Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑΣ...

...και της διαφορετικής άποψης!
 
Πριν από λίγες μέρες αναδημοσιεύσαμε την άποψη του κ. Μηνά Παπαδόπουλου, εκδότη της Κιλκισιώτικης εφημερίδας "Νέα Πορεία". 

Οι απόψεις του κ. Παπαδόπουλου προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του γνωστού πολέμιου της μεταλλευτικής δραστηριότητας κ. Σαράντη Δημητριάδη, με άρθρο που δημοσιεύτηκε και σε αντιμεταλλευτικά blog. 

Τα όσα αναφέρονται σ' αυτό το άρθρο έχουν προκαλέσει την οργή του κ. Παπαδόπουλου, ο οποίος υποστηρίζει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για να προστατέψει την τιμή και την αξιοπρέπεια του. 


"Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, άρθρο του γνωστού για το τεράστιο ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη του νομού Κιλκίς, για την υγεία των κατοίκων του και την καταπολέμηση της ανεργίας, ομότιμου καθηγητή του ΑΠΘ κυρίου Σαράντη Δημητριάδη, με το οποίο προσπαθεί με διάφορα μυθεύματα ως επιχειρήματα, να απαξιώσει το άρθρο μου για την προοπτική των μεταλλείων στον τόπο μας και μάλιστα να με συκοφαντήσει προσωπικά ότι είμαι πληρωμένη πένα της εταιρείας !!!


Δεν περίμενα ποτέ τόσο μένος και τόσο φανατισμό από έναν καθηγητή, να φτάσει στο επίπεδο του

καφενείου και να με χαρακτηρίσει εμένα και την εφημερίδα μου ως εργαζόμενους στο τμήμα προπαγάνδας της εταιρείας!!!


Βλέπω ότι δεν μπορεί ο δημοκράτης κύριος καθηγητής, να δεχτεί ότι υπάρχει και άλλη άποψη, διαφορετική από την δική του! Την οποία όψιμα ο ίδιος καταθέτει στο νομό μας, ενώ άλλοι συνάδελφοί του εδώ και δεκαετίες, γέννημα θρέμμα του Κιλκίς, κατέθεταν ενυπόγραφα για την προοπτική ανάπτυξης του νομού, εξαιτίας της ύπαρξης κοιτασμάτων χρυσού!

Μήπως κι εκείνες οι απόψεις ήταν πληρωμένες κύριε Καθηγητά;


Όποιος δεν συμφωνεί μαζί σας, είναι υπάλληλος της εταιρείας κι εσείς ο ….Ρομπέν των Δασών;

Αυτήν την πρακτική, την έχω συναντήσει άπειρες φορές μέχρι τώρα στη ζωή μου ως εκδότης. Θυμίζουν άλλα, μη δημοκρατικά καθεστώτα.


Είναι απόψεις ανθρώπων που αγνοούν συστηματικά την κοινωνία, μέσα στην οποία ζυμώνονται ιδέες και απόψεις και ταυτίζουν (εντελώς αυθαίρετα) τη δική τους άποψη με το συμφέρον του Λαού ή το κοινό καλό! Έτσι, αυτομάτως πιστεύουν ότι όποιος ζητοκραυγάζει μετά τα κενού περιεχομένου συνθήματά τους, απλώς είναι σωστός!


Και όποιος διαφωνεί,, θα πρέπει να περιθωριοποιηθεί και να καταγγελθεί ως ‘πληρωμένη πένα’!

 Αυτή είναι  μία θλιβερή καθεστωτική πρακτική, που αγνοεί παντελώς την δημοκρατική παράδοση ελευθερίας και διαρκούς εφαρμογής της πασίγνωστης βολταίριας ρήσης.

Λυπάμαι λοιπόν κύριε καθηγητά.   
                                                                  

Θα τα πούμε στις αίθουσες των δικαστηρίων επειδή θίξατε την τιμή και την υπόληψή μου.



Μηνάς Παπαδόπουλος


Εκδότης-διευθυντής εφημερίδα ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ"

Αναδημοσίευση από το neaporeiakilkis.blogspot.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ένας άλλος εκδότης....ο Μπόμπολας διαβάστε τι ωραία που χειρίστηκε τους υπαλλήλους της ημερησίας.. κάπως έτσι θα πετάξει κι εσάς...

http://www.enikos.gr/media/116573,Bomva_Mpompola_gia_thn_Hmerhsia_.html