Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 5 Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ - ΧΡΥΣΟΥΣ

ΣΟΣ...τε τη Χαλκιδική από τους αντί-χρυσους!!!
Σε αντίστροφη μέτρηση βρίσκονται επισκέπτες, οδηγοί και κάτοικοι της ΒΑ Χαλκιδικής, που ήδη βρίσκονται ή θέλουν να μετακινηθούν προς και από την Ουρανούπολη, καθώς όπως πληροφορηθήκαμε, οι επαγγελματίες προστάτες του περιβάλλοντος θα αποχωρήσουν στις 5 το απόγευμα από το σημείο Καρνάγιο.

Εκτός από την ταλαιπωρία που προκάλεσαν νωρίς το πρωί σε μαθητές του δήμου, των οποίων απαγόρευσαν τη μετάβαση  στα σχολεία τους, συνέχισαν να ταλαιπωρούν μέχρι τώρα και διερχόμενους οδηγούς, που η κακή μοίρα τους έφερε στο οδικό δίκτυο της περιοχής.



Είναι αλήθεια ότι στους οδηγούς έδειξαν διαφορετικό πρόσωπο απ΄αυτό το σκληρό και ανυποχώρητο που είχαν προς τους μαθητές... 

Με τους οδηγούς συμπεριφέρθηκαν πιο "τροχονομικά" ρυθμίζοντας κατά τον τρόπο, που αυτοί επέλεγαν τη ροή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων που μαζεύονταν στο μπλόκο τους και δημιουργούσαν πρόσκαιρο μποτιλιάρισμα.

Ψιλή κουβεντούλα μαζί τους, "ενημέρωση" για το... κακό που δεν τους αφήνει σε ησυχία και ελεύθερη διέλευση ανα 10 ή 20 αυτοκίνητα, ανάλογα και με τα κέφια του αντιδρώντα - "τροχονόμου". 

Απ' εδώ και πέρα περιμένουμε τι θα αποφασίσουν οι "συγκλητικοί" της Ιερισσού για το εαν και κατά πόσο θα επαληθεύσουν τις φήμες, που τους θέλουν να κάνουν ανάλογες κινητοποιήσεις και μέσα στο Σαββατοκύριακο.