Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

«ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ» ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΑΓΡΙΑ BLOGGER ΣΤΗΝ ΑΡΝΑΙΑ...

Πως θα νικήσετε; Με βία και τρομοκρατία; Λαμπρά...

...Επειδή ήθελε να τραβήξει φωτογραφίες από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έκαναν έξω από το δασαρχείο Αρναίας...

Επίδειξη των κατωτέρων ενστίκτων, που κουβαλούν έκαναν για ακόμη μια φορά μέλη της ομάδας των οίκο-ναζιστών της ΒΑ Χαλκιδικής. 

Το νέο σκηνικό βίας και τρομοκρατίας, σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης  έξω από το δασαρχείο Αρναίας, όπου συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για τα κομμένα ξύλα των Σκουριών, που δίνονται από το δασαρχείο. 

Ο  διαχειριστής των «Εργοληπτών Χαλκιδικής» μετέβη στο σημείο για να τραβήξει εικόνες και στιγμιότυπα για να τις δημοσιεύσει στο blog.

Δεν πρόλαβε όμως... Δέχθηκε άγρια επίθεση από την ομάδα των οικο-ναζιστών με μπουνιές, κλωτσιές και βρισιές, ενώ του έσπασαν τη φωτογραφική του μηχανή και του πήραν και την κάρτα μνήμης από μέσα.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι στις 21 Οκτωβρίου κατά την επεισοδιακή κινητοποίηση τους στις Σκουριές, ο blogger είχε καταγγείλει τις απειλές που είχε δεχθεί. Σήμερα από τις απειλές περάσαμε στις πράξεις βίας.(Δείτε εδώ και εδώ)

Υποθέτουμε ότι αυτή η πράξη τους, είναι η προέκταση της φασιστικής νοοτροπίας που τους διακρίνει και εντάσσεται στο πλαίσιο του φθηνού ηρωισμού, που πλασάρεται από αντιμεταλλευτικά blog, για τη στάση άρνησης των ίδιων να πάρουν τα ξύλα που δίνονται από το δασαρχείο σε χαμηλή τιμή.(Δείτε εδώ)

Τους έχοντες δήθεν οικολογική συνείδηση δεν τους νοιάζει να πάρουν ξύλα για να ζεσταθούν στην παρούσα φάση. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να δίνουν ξύλο σε ανυπεράσπιστους πολίτες, που είτε θέλουν να προστατέψουν γηραιότερους (βλέπε 29χρονος στη Μ. Παναγία στις 5/8), είτε θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους. Έτσι «ζεσταίνονται» αυτοί οι δήθεν οικολόγοι...