Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΝ ΗΤΑΝ 7.000..., ΗΤΑΝ Η "ΜΙΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ"!!!

Ακόμη διαδηλώνουν... στη Θεσσαλονίκη!!!

Το Σάββατο άρχισε η «πορεία – άνοιγμα» των σωτήρων του περιβάλλοντος προς τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και ακόμη συνεχίζεται… 

Φτάσαμε Δευτέρα απόγευμα και κανείς δεν ξέρει (ούτε και οι ίδιοι), πότε θα τελειώσει…

Συνεχώς «αυξάνεται» ο αριθμός αυτών, που θέλουν να βρουν την «εγγυημένη σωτηρία» στο πλευρό όλων αυτών, που θα σώσουν την Ελλάδα από τη «Σαχαροποίηση».  

Mόνο από τη «Σαχαροποίηση», γιατί ως γνωστόν, όλα τα άλλα προβλήματα μας τα έχουν λύσει…

Από το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης βγήκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στους δρόμους της πόλης  1.500 περίπου άτομα. Κατά τη διάρκεια της πορείας έφτασαν τους 3.000… 

Προδήλως… συμπεριλήφθησαν οι εκατοντάδες οδηγοί ΙΧ, που δεν υπολόγισαν … τη χαμηλή  ταχύτητα του «κινήματος της σωτηρίας» και κόλλησαν από πίσω του με «ευχές» και κόρνες. 


Το βράδυ του Σαββάτου σε έκτακτη παρέμβαση στο TV Χαλκιδική, η δραστήρια βουλευτής της Χαλκιδικής κ. Κατερίνα Ιγγλέζη και πρωταγωνίστρια σε κάθε κίνηση που στηρίζει τα μεσαία και κατώτερα κοινωνικά στρώματα, βγήκε να διορθώσει τις «ανακριβείς πληροφορίες», που έφταναν από το «μαραθώνιο σωτηρίας» και μας ενημέρωσε πως «η Θεσσαλονίκη σείεται από τις φωνές 7.000 πολιτών», χαρακτηρίζοντας την κινητοποίηση «τη μεγαλύτερη των τελευταίων ετών για την πόλη».

Μετριοπαθής, όπως πάντα η βουλευτής μας, δεν ήθελε μάλλον να μας «τρομάξει», μ' αυτό που έζησε και συνεχίζει να ζει η Θεσσαλονίκη...

Οι 1.500 που ξεκίνησαν από το δημαρχείο της πόλης έχουν γίνει μια λαοθάλασσα. Η Θεσσαλονίκη ξαναζεί μέρες του Μάη του 1985... Ο κόσμος από του «λιμανιού την άκρη» έχει φτάσει στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας. Δεν είναι πια 7.000 είναι πολύ περισσότεροι. Οι «σωτήρες» της Χαλκιδικής, του Κιλκίς, της Θράκης κατάφεραν και πήραν στο πλευρό τους… τη μισή Θεσσαλονίκη!!! (Δείτε εδώ)

Η «μισή Θεσσαλονίκη», όπως και πριν από 27 χρόνια, είναι αυτή τη στιγμή συγκεντρωμένη κάτω από το «μπαλκόνι» και περιμένει ακόμη ποιος θα βγει να την «ενημερώσει» για την απειλή από τη «Σαχάρα» των Σκουριών. Ποιος;  Η βουλευτής μας;  Ο ιδρυτής του «παρατηρητηρίου μεταλλευτικών δραστηριοτήτων», οι αλληλέγγυοι επιστήμονες, που θέλουν να φύγουν από τα διδακτικά έδρανα και να μεταπηδήσουν στα πολιτικά; 

Επι τέλους, ας βγεί κάποιος. Η «μισή Θεσσαλονίκη»  κρέμεται από τα χείλη τους και περιμένει… και από πίσω ακολουθεί η άλλη «μισή Αθήνα»…. που θέλει και αυτή να σωθεί…!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

2000 apo ierisso
+2000 apo thessalonikh
+2000 apo kilkhs
=6000

Ikanopoihthikate???
An nai ti na pw san thn miga mesa sto gala

Ανώνυμος είπε...

όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια....

caesar

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Σχόλια με βρισιές δε δημοσιεύουμε ας το καταλάβουν κάποιοι. Αδίκως παραπονιούνται.

Ανώνυμος είπε...

Treis ghmnoi me ta xeria stis tsepes

Caesar

Ανώνυμος είπε...

ακόμη και τα ισπανικά blogs λένε πως ήμασταν 8000... εσείς αμφισβητήστε όσο θέλετε....!!!

http://www.alertaminera.net/2012/11/miles-de-personas-marchan-en-grecia.html

caesar

Ανώνυμος είπε...

Καημένε caesar αυτά είναι τα προβλήματα σου... Το πόσοι είσασταν. Οσοι και να ήσασταν στη θεσσαλονίκη, εδώ είστε μειοψηφία. Τι να κάνουμε. Όσο και αν σε στεναχωρεί ετσι είναι και έτσι θα παραμείνει.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 27 Νοεμβρίου 2012 10:22 μ.μ.

αφού λοιπόν στη Χαλκιδική είστε πλειοψηφία,τα πράγματα είναι πολύ απλά!Δημοψήφισμα στο νομό Χαλκιδικής για να λυθεί μια και καλή ειρηνικά και δημοκρατικά το θέμα!

Ανώνυμος είπε...

Δημοψήφισμα στο δήμο Αριστοτέλη εδώ και τώρα!

Ανώνυμος είπε...

Στο δήμο? Στην Θεσσαλονικη εισασταν -6-7-8 χιλιαδες? ( με τα πειρχωρα ...του κιλκις , θρακης.. εδω μονο οι αιτήσεις γνωρίζεις πώσες είναι??? Για come here sto Στρατόνι και ρώτα.
αλλα incognito λεμε και καμια μαλ@@@ουλα να περνάει η ώρα.

Ανώνυμος είπε...

28 Νοεμβρίου 2012 1:13 μ.μ.

όχι καλύτερα δημοψήφισμα στο Στρατώνι!

Ανώνυμος είπε...

απάντηση στον 27 Νοεμβρίου 2012 10:22 μ.μ

αναιρείς τον εαυτό σου αγαπητέ μου στο σχόλιο σου. εσείς είστε αυτοί που φαγωθήκατε με τον αριθμό μας.. εμείς απλά σας απαντάμε και σας ενημερώνουμε.

caesar