Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΡΓΕΙ..., ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ!

...αμείλικτη!
Αυτό σκέφτηκαν πολλοί Μαδεμοχωρίτες βλέποντας στo facebook και στη σελίδα «ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΩΝΙ», το σύνδεσμο της ανάρτησης που έγινε στο Θεσσαλονικιώτικο blog «ΤΑΧΑΛΙΑ», με το βίντεο... των πριν και μετά Χριστόν «προφητειών» του ιδρυτή του «παρατηρητηρίου...», που έγιναν τον περασμένο μήνα στη Θράκη.


Όπως θυμόμαστε όλοι σ’ αυτό το βίντεο ο ιδρυτής του «παρατηρητηρίου...» αναφέρεται σε καταστάσεις, πού είτε ήδη έχουμε ζήσει, είτε απευχόμαστε να ζήσουμε. 

Μίλησε για «θανάτους παιδιών», «σπασμένα κεφάλια», «φυλακίσεις», «δολιοφθορές σε γεωτρύπανα» και άλλα πολλά που σαν στόχο έχουν τη ματαίωση της επένδυσης στις Σκουριές.

 Αυτό το βίντεο το βρήκαμε στον ιστότοπο omnia tv και το αναδημοσιεύσαμε στις 25 Σεπτεμβρίου. (Δείτε εδώ)

Πέρασε ένας μήνας λοιπόν και κάτι μέρες για να δοθεί στο συγκεκριμένο βίντεο η πρέπουσα σημασία από ειδησεογραφικά blog και site. Για κανάλια και εφημερίδες δε μιλούμε. Αυτές απολαμβάνουν κανονικά τον ύπνο του δικαίου.

Και λέμε πρέπουσα σημασία, καθώς όποιος αφιερώσει 10 λεπτά από το χρόνο του, θα καταλάβει ότι όλα αυτά που γίνονται στις Σκουριές τους τελευταίους 6 μήνες, βασίζονται σε ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, στο οποίο δυστυχώς βάζουν πλάτη κόμματα, βουλευτές και πολιτευτές της Χαλκιδικής.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ θα πούμε στην προκειμένη περίπτωση. 

Αναρωτιόμαστε βέβαια, αν τέτοιες δηλώσεις είχαν γίνει από κάποιον υποστηρικτή της επένδυσης, τι κολοσσιαίες διαστάσεις θα είχε δώσει ο αντιμεταλλευτικός προπαγανδιστικός μηχανισμός. 

Μάλιστα τις τελευταίες μέρες κάποιες φήμες στην περιοχή αναφέρουν πως σύντομα θα έχουμε την εκπλήρωση ακόμη μιας «προφητείας», που θα έχει σχέση με πρόκληση δολιοφθορών στις εγκαταστάσεις των μεταλλείων. 

Άποψη μας είναι πως αν είναι να συμβεί κάτι τέτοιο θα φανερωθούν πολύ γρήγορα οι υποκινητές και εκτελεστές του. Η αλήθεια μπορεί να αργεί κάποιες φορές. Δεν κρύβεται όμως.