελεύθερη βούληση απλών κατοίκων των Μαδεμοχωρίων, που έχουν εξοργιστεί με το καθεστώς της ιδεολογικής τρομοκρατίας, που έχει επιβληθεί από τα golden boys and girls της δήθεν οικολογίας. 

Αυτά να τα πουν αλλού οι κυρίες και οι κύριοι του ALTERTHESS και όχι σε ανθρώπους που έχουν μάθει με τίμιο ιδρώτα να βγάζουν το μεροκάματο τους. Συνιστούμε στον εντολοδόχο απεσταλμένο του εν λόγω blog, που βρίσκεται στις Σκουριές να κάνει την "επανάσταση" του  στην αντικειμενική ενημέρωση και να ψάξει να βρει έναν από τους προέδρους των σωματείων για να τον ενημερώσει επισήμως, πώς και κάτω από ποιες συνθήκες ελήφθη η απόφαση της σημερινής κινητοποίησης.

Να σημειώσουμε επίσης, ότι η αντιπροσωπεία βουλευτών του Σύριζα, που απαρτίζεται από τη βουλευτίνα της Ιερισσού και το βουλευτή Θεσσαλονίκης Τάσο Κουράκη δε δέχθηκαν συνάντηση με την αντιπροσωπεία της πρωτοβουλίας πολιτών του δήμου Αριστοτέλη και τους προέδρους των σωματείων των εργαζομένων επάνω στις Σκουριές.

Αυτές οι ενέργειες δείχνουν και κάτι άλλο φίλοι Μαδεμοχωρίτες, το οποίο πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη. Η αντίδραση της κοινωνίας μας τρόμαξε και χάλασε τα σχέδια όλων αυτών, που ήθελαν και σήμερα να κάνουν τον καθιερωμένο "περίπατο εμπρησμού" στις Σκουριές.

 Πάντα στις επάλξεις λοιπόν και απέναντι σε όλους όσους δεν υπολογίζουν και δε σέβονται τη θέληση του λαού των Μαδεμοχωρίων.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

dεν δέχτηκαν να συζητήσουν??? Πραγματι, και τι θα λεγανε? οτι ειναι κομματικό το θεμα οτι ειναι οικολογκό...τι ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ? Οτι πάνε ετσι να ρίξουν την κυβέρνηση και διάλεξαν τους Ιερισσωτες...το μισος τους. Ρε παιδιά, εχω μια ερωτηση. ο τολης γιατι χαθηκε? ανελαβε η Αρναια, οι άγνωστοι? δεν το βλεπετε, επειδη ειναι "επωνυμος" και φοβατε να επιβαρυνει την θεση του????
για διαβαστε και απο τον Παγκαλο για τον Τσιπρα..
απο εφημεριδα.
Ακόμη, επιτίθεται για μια ακόμα φορά στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα: «Ο κ. Τσίπρας είναι συγκυριακό "προϊόν". Είναι γελοίο άτομο. Εκφράζει μια συμμαχία αναρχικών και νεοκομμουνιστών και μια μερίδα του εκλογικού σώματος, η οποία είναι αγανακτισμένη, γιατί έχει χάσει ένα μέρος από τα κεκτημένα της. Τέτοια κόμματα δεν μπορούν να μακροημερεύσουν, όπως και το αντίστοιχο του γραφικού κ. Καμμένου».