Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ... ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ (Βίντεο)

Στο... γύψο επιχείρησαν να βάλουν την Ε. Καραστέργιου
οι προστάτες του "περιβάλλοντος". Δεν τους πέρασε...

Το blog των «Εργοληπτών Χαλκιδικής» έφερε στη δημοσιότητα τη μαγνητοσκοπημένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της περασμένης  Τρίτης. 

Το βίντεο είναι εξαιρετικά μεγάλο σε διάρκεια (4 ώρες και 14’ λεπτά) και εξίσου μεγάλο σε σπουδαιότητα, για τα όσα πρωτάκουστα καταγγέλλονται κατά τη διάρκεια του. 

Ειδικότερα από την κ. Καραστέργιου την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αριστοτέλη.

H Ελένη Καραστέργιου μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Τρίτης  για τους λόγους, που την ανάγκασαν να υποβάλει στις 16 Νοεμβρίου την παραίτηση της από τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, ανέφερε γεγονότα που αποτελούν τη μέγιστη προσβολή του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και του θεσμού της αιρετής τοπικής αυτοδιοίκησης από τη μεταπολίτευση και μετά. 

Είμαστε σίγουροι, ότι τέτοια πράγματα, δεν έχουν συμβεί πουθενά και σε κανένα άλλο δήμο της χώρας. Νιώθουμε βέβαιοι, ότι τα ψυχολογικά βασανιστήρια που δέχθηκε η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, μόνο επί χούντας υπάρχει ενδεχόμενο να έχουν συμβεί. 

 Γεγονότα που αποδεικνύουν, ότι το κράτος και η δημοκρατία έχουν καταλυθεί εδώ και καιρό στο... δημόκρατικό θύλακα της Ιερισσού. 

Νομίζουμε ότι οι καταγγελίες της κ. Καραστέργιου είναι κυριολεκτικά η γροθιά στο στομάχι όλων μας. Ας πάψουμε να παριστάνουμε τους έκπληκτους και τους συγκλονισμένους, όταν ακούμε για κρούσματα φασισμού σ΄αλλες περιοχές της χώρας. Τα έχουμε και εμείς πλέον...

Το ποιοι κατέλυσαν τη δημοκρατία και το κράτος, ας το δουν εκείνοι, χωρίς φόβο και πάθος, που με την ανοχή, τη φοβικότητα, την υποκρισία και τη διπλή ανάγνωση των γεγονότων για μικροπολιτικά οφέλη, στην πραγματικότητα εκκόλαψαν «το αυγό του φιδιού».  

Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες της κ. Καραστέργιου αρχίζουν από το 14' λεπτό του βίντεο και τελειώνουν στο 23'λεπτό.

Δείτε επίσης  στο σημείο του βίντεο 3 ώρες και 3 λεπτά, πως περιγράφει ο δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας την κατάσταση, που έχουν επιβάλει οι «πρωτόπλαστοι» τιμητές των πάντων (και της δημοκρατίας φυσικά...) στη νότια πλευρά του δήμου. 

Δείτε εδώ το βίντεο

ΥΓ. Δεν περιμένουμε τίποτα και από κανένα. Εισαγγελέας Χαλκιδικής και πολιτικοί Χαλκιδικής δεν υπάρχουν... Το ξέρουμε. Το ίδιο και δημοσιογράφοι, εφημερίδες ή κανάλια...Τους κατάπιε όλους ο νεοφασισμός της δήθεν οικολογίας!!!

ΥΓ2. Όμως ο φασισμός τους δε θα περάσει... Δε θα τους κάνουμε το χατήρι...

22 σχόλια:

STOχASTIS είπε...

"14 Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι κλείετε τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων· ὑμεῖς γὰρ οὐκ εἰσέρχεσθε, οὐδὲ τοὺς εἰσερχομένους ἀφίετε εἰσελθεῖν. 15 Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι περιάγετε τὴν θάλασσαν καὶ τὴν ξηρὰν ποιῆσαι ἕνα προσήλυτον, καὶ ὅταν γένηται, ποιεῖτε αὐτὸν υἱὸν γεέννης διπλότερον ὑμῶν."

μτφ.

14 Και αλίμονο σ’ εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές, γιατί κλείνετε τη βασιλεία των ουρανών μπροστά στους ανθρώπους. Γιατί εσείς δεν εισέρχεστε ούτε εκείνους που θέλουν να εισέλθουν τους αφήνετε να εισέλθουν. 15 Αλίμονο σ’ εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές, γιατί γυρνάτε τη θάλασσα και την ξηρά για να κάνετε έναν προσήλυτο και, όταν γίνει, τον κάνετε γιο της γέεννας διπλά από εσάς.

Κατα Ματθαιον (ΚΕΦ. 23, στ. 14,15)
http://kainidiathiki.agiooros.org/index.php?id=1&bt=%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1+%CE%9C%CE%B1%CF%84%CE%B8%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BD&ch=23&ancnew=AM

Ελπίζω σήμερα τον λόγο του Θεού να τον βρήκατε ενδιαφέρον γιατί χτές το ... video με τους παρισίους το έχετε λογοκρίνει.

Ρίμπας Αθ. Αστέριος
www.palaiochori.com

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Κύριε Ρίμπα έχετε σ' όλα δίκιο. Η Στρατονίκη ακόμη πέφτει....

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Σε καμία περίπτωση δε λογοκρίναμε σχόλιο σας. Ανεξαρτήτως αν διαφωνούμε μαζί σας είστε πάντοτε κόσμιος. Το σχόλιο σας σβήστηκε κατά λάθος στη θέση κάποιου άλλου υβριστικού σχολίου, που έπρεπε να σβηστεί στη φάση της διαλογής. Στεναχωρεθήκαμε ιδιαίτερα που συνέβη αυτό. Σας ζητούμε συγνώμη. Αυτά συμβαίνουν και εις τας Παρισίους, όπως ξέρετε

Ανώνυμος είπε...

Ο συνήγορος υπεράσπισης της ανωμαλίας και του διχασμού (caesar) συμφωνεί με τις μεθόδους νομιμοφροσύνης, που πήγε να εφαρμόσει η παρέα του στην Καραστέργιου;

Ανώνυμος είπε...

Ο λαλίστατος συνήγορος υπεράσπισης της ανωμαλίας και του διχασμού (caesar) συμφωνεί ή όχι με τις μεθόδους νομιμοφροσύνης, που εφαρμόσαν οι φίλοι του στην Ε. Καραστέργιου; Θα μας απαντήσει; Ή ιστορία αυτή προσφέρεται για τη στάση της πάπιας;

Ανώνυμος είπε...

το video από όσο βλέπω είναι διάρκειας 4 ωρών..θα το δω και θα σου απαντήσω.
το ξέρεις και πολύ καλά μάλιστα ότι δεν ποιώ την νήσσαν ...!!!

caesar

Ανώνυμος είπε...

Caesar τέτοια κωλοτούμπα ούτε η Κομανέτσι δεν έκανε στους Ολυμπιακούς αγώνες του Μόντρεαλ το 1972.

Ανώνυμος είπε...

η υπομονή είναι προτέρημα...το έχεις???

caesar

Ανώνυμος είπε...

Είσαι θρασύτατος και μας κοροιδεύεις και από πάνω. Εδώ για άλλα και άλλα έχεις άποψη για το συγκεκριμένο θέμα που έχετε γίνει βούκινο σ' όλη την Ελλάδα, απάντάς σαν πολιτικάντης "να το δώ πρώτα" , και "έχεις υπομονή" Ντροπή σου. Αλλά τι να περιμένεις από έναν άνθρωπο ό οποίος είναι μπολιασμένος με φανατισμό και μίσος. Από έναν άνθρωπο που βιοπορίζεται από το διχασμό της γης που τον θρέφει.

Ανώνυμος είπε...

εάν αισθάνεσαι κορόιδο τότε σε κοροϊδεύω...!!
αλήθεια γιατί δεν έρχεσαι με μας εφόσον οι αμοιβές μας όπως υποστηρίζεις είναι του καθισιού και γερές αμοιβές????

caesar

Ανώνυμος είπε...

Επειδή εσύ και οι φίλοι σου είστε ανήθικα στοιχεία και έχετε βρεί το μήνα που θρέφει τους άλλους 11 δε σημαίνει ότι αποτελείται και παράδειγμα προς μίμηση. Είστε παράδειγμα προς αποφυγή και η ντροπή όλης της Χαλκιδικής, για να μην πω όλης της Ελλάδας.

Ανώνυμος είπε...

Κολοτούμπα caesar ακόμη να δείς το βίντεο;;; 10 λεπτά είναι οι καταγγελίες της Καρανάσιου για τα ντροπιαστικά σας κατορθώματα, όχι 10 ώρες. Τι περιμένεις να συνεδριάσει το συντονιστικό της Ιερισσού για να μας περάσεις την επίσημη γραμή; Χουντολάγνοι ορκινάδες

Ανώνυμος είπε...

θα το πω για πρώτη και τελευταία φορά...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΙΕΡΙΣΣΟ.
ξέρετε πολύ καλά όλοι σας ότι αντιδρώντες δεν υπάρχουν μόνο στην Ιερισσό.. υπάρχουν και σε χωριά που εσείς τα θεωρείτε κατά την δική σας εσφαλμένη εντύπωση αμιγώς < δικά > σας και που είναι πιο κοντά στην καρδιά του προβλήματος....
όσο για την < κυρία > Καραστέργιου σ αυτά τα οποία δήλωσε σε ένα δημοτικό συμβούλιο παρωδία ότι ο γκαιμπελς μπροστά της μοιάζει με άγιος...!!!

caesar

Ανώνυμος είπε...

και να συμπληρώσω για την Καραστεργιου...ο μεγάλος και πραγματικός φόβος της είναι ότι έχασε όλους τους πελάτες της γιατί κατάλαβαν όλοι την προπαγάνδα της και όχι αυτά τα οποία ισχυρίστηκε...!!!

caesar

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που λές είναι η επίσημη γραμμή του συντονιστικού της Ιερισσού;

Ανώνυμος είπε...

απάντηση στον 5 Δεκεμβρίου 2012 2:59 π.μ

Δεν εκπροσωπώ το συντονιστικό ούτε το κίνημα... γράφω αυτόνομα.
Τώρα εάν συμπίπτουν τα πιστεύω μου που είναι λογικά, με όλον τον κόσμο που κράζει την Καραστέργιου και τον παχτα αυτό είναι άλλο θέμα...!!

Ανώνυμος είπε...

Μόνο οι παρανοημένοι κράζουν Πάχτα και Καραστεργίου. Εσύ και η παρέα σου δηλαδή. Οι γνωστοί 30 ψευτοοικολόγοι, που διέπονται από ιδεολογικό κρετινισμό. Αυτοί που έκαναν την Ιερισσό να θυμίζει Γυάρο και Μακρόνησο. Ούτε στη χούντα δεν είδαμε τέτοιο κυνηγητό.

Ανώνυμος είπε...

Τέτοια μυαλά, όπως το δικό σου, μόνο στη λούβα υπάρχουν.Πουθενά αλλού.

Ανώνυμος είπε...

Την ίδια άποψη έχω κι εγώ για τα χωριά Στρατονίκη, Στάγιρα, Νεοχωρι, Παλαιοχωρι, και Στρατωνι.
Μπορείς να μου πεις οι αντιδρώντες σ αυτά τα χωριά που είναι ουκ ολίγοι γιατί δεν τολμούν να μιλήσουν ανοιχτά κατά των μεταλλείων??
Εκεί επικρατεί κατάσταση ΕΑΤ-ΕΣΑ από τους μεταλλωρύχους άρα μην αποκαλείς την Ιερισσό Γυάρο και Μακρόνησο...

caesar

Ανώνυμος είπε...

άχου μωρεεε..Η καημένη η κ Καραστέργιου κρίμα να μην ψωνίζουν απ το μαγαζάκι της οι κακοί οι ιερισσιώτες και ουρανοπολίτες..
Ανοίξτε στο Στρατώνι και θα σας στηρίξουμε εμείς,η τεράστια πλειοψηφία της Χαλκιδικής!Αυτοί οι 30 ψευτοοικολογοι πρέπει να εξοριστούν απ τα άγια μεταλλευτικά μας χώματα!

Ανώνυμος είπε...

Σήζαρ και 6 Δεκεμβρίου 2012 11:06 π.μ
η ειρωνία, ο κυνισμός, το ψέμα και οι κουκούλες είναι η προέκταση του χαρακτήρα που έχει η σέχτα σας.

έχεις το θράσος να λές για χούντα στα Μαδεμοχώρια, όταν αυτοί οι λίγοι χαραμοφάηδες, που το παίζουν επαναστάτες απολαμβάνουν την ασυλία όλων μας και μας κάνουν και κ...δάχτυλα οι μάγκες του γλυκού νερού. Η μνήμη σου, όπως πάντα επιλεκτική ξεχνάς ότι στο Γκουαντάναμο, που λέγεται Ιερισσός, σε απειλούν και σου καίνε το αυτοκίνητο αν δουλέυεις στα μεταλλεία. Πότε εκαναν κάτι τέτοιο οι μεταλλωρύχοι σε όσους είναι αντίθετοι; Ποτέ! Την έπεσαν δύο φορές σ' αυτούς που τους έβριζαν χυδαία και τους κοροιδευαν μέσα στη μούρη τους. Ξέρεις ποιοί είναι.Δε θα τους κάνω την τιμή να γράψω τα ονόματα τους και να λερώσω τα δάκτυλα μου. Ντροπή σας ρε! Τσίπα δεν έχετε επάνω σας.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί επιμένεις στον ορο Μαδεμοχωρια???
ήταν μια ονομασία επί τουρκοκρατίας... επιστρέφουμε στο παρελθόν μαζί σας τελικά???

caesar