Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΤΟΥ 37ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ


Την οδό της αναβολής πήρε η εκδίκαση του αυτοφώρου του 37χρονου κατοίκου της Ιερισσού ο οποίος συνελήφθη στις 6 τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής μέσα στο σπίτι του.

Oπως έγινε γνωστό οι αστυνομικοί, έπειτα από έρευνα στο σπίτι του κατοίκου, βρήκαν και κατέσχεσαν ένα όπλο ρίψης φωτοβολίδων και 122 φωτοβολίδες, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού.


 Μετά την απόφαση για αναβολή ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 18 Ιανουαρίου του 2013 και ο κάτοικος της Ιερισσού ο οποίος κατηγορείται για τη συμμετοχή του στα επεισόδια που έγιναν στις Σκουριές στις 9 Σεπτεμβρίου και στις 21 Οκτωβρίου, αφέθηκε ελεύθερος.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο φούρναρης και οι ερασιτεχνικές περιπέτειες του στη θάλασσα και το βουνό απαιτούν φως και πιστόλι!!! Η δικαιοσύνη στις καλύτερες τις στιγμές!!!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4109095447439&set=o.273929842706309&type=1&theater

Ανώνυμος είπε...

Ο "Στρατηγός" τώρα της Ιερισσού, παλιότερα της Στρατονίκης και πιο παλιά "λοχίας" της Ολυμπιάδας έχει βάλει τα αφεντικά του σε υπερεντατική εργασία. Να μην επιτρέψουν να γίνει καμία δίκη, πριν την εκδίκαση του ΣτΕ. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση οι διαστές του ΣτΕ και η Ελληνική κοινωνία να μάθουν, τι και ποιοί κρύβονται πίσω από τους δήθεν οικολόγους που αγωνίζονται εναντίον των πολυεθνικών. Οι διεθνιστές μάχονται εναντίον των πολυεθνικών, το ανεκδοτο του αιώνα!

Ανώνυμος είπε...

11.20
"αχ. θα πηδηχτώ απ το παράθυρο"....
λες και έγινε η δίκη στην Χονολουλου και δεν ξερουν ολοι ειδικα στο reuter
ποιος κρυβετε πισω...και αυτο που κανει ο αρχηλοχιας ( αλλη λεξι θα εβαζα μετα το αρχη) ειναι οτι θα επιβαρυνει μετα το Στε ακομα πιο πολυ τον "ζαπατα"....αλλα τόσο μυαλο εχουν αυτοι που σαν τα προβατα τρεχουν πισω απο τον ΑΡΧΗγο τους.εδω ειμαστε αν θα επιβεβαιωθω....