Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

«ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ» ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ???

Αγιορείτες φοβού ΜΟΝΟΝ τους ΑΝΤΙ - ΧΡΥΣΟΥΣ!
Αξιότιμο «Αγιορείτικο Βήμα» το ερώτημα που σου απευθύνουμε δεν είναι ρητορικό. Είναι καίριο και πολύ σοβαρό όσο κανένα άλλο. 


Καλά δεν ήξερες, ποιοι είναι οι «θεοσεβούμενοι» κάτοικοι της Ιερισσού που απέκλεισαν την πύλη του Αγίου Όρους για δύο μέρες αντί για τρεις, όπως αρχικά είχαν προγραμματίσει, χωρίς να ρωτήσουν κανένα; (την Κυριακή ως καλοί... χριστιανοί δεν εργάστηκαν στο μπλόκο. Πήγαν στην εκκλησία και αφιέρωσαν τη μέρα τους στο θεό...)


 Γιατί δε ρώτησες; Γιατί δε φρόντισες να μάθεις, πριν τους αποδώσεις ευθύνες για το Γολγοθά, που ισχυρίζεσαι ότι πέρασαν, όσοι «ανευλαβείς» επισκέπτες επιθυμούσαν αυτές τις μέρες να τις περάσουν στο Όρος;

Καταρχήν πρόκειται όπως και εσύ κατάλαβες, εκ των υστέρων, για τους πιο «ευλαβείς» ανθρώπους που γέννησε η πλάση. Τους πιο πολιτισμένους, τους πιο καλλιεργημένους, τους πιο ιστορικά, νομικά, επιστημονικά, πολιτικά, περιβαλλοντικά καταρτισμένους.

 Αν ακούσεις, ότι αυτοί κατέχουν τη μοναδική αλήθεια για όλα τα ζητήματα, που αφορούν τη ζωή ενός ανθρώπου, μην εκπλαγείς. Αυτό συμβαίνει όντως..., χάρη στο ανέσπερο φως που τους παρέχεται μέσω του... ανοικτού διαύλου, που έχουν όλοι τους ανεξαιρέτως με το τριαδικό πνεύμα!

Ένα τριαδικό πνεύμα που τους τρέφει και τους καθοδηγεί, καθώς τα περισσότερα μέλη αυτής της ομάδας κατοίκων ούτε δουλειά, ούτε ψωμί έχουν να φάνε... Όσοι δουλεύουν, όπως έμαθες, τρώνε ψωμί μέσα στο Άγιον Όρος. Όλοι οι υπόλοιποι χάρη στην κοινοκτημοσύνη που τους διακρίνει τρώνε μόνο αγώνα!!!

Και όλα αυτά χωρίς... κανένα οικονομικό όφελος. Κόμματα, βουλευτές, πολιτικοί, εφημερίδες, κανάλια, δημοσιογράφοι, δικηγόροι, δικαστές τους στηρίζουν χωρίς καμία υλική ανταμοιβή. 

Άπαντες τους ενώνει η ιδέα του κακού... που θα βρει τη ΒΑ Χαλκιδική, την πύλη του Αγίου Όρους, αν υλοποιηθεί αυτή η επένδυση, η οποία άκουσον – άκουσον θα δώσει 1500 άμεσες και 5000 έμμεσες «ψωροθέσεις» εργασίας σ’ αυτούς τους καιρούς, με εφαρμογή των πιο σύγχρονων και βέλτιστων τεχνολογιών. Που ακούστηκε;  Υπάρχει κάποιος σοβαρός  λόγος για να εξορίσουμε και να προχωρήσουμε σε παραγωγή χαλκού, χρυσού, αργύρου, ψευδαργύρου, μολύβδου και άλλα μετάλλων; Ειδικότερα σε μια περιοχή, που δεν έχει να επιδείξει καμία πολιτιστική παράδοση σε τέτοιας μορφής παραγωγική δραστηριότητα; 

Επίσης μην σου κάνει εντύπωση, που τώρα σου κουνούν το δάκτυλο και σου ζητούν να κάνεις «υπακοή». Κάνε ότι σου λένε και εσύ και οι Αγιορείτες, δίχως δεύτερη κουβέντα. Έχει παρατηρηθεί, πως όταν θυμώσουν συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα, χωρίς να παρέμβει ανθρώπινο χέρι...
 
Θα σου δώσουμε ορισμένα παραδείγματα για να αντιληφθείς το μέγεθος του «ανεξήγητου» αυτού φαινομένου, που αντιμετωπίζουμε πολύ συχνά.

Το δάσος των Σκουριών έχει πάρει αρκετές φορές φωτιά, από «αυτανάφλεξη» βομβών μολότοφ και πυρσών. 

Το  ίδιο έχει συμβεί και σε οχήματα μεταφοράς εργαζομένων, τα οποία είτε είναι παρκαρισμένα, είτε είναι στο δρόμο και μεταφέρουν τον κόσμο στα σπίτια του. Παίρνουν φωτιά!!!

Αντίστοιχα τις προάλλες πήρε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς το τροχόσπιτο ενός εργαζομένου στην παραλία της Ιερισσού. Μόνο του, χωρίς καμία προφανή ένδειξη!

Το Μάρτη κομμάτια από μετεωρίτες «έπεσαν» στα κεφάλια εργαζομένων που ήθελαν να μπουν στο χώρο της εργασίας τους και τους τραυμάτισαν. 

Πριν από 5 μήνες, ένας 29χρονος από τη Μ.Παναγία χτυπήθηκε ανελέητα από... φαντάσματα στα καλά του καθουμένου και ακόμη παλεύει να σώσει το δεξί του μάτι.   

Πριν από 3 μήνες ένας 15χρονος μαθητής μέσα στο λεωφορείο άρχισε να μαλώνει... με την τσάντα του και η μητέρα του κατέληξε στο τμήμα για να κάνει μήνυση στην τσάντα του παιδιού της, με το «θρησκευομένο πλήθος» που συγκεντρώθηκε έξω από το τμήμα, να την απειλεί ότι θα την ρίξει στην πυρά, επειδή τόλμησε να καταγγείλει πως η τσάντα του παιδιού της... γυρίζει! 

Προχθές ένας κομμένος κορμός δέντρου βρέθηκε... ξαφνικά  στη μέση του οδοστρώματος λίγο πριν τα Γαβριάδια. Κάτι που παραλίγο να στοιχίσει στη ζωή ενός οδηγού και της συνεπιβάτιδας του. Γι’ αυτό σου λέμε μην τα βάζεις μαζί τους. Τα κακά πνεύματα για να τους κερδίσουν από δρόμο του θεού συνωμοτούν υπέρ τους... Ο σκοπός τους κυριολεκτικά «αγιάζει» τα πάντα! 

Τις προάλλες ένας... προφήτης τους είπε, «ότι δεν τους νοιάζει αν σκοτωθούν παιδιά». Τα έχουν δηλαδή τα παιδιά τους κάτι σαν τάμα για τον αγώνα!!!  Γι' αυτό σου λέμε ότι από μέσα τους πηγάζει μόνο... το ιερό και το όσιο με αρκετή δόση ανεξήγητου.

Τέλος μην μπεις στη διαδικασία να αναρωτηθείς τι κάνει η πολιτεία και η δικαιοσύνη για όλα αυτά τα γεγονότα... Προφανώς τα έχει εντάξει κι αυτή με τη σειρά της στη σφαίρα του ανεξήγητου... 
 
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ  ΑΝΤΙ – ΧΡΥΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είστε τουλάχιστον σχιζοφρενείς!

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Προφανώς αναφερεστε στους έχοντες και κατέχοντες της φωτίσεως του τριαδικού πνεύματος, τους αντί - χρυσους της Ιερισσού,που σκορπούν "αγάπη και φως" σε κάθε πέρασμα τους..