Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ... ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ

"Μεγάλη νίκη"...σε βάρος των μαθητών του δήμου
 σημείωσαν οι "ιεροκύρηκες" της καταστροφής...
Αποκλεισμένη παραμένει από της 5 το πρωί η Εθνική Οδός Ουρανούπολης - Θεσσαλονίκης στο ύψος του Καρνάγιου της Ιερισσού. 

100 με 150 περίπου αντιδρώντες κατά της μεταλλευτικής δραστηριότητας στις Σκουριές κρατούν κλειστό το δρόμο στο σημείο που έχουν στήσει το "φυλάκιο αγώνα", επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που υπήρχαν από χθες. 

Με "σύμβουλο" και "σύμμαχο" τις κακές καιρικές συνθήκες που δεν επέτρεψαν τον απόπλου του πλοίου της γραμμής Ουρανούπολη - Δάφνη Αγ. Όρους, αλλά και θαλάσσιων ταξί προς την Αγιώνυμη Πολιτεία, η ομάδα των αντιδρώντων απέκλεισε... εκ του ασφαλούς την οδική πρόσβαση προς την Ουρανούπολη.


Θεωρείται βέβαιο πως αν ήταν καλός ο καιρός, θα αντιμετώπιζαν την οργή των χιλιάδων προσκυνητών που σχεδίαζαν να βρεθούν σε αγιορείτικα μοναστήρια για τον εορτασμό των Φώτων, όπως επίσης και την αντίδραση επαγγελματιών της περιοχής, που περίμεναν αυτό το τριήμερο για να δουλέψουν τα μαγαζιά τους. Ασχέτως αν η αντίδραση τους πνίγεται από τη φασιστική νοοτροπία και πρακτική των δήθεν προστατών του περιβάλλοντος.

Παρ' όλα αυτά υπήρξαν θύματα αυτής της κινητοποίησης και δεν είναι άλλα από τους μαθητές της περιοχής, τα λεωφορεία μεταφοράς των οποίων αυτοί οι παράλογοι άνθρωποι δεν επέτρεψαν να περάσουν από το μπλόκο και να φτάσουν στα σχολεία τους, προκαλώντας τη δίκαιη αγανάκτηση των γονιών τους.

Οι "κοτζαμπάσηδες" της ΒΑ Χαλκιδικής δεν έχουν ενημερώσει ακόμη για το πως θα εξελιχθεί η στάση τους. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να αποχωρήσουν από το Καρνάγιο αργά το απόγευμα. Για ότι νεότερο προκύψει θα σας κρατούμε ενήμερους.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε, δεν υπάρχει κράτος; Δεν υπάρχι αστυνομία; Δεν υπάρχει εισαγγελέας να βουτήξει αυτα τα λαμόγια και να τα χώσει στη φυλακή; Τα παιδιά μας τι τους χρωστάνε και τα ταλαιπωρησαν έτσι; Εμάς τους γονείς; Αυτό το τσαμπουκα το σημερινό να το θυμηθούν το καλοκαίρι. Πλησιάζει ο καιρός που θα πουν το δεσπότη Παναγιώτη.

Ανώνυμος είπε...

Από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο κλειστός ο δρόμος της Ιερισσού και από Μ. Παναγία και από Στρατώνι.Για να μάθουν οι ψευτόμαγκες τι σημαίνει αποκλεισμός διαρκείας. Θα στραγγίξουν μια για πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Πιο απρίλιο; Τι βλακείες είναι αυτές; Από απόψε αποκλεισμός της Λούβας για πάντα!!! Μέχρι να ξεκουμπιστούν και να φύγουν από τη Χαλκιδική αυτοι οι αλήτες.

Ανώνυμος είπε...

Αηδία έχουν καταντήσει αυτοί η τραμπούκοι. Παίζουν με τα νεύρα και την υπομονή μας. Μόνο τα τομάρια τους σκέφτονται. Ο κόσμος δεν έχει να φάει και να πληρώσει λογαριασμούς και αυτοί παίζουν με τον πόνο του. Παραπήγε αυτή η κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Οποιος δε θέλει να μεταναστεύσει επειδή το θέλει ο Τόλης και η παρέα του ας ξεκινήσει από το σπίτι του. Να βγάλει την οικογένεια του στο δρόμο, όπως κάνουν και αυτοί. Ξεσηκωμός σε κάθε χωριό και από βδομάδα στη Θεσσαλονίκη και μετά στην Αθήνα. Για να δουν τη σημαίνει λαικος ξεσηκωμός. Το 93 ήμουν παιδί όταν άδειασε όλο το Στρατώνι. 92 λεωφορεία είχαμε πάει στην Αθήνα. Το πρώτα ήταν σε διπλή σειρά στη ΒP και τα τελευταία στην είσοδο της εταιρείας. Άντε να τελειώνουμε με τους τζάμπα μάγκες, που έχουν ισοπεδώσει τα πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Αφηστε ρε που θα ξεσηκωθείτε βαμβακιάρηδες. Ένα χρόνο τώρα κάνουν ότι γουστάρουν και εμείς δεν είμαστε πουθενά. Επαναστατούμε από τα πληκτρολόγια. Που είμαστε; Μας κτυπούν, μας καίνε την περιουσία, τρομοκρατούν και φοβίζουν τις μάνες, τους πατεραδες και τα παιδιά μας και καθόμαστε σν κότες και γ΄ρφουμε σχόλια στα μπλογκ. Αν είναι να διώξουμε αυτές τις λέρες από τη Χαλκιδική, αυτό πρέπει να γίνει από τα ψες κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τα λόγια κατα μέρος. Αποκλεισμός της Ιερισσού απόψε το βράδυ από ΠΑΝΤΟΥ. Να τελειώνουμε!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είστε όλοι λάθος! Τα τσιράκια των μασόνων αυτό θέλουν εμφύλιο. Ας το πάρει αυτό το κρίμα στο λαιμό του ο πεντακάθαρος τόλης. Όπου να ναι θα φανερωθούν οι βρωμιές του και θα υπάρχει ούτε πέτρα για να κρυφτεί. Ξεκολάτε ανόητοι. Το έχουν χάσει το παιχνίδι για ατό κάνουν αυτά τα καραγκιοζιλίκια.

Ανώνυμος είπε...

o 4:46 βρίσκει σύμφωνο. Περιφρόνηση ούτε καν φτύσιμο δεν αξίζει σ' αυτούς τους προδότες που έχουν από πίσω τους όλη τη βρωμια του σύμπαντος.
Εμείς πρέπει να είμαστε ενωμένοι και ψύχραιμοι απέναντι στους θρασύδειλους ψευτοτσαμπουκάδες τους.