Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ

Αν είχε στόμα το δάσος των Σκουριών τι θα έλεγε
σ' αυτούς τους "οικολόγους";;;

Το επικοινωνιακό τρικ με την «απροκάλυπτη» επίθεση των αστυνομικών στις Σκουριές κράτησε μόλις 24 ώρες. Τη συνέχεια όλοι τη γνωρίζουμε....

Οι αντιδρώντες  στην επένδυση χρυσού, υπό καθεστώς ασφυκτικής κοινωνικής πίεσης, καθώς είχαν μάθει χρόνια τώρα να παίζουν μόνοι τους και να  μην έχουν αντίλογο στα πεπραγμένα τους, επιχειρούν και πάλι να ρίξουν στάχτη στα μάτια της κοινωνίας.

Το επικοινωνιακό αντίβαρο που εφεύρεσαν για να εξισορροπήσουν τη φούσκα της δήθεν ειρηνικής διαδήλωσης τους, είναι μια φωτιά που ξέσπασε μέσα στο δάσος, την ώρα που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το εργοτάξιο των Σκουριών. 

Κατά τη συνήθη τακτική τους, τη φωτιά την έβαλαν προβοκάτορες, που θέλουν να αμαυρώσουν και να σπιλώσουν τον αγώνα τους.

Ποτέ δεν έχουν αναλάβει ντόμπρα και τίμια τις ευθύνες τους. Πάντα άλλοι φταίνε για τις ασχημίες που προκαλούν. Η αλήθεια όμως δεν κρύβεται και σ΄αυτήν την περίπτωση. Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκτυο αποδεικνύουν περίτρανα ποιοι είναι θύτες και ποια είναι τα θύματα αυτής της αρρωστημένης κατάστασης.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες που προβάλουμε ανήκουν στην κατηγορία «φωτογραφίες χωρίς σχόλια»....


Άλλωστε τι σχολιασμό να κάνεις όταν υπάρχουν φωτογραφίες, που δείχνουν διαδηλωτή να εκτοξεύει βόμβα μολότοφ μέσα σε δάσος. Τι εξήγηση να δώσεις όταν ακτιβιστής με πλήρη εξάρτηση πυροδοτεί βεγγαλικό μέσα στο δάσος; Τι άλλο να πεις όταν άτομα με  δήθεν ανεπτυγμένη οικολογική συνείδηση κόβουν δέντρα για να τα κάνουν πύρινα  οδοφράγματα;   
   
Το εξωφρενικά γελοίο αυτής της ιστορίας είναι ότι όλα αυτά έγιναν παρουσία και του οικολόγου – πρασίνου κ. Τρεμόπουλου, ο οποίος δεν τόλμησε σε καμία του ανακοίνωση του εξωκοινοβουλευτικού κόμματος του να καταγγείλει την παρουσία αυτών των ατόμων στις Σκουριές. 

Οικολογία μάσκα σαν τη μάσκα που φορούσαν για να προστατευτούν από τα ποθούμενα δακρυγόνα... Αυτοί είναι οι μασκοφόροι της οικολογίας...




 *Οι φωτογραφίες από τις Σκουριές αναρτήθηκαν στο blog doc4life.net