Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΝΑΣΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ..."???

Ξεχάστε αυτά που λέει η ΝΑΣΑ...
Δε μελέτησε "παρατηρητήριο..."!

Εκεί στη NASA δεν ξέρουν τι τους γίνεται... 

Ανακοινώνουν χωρίς καμία συναίσθηση, ότι αναβάλλεται επ' αόριστον το τέλος του κόσμου, χωρίς να έχουν έρθει προηγουμένως σε συνεννόηση με το Ελληνικό «παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων»!!!

 Είναι σοβαροί; Δεν έμαθαν τα χαμπέρια μας; Δεν τους είπε κανείς ότι από τη ΒΑ Χαλκιδική θα αρχίσει  «το τέλος της ανθρωπότητας»? Πως?


Από 1 βιολογική τουαλέτα και 2 κοντέινερ, που εγκαταστάθηκαν από «εξωγήινο πολιτισμό» στις Σκουριές πάνω σε μετάλλευμα χαλκού – χρυσού, όπου πρόκειται να γίνει σε 2 χρόνια ανοιχτό όρυγμα (open pit).


Καλά πόσο ανεύθυνοι είναι εκεί στη ΝASA; Είναι δυνατόν να μιλάνε για συνέχιση ζωής στον πλανήτη, χωρίς να έχουν λάβει υπόψη τους τις «προφητείες του antigold»???


Δεν έμαθαν, δεν άκουσαν, δε διερεύνησαν, πως επιβεβαιώνονται μια προς μία οι εσχατολογικές του προβλέψεις τα τελευταία 15 χρόνια;  Οι περιοχές Ολυμπιάδα και Στρατονίκη δεν τους θυμίζουν κάτι?

 Δεν άκουσαν ότι από την «τοξική χαβούζα» της Ολυμπιάδας θα... μολύνονταν όλη η Μεσόγειος και τα κοντινά σ’ αυτήν οικοσυστήματα???

Δε έμαθαν ότι από τη Στρατονίκη θα αρχίσει η «καθίζηση» της ευρασιατικής λεκάνης, η οποία σα ντόμινο θα... συμπαρασύρει σε αστάθεια όλες τις τεκτονικές πλάκες της γης???


Παπαγάλοι του «παρατηρητηρίου...» στην Αμερική δεν τους ενημέρωσαν, ότι ανάμεσα στα παράξενα αντικείμενα που «προσγειώθηκαν» τους τελευταίους μήνες στις Σκουριές, οι... ανεξάρτητοι ερευνητές του «παρατηρητηρίου...» εντόπισαν μέσα σ' αυτά μια βιολογική βόμβα... κολοσσιαίας ισχύος; Ποια είναι αυτή;  Η  «βόμβα περδότοφ»!!!

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά! Μην κοιτάτε που οι ανεξάρτητοι επιστήμονες του «παρατηρητηρίου...» είναι σεμνοί και μετρημένοι και δε θέλουν να τρομοκρατήσουν περισσότερο την ανθρωπότητα. 


Σ΄αυτήν τη βιολογική τουαλέτα, όπως ανακάλυψαν οι ερευνητές, οι «εξωγήινοι» συλλέγουν εδώ και δύο μήνες όλα τα οργανικά απόβλητα. Τα μεταφέρουν στα λευκά κοντέινερ, όπου τα έχουν εγκαταστήσει ακριβώς δίπλα και κάνουν συνεχείς δοκιμές για την παραγωγή βιοαερίου...


Αυτό το βιοαέριο θα είναι η καύσιμη ύλη για την καταστροφικότερη βόμβα όλων των εποχών. Τη «βόμβα περδότοφ»!!!

Μάλιστα όπως μάθαμε, αυτή η τρομερή ανακάλυψη, άγνωστο πως,  περιήλθε σε γνώση της  Microsoft, η οποία θα τη χρησιμοποιήσει στην οικολογική της εκδοχή...

Για την ηλεκτροδότηση του data center, που έχει στο Γουαϊόμινγκ, με σκοπό τη μείωση των εκπομπών του άνθρακα... Που να ‘ξεραν οι αφελείς, ότι φιρί – φιρί το πάνε να τιναχτούν στον αέρα...  (Δείτε εδώ)


"Τα κοντέινερ των εξωγήινων",
που επιβλήθηκαν τα πρόστιμα της πολεοδομίας
Ας υποθέσουμε, ότι τα γατάκια της NASA, δεν έλαβαν υπόψη τους το «παρατηρητήριο...» κατά κύριο λόγο, λόγω της μη θεσμικής του υπόστασης (κακώς βέβαια...) και κατά δεύτερο λόγο τη Microsoft... 

 Δεν θα έπρεπε να προβληματιστούν από το πρόστιμο, που επέβαλε η πολεοδομία του Δήμου Αριστοτέλη στην «κατασκήνωση των εξωγήινων»,  όπως ρητά απαγορεύει για αντίστοιχες κατασκευές το «παρατηρητήριο...» μέσα από την ερμηνεία που δίνει το ίδιο (!!!) στο πολεοδομικό σχέδιο του 2007 για την ευρύτερη περιοχή της Μ. Παναγίας και ευτυχώς την έκανε δεκτή η πολεοδομία; 

Εξαιρούνται βέβαια οι δικές του κατασκευές μέσα στο δάσος (η γνωστή καλύβα...), καθώς εμπίπτουν στις κείμενες διατάξεις «περί προστασίας του δάσους και ψυχαγωγίας», μέσα σ' αυτό...!


Η παράνομη καλύβα μεν... της "ψυχαγωγίας και της προστασίας του δάσους" δε...
Επί 3 χρόνια δε δέχθηκε έλεγχο από κανένα...
Λέμε ευτυχώς... γιατί η πολεοδομία με το ζήλο και τη φλόγα, που άναψε αίφνης μέσα της και την επιβολή του προστίμου σ’αυτό το αδειοδοτημένο κομμάτι μεταλλευτικού κοιτάσματατος, πάγωσε την παραγωγή και εκπομπή... βιοαερίου από την «πειραματική τουαλέτα» των Σκουριών, αψηφώντας και την προσωρινότητα της κατασκευής της  και του γεγονότος, ότι σε δυο χρόνια από σήμερα θα είναι ανοικτό όρυγμα...


Προδήλως, οι υπάλληλοι της υπηρεσίας  συνειδητοποίησαν  εγκαίρως, ότι οι «εξωγήινες δυνάμεις» που κατασκήνωσαν στις Σκουριές δεν έχουν στόχο την εξόρυξη του κοιτάσματος, αλλά την κατασκευή της υπόκωφης... βόμβας περδότοφ. 

Άραγε θα καταφέρει να συνετίσει αυτό το πρόστιμο τους εξωγήινους και να σταματήσει εδώ «το κακό» που πάνε να κάνουν σ’ όλο τον πλανήτη, με σημείο αναφοράς τη ΒΑ Χαλκιδική???

Ήδη όπως μαθαίνουμε στη Θεσσαλονίκη... πνίγονται απ' αυτό το βιοαέριο των Σκουριών, αν δε φυσήξει βαρδάρης...
Ποιοί Μάγιας και ποιός Νοστράδαμος...???


Για όλους τους παραπάνω λόγους, είμαστε πολύ σκεπτικοί και προβληματισμένοι με τη ανεύθυνη και βεβιασμένη κίνηση της NASA, η οποία χωρίς να λάβει σοβαρά υπόψη της το μοναδικό και τον πλέον αξιόπιστο φρουρό της ανθρωπότητας, το Ελληνικό «παρατηρητήριο μεταλλευτικής δραστηριότητας» βγαίνει και δίνει λήξη του κόκκινου συναγερμού. 

Τι ξέρουν αυτά τα γατάκια από... καταστροφή και συντέλεια??? Ας συμβουλευτούν πρώτα το «παρατηρητήριο...» ή έστω τους δορυφόρους του. Μόνο αυτοί ξέρουν!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολίτες προσβάλεται τη ΝΑΣΑ με αυτη την ανάρτηση!

71nasta είπε...

η μολυνση στην περιοχη απ τα μεταλλεια του μποδοσακη ειναι εμφανης ..στην επομενη φαση οι χρυσοθηρικες εταιριες θα καταστρεψουν οτι εχει μεινει ..η θυσια της φυσης του καθαρου αερα του δασους της πανιδας για μερικα ψωρομεροκαματα που θα τσιμπησουν οι προθυμοι πειθηνιοι υποτελεις (κι οχι πολιτες) που θα ξεπουλησουν την ιδια την ζωη τους για ευτελεις ιδιοτελεις λογους ειναι για πολλους απο μας που γνωριζουμε την περιοχη να εξοργιζομαστε με δημοσιευσεις και ειρωνιες αοριστες και κατευθυνομενες ..εχετε να απαντησετε κατι εναντια σε ολες τις δημοσιευσεις του παρατηρητηρίου ?ή του antigold?με συγκεκριμενα επιστημονικα στοιχεία -πολιτες υποτελεις?οσο για τη νασα χεστηκε για το αν αυριο εσυ αντι για νερο πινεις σκατα με μολυβδο ...

antieco είπε...

ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΣ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ.ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ ΚΡΑΤΑΝ ΚΑΙ ΟΜΠΡΕΛΑ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΕΙΕΣ ΣΤΗ ΝΑΣΑ, ΣΤΕΛΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΛΗ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ,ΩΣ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ<>.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ...

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Να μας συγχωρέσουν κάποιοι φίλοι σχολιαστές, που δε δημοσιεύουμε τα σχόλια τους, όμως αυτό δε μπορεί να συμβεί από τη στιγμή, που τα σχόλια τους - προέκταση της δομής της σκέψης και ενδεχομένως και του χαρακτήρα τους - είναι έμπλεα... πρωκτικών συνδρόμων και αιδοιομάντηλων...

Τη μη δημοσίευση τους οι αποστολείς αυτών των σχολίων να την εκλάβουν ως επιστροφή...

Αν θέλουν να γίνουμε παραλήπτες των σχολίων τους, ας εξημερώσουν τα πάθη και τα σύνδρομα τους, τα οποία είν αι καθαρά προσωπική τους υπόθεση και δε μας αφορούν...

Καλά χριστούγεννα τους ευχόμαστε με υγεία πάνω απ' όλα!

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

@22 Δεκεμβρίου 2012 12:42 μ.μ

Το αν κάποιοι άνθρωποι στα Μαδεμοχώρια παίρνουν ψωρομεροκάματα, δεν έχεις παρά να κάνεις μια βόλτα στις πλατείες και να ρωτήσεις τον κόσμο, αν είναι έτσι. Κανε το και αν θέλεις κάνε μια σύγκριση αυτού που θα δείς εκεί με την κατάσταση, που επικρατεί στην υπόλοιπη χώρα... Η διαφορά είναι τόσο μικρή..., όσο της μέρας με τη νύχτα!

Σ' ότι αφορά την ενόχληση, που σου προκάλεσε η ανάρτηση μας, για το αγαπημένο σου "παρατηρητηρίο...", θεωρούμε ότι η αξιοπιστία του δεν κλονίζεται από εμάς και τις αναρτήσεις μας, αλλά από την εξέλιξη των πραγμάτων, που σε κανένα σημείο εδώ και μια δεκαπενταετία δεν το έχουν επιβεβαιώσει πουθενά.

Οι περιπτώσεις της Στρατονίκης και της Ολυμπιάδας είναι οι πιο τρανταχτές.

Μάλιστα όσο περνάει ο καιρός γίνεται ολοφάνερο ότι η πρεμούρα του για το περιβάλλον είναι υποκριτική και επιζήμια ταυτόχρονα για την πατρίδα και την κοινωνία.

Εμείς έχουμε ξαναπεί, ότι η κοινωνία μας χρειάζεται το "παρατηρητηρίο...", αρκεί να είναι ένα γνήσιο "παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων" και όχι "διευθυντήριο εξάλειψης μεταλλευτικών δραστηριοτήτων", σε μια περιοχή, που η κουλτούρα και η οικονομική της ζωή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα μεταλλεία.

Θέλουμε ένα παρατηρητήριο υπεύθυνο, σοβαρό και αντικειμενικό. Και όχι ένα παρατηρητήριο που διχάζει, καλλιεργεί τη βία, παραπληροφορεί και κινδυνολογεί.

Το χιούμορ που επιστρατεύουμε απέναντι του κάποιες φορές, λειτουργεί ως βαλβίδα αποσυμπίεσης, πέρα από εμάς και για το ίδιο, καθώς πάρα πολλοί κάτοικοι και εργαζόμενοι της περιοχής τα έχουν απηυδήσει με το κυνήγι, που έχει εξαπολύσει σε βάρος της αξιοπρεπούς τους επιβίωσης.

Κοινώς το ρίχνουμε στην πλάκα για να μην τρελαθούμε στο τέλος.

Κλείνοντας θα σου συνιστούσαμε αντί να μιλάς για αόρατα πράγματα πχ μόλυβδος στο νερό, να κάνεις μια βόλτα στα ρέματα της Νικήτης, όπου τα λαθραία λύματα, που πέφτουν από τα ελαιοτριβεία, έχουν ποτίσει σε βάθος άνω των 10 μέτρων τον υδροφόρο ορίζοντα της περιοχής. Τα πηγάδια της περιοχής βγάζουν λάδι. Εκεί όμως δεν κουνιέται φύλλο, η οικολογική σας ευαισθησία εξαντλείται αποκλειστικά και μόνο εναντίον της μεταλλευτικής δραστηριότητας, που έχει θρέψει με τα ψωρομεροκάματα της γενιές και γενιές Χαλκιδικιωτών.

Σ' ευχαριστούμε για το σχόλιο σου. Καλά Χριστούγεννα.

Ανώνυμος είπε...

χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους υγεία και ευτυχία σε φίλους και μη...
τελικά ρε πολίτες απουσίασα μερικές ημέρες και τα κάνατε μπάχαλο εδώ μέσα...!!!
κρατήστε λίγο και τους τύπους λόγο των ημερών...!!!

caesar

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Caesar καλά και ευτυχισμένα χριστούγεννα σε σένα και την οικογένεια σου. Υγεία, αγάπη και σύνεση σου ευχόμαστε με όλη μας την ψυχή.

Ανώνυμος είπε...

να είσαι καλά πολίτη..!! υγεία και ευτυχία σε σένα προσωπικά και στην οικογένεια σου..!!

caesar