Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ "ΑΝΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΑΡΝΑΙΑΣ"

-"Ρε εσείς θα πούμε ποτέ και καμιά αλήθεια;"
-"Ποτέ..."
Αναγκαζόμαστε να διακόψουμε τη ροή των ειδήσεων που μας έρχονται από τις Σκουριές, καθώς το blog των "Ανενεργών Παπαγάλων της Αρναίας", αφού έλαβε τη σχετική γνωμοδότηση από τους εργοδότες του, έδωσε μια απάντηση απολύτως χαρακτηριστική του ήθους και του επιπέδου της πληροφόρησης, που το έχουν εκπαιδεύσει οι εργοδότες μέντορες του να παρέχει.

Σε προηγούμενη ανάρτηση μας που αφορούσε την καταγγελία - πρόκληση του alterthess, που ήθελε στη σημερινή κινητοποίηση των εργαζομένων να συμμετέχουν και επιταγμένοι μεταλλωρύχοι με την απειλή της δαμόκλειου σπάθης της απόλυσης, ζητήσαμε από το blog των ανενεργών παπαγάλων, που επιβεβαίωσαν αυτή την καταγγελία να προσκομίσουν στη δημοσιότητα αποδείξεις.

Πιο συγκεκριμένα ζητήσαμε:
α) να δώσουν στη δημοσιότητα το όνομα του ατόμου, που καλούσε εξ ονόματος της διοίκησης της εταιρείας σε σπίτια αιτούντων για πρόσληψη και β) ένα αντίτυπο από τα απειλητικά σημειώματα, που η κ. Ιγγλέζη και ο κ.Τρεμόπουλος διέδιδαν σήμερα το πρωί, ότι η εταιρεία έστειλε στους νυν εργαζόμενους για να λάβουν μέρος στη σημερινή κινητοποίηση.


Αντί αυτού δείτε τι είδους απάντηση έδωσαν "οι ανενεργοί παπαγάλοι της Αρναίας"

" Πριν λίγη ώρα διαβάσαμε και την ανακοίνωση του Πωλητή Αριστοτέλη σχετικά με την σημείωσε που έγινε από το Alter Thess και την συν υπογραφή την δική μας, στο ότι τα τηλέφωνα πήραν φωτιά το διήμερο που μας πέρασε. 

Επειδή λοιπόν ο Πωλητής που σαν υπάλληλος της εταιρίας, είναι και λίγο κουτοπόνηρος, εμείς θα του τονίσουμε το εξής. Όταν η εταιρία έχει στο αρχείο της αιτήσεις που είναι τουλάχιστον 7 ετών στα συρτάρια της, αυτό δεν σημαίνει πως όσοι είχαν κάνει αίτηση πριν 7 χρόνια είναι και σήμερα υπέρμαχοι της επένδυσης. 

Άλλοι οι όροι της επένδυσης πριν 7 χρόνια και άλλοι σήμερα. Τότε μιλούσατε για υπόγεια εξόρυξη και τώρα μιλάτε για ξεκοίλιασμα των βουνών. Επειδή λοιπόν ο κόσμος στην περιοχή μας, έχει και φιλότιμο και δεν είναι ξεπουλημένος σαν κι ΕΣΑΣ εσείς νομίζετε πως όποτε τον καλείτε, αυτός θα σκύβει το κεφάλι του και γλύφει και τις κατουρημένες τις ποδιές σας.

 Όσον αφορά την διάψευση, το διαψεύδουμε εμείς αφού κάνατε την "μαλακία" να τηλεφωνήσετε και σε Ενεργούς Πολίτες της Δ. Ε. Αρναίας. Όσον αφορά την μεγαλειώδη πορεία σας σήμερα με τους πάνω από 500 διαδηλωτές σας παραθέτουμε την φωτογραφεία σας και τα συμπεράσματα ας τα βγάλει ο κόσμος."

Αν εξαιρέσουμε την άχρηστη πληροφορία της ημέρας, ότι δήθεν μέλος των ανενεργών παπαγάλων, πριν από 7 χρόνια είχε καταθέσει αίτηση πρόσληψης στα μεταλλεία... κατά τα άλλα πό την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα" για πολλοστή φορά  από τα παπαγαλάκια του οίκο-ναζισμού. 

Ακόμη ένα προπαγανδιστικό ψέμα τους κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος... 

Μαδεμοχωρίτες τόσο πολύ τους τρόμαξε η σημερινή κινητοποίηση. Ας το συνηθίσουν. Έρχονται και άλλες...