Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τελικά "νόμος" είναι το... δίκιο του βολεμένου!
Τελικά αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν άλλη δουλειά. Ζουν αποκλειστικά από την πρόκληση ταλαιπωριών και παρακωλύσεων σε βάρος του υπόλοιπου κοινωνικού συνόλου, τη στιγμή που οι ίδιοι έχουν δεμένο το γαιδαρο τους.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως παραμένουν οι αντί - χρυσοι αντιδρώντες στο σημείο αποκλεισμού της Ε.Ο. Ουρανούπολης - Θεσσαλονίκης στη θέση Καρνάγιο και προς το παρόν δεν δείχνουν καμία διάθεση να αποχωρήσουν, επιδιώκοντας με το φτωχό τους το μυαλό να δραματοποιήσουν και αυτή την κινητοποίηση τους.
.
 Συνεχίζουν μάλιστα να παίζουν με τα νεύρα και την υπομονή όσων άτυχων οδηγών βρεθούν στο δρόμο προς ή από Ουρανούπολη. Τους κρατούν όσο χρονικό διάστημα επιθυμούν αυτοί ακινητοποιημένους και όταν κρίνουν αυτοί πάλι ανοίγουν το δρόμο σαν "ένδειξη καλής θέλησης"!!!

Οι μέχρι τώρα ενδείξεις δείχνουν πως θα κρατήσουν κλειστό αυτό το σημείο όλο το Σαββατοκύριακο, από τη στιγμή που δε φαίνεται να ανοίγει ο καιρός αύριο και μεθαύριο για να πραγματοποιηθούν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς το Άγιον Όρος...

Παρακαλούμε τα ΜΜΕ, εγχώρια και διεθνή, να σπεύσουν στο σημείο για να χαρίσουν στους ψευδοοικολόγους της ΒΑ Χαλκιδικής τη δημοσιότητα που επιδιώκουν... Έχουν εθιστεί τόσο πολύ με τα φώτα της δημοσιότητας, που μάλλον τους κακοφαίνεται που μέχρι στιγμής δεν έχουν "φωτίσει" όσο θα ήθελαν την κινητοποίηση τους.