Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΑΡΑΓΕ, ΤΟ «ΠΗΡΑΝ»... ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΙ ΑΡΝΑΙΩΤΕΣ; ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ;;;

Φώτο από τη σημερινή "πρόγευση" που έλαβαν οι Αρναιώτες
από τους πολέμιους της μεταλλευτικής δραστηριότητας
Αυτό ήταν το μέγα «βάσανο», όπως μάθαμε, που κυριάρχησε στη σκέψη ηγετικού στελέχους της ομάδας των ιεροκηρύκων της καταστροφής και της συντέλειας στη ΒΑ Χαλκιδική, μετά και τη σημερινή «μεγαλειώδη» δράση ακτιβισμού που έκαναν... 40 ίσως και περισσότερα άτομα έξω από το δασαρχείο Αρναίας. 

Ένας ακτιβισμός, όπως πάντα ανώδυνος για τους εφαρμοστές του και οδυνηρός για όλους τους υπόλοιπους. 


Κάτι που το ένιωσαν για τα καλά στα αμορτισέρ των αυτοκινήτων τους,  για σχεδόν μισή ώρα, όσοι οδηγοί για κακή τους τύχη ήθελαν να διασχίσουν την Αρναία. Καθώς, λόγω του συμβολικού αποκλεισμού... των «40 και ίσως παραπάνω», αναγκάστηκαν να κινηθούν μέσω παρακαμπτηρίου πίσω από το δημοτικό σχολείο της Αρναίας, που οδηγεί σε χωματόδρομο, πριν σε ξαναβγάλει στη δημοσιά...


Το ερώτημα όμως παραμένει επίκαιρο και επιτακτικό. Το «πήραν το μήνυμα» οι κάτοικοι της Αρναίας; Κατάλαβαν τι θα υποστούν αν δεν συμμορφωθούν με τις υποδείξεις των αυτόκλητων προστατών του δήμου Αριστοτέλη; Ιδού η απορία;;;


Πάντως, το... σήριαλ των δήθεν ερωτευμένων με το περιβάλλον, ελλείψει άλλης επαγγελματικής δραστηριότητας ή έχουσα αυτή σαν κύρια, συνεχίζεται την προσεχή Πέμπτη ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου έξω από τα δικαστήρια του Πολυγύρου, όπου αναμένεται να γίνει η δίκη των 14 ατόμων, που κατηγορούνται για συμμετοχή στα επεισόδια που έγιναν στις 21 Οκτωβρίου του 2012 στις Σκουριές.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε πολίτες ειλικρινά δε σας καταλαβαίνω. Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτές οι κινήσεις των οικολόγων βοηθούν την τοπική οικονομία.

Ξέρετε πόσ καλά δούλεψαν οι καντίνες στην Ιερισσό στον διήμερο αποκλεισμό του όρους; Τα ξενοδοχεία σε Ουρανύπολη για όσους δεν κατάφεραν να μπουν από Παρασκευή στο όρος; Σήμερα ξέρετε πόσοι θα χρειαστούν συνεργείο για αμορτισέρ; Γι αυτό μην είστε επιθετικοί με τους οικολόγους. Τα ατομάκια στηρίζουν την τοπική οικονομία και εσείς τους κράζετε άδικα. Χαλαρώστε λίγο.

Ανώνυμος είπε...

τι έγινε ρε παιδιά...η εταιρεία προσλαμβάνει και φιλολόγους τώρα????
τόσα πολλά επίθετα που μας έχετε προσάψει μας τιμούν ιδιαίτερα... αλλά αυτό το νέο... ιεροκήρυκες της καταστροφής... σπάει κόκαλα...
τόσα επίθετα μόνον ένας φιλόλογος θα μπορούσε να τα σκεφτεί διαφορετικά ούτε οι μηχανικοί ούτε οι μεταλλωρύχοι έχουν τόσο θεωρητικό μυαλό για να μας τα προσάψουν...!!!

caesar

Y.Γ. μην παραλείψω και το σχόλιο μου για το άρθρο σας.... μπορώ άνετα να το χαρακτηρίσω σαν εξαιρετική βλακεία...!!!

Ανώνυμος είπε...

O εν αναμονή χαλίφης στη θέση του χαλίφη φεύγοντας από το δασαρχείο είχε ένα φάκελο χαρτιά "δωρεά" του γνωστού ρουφιάνου. Λέτε στο φάκελο να ήταν οι υπόλοιπες δηλώσεις μετανοίας δασικών υπαλλήλων; Ε ρε γλέντια που θα γίνουν στην Αρναια.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Caesar γίνεται πραγματική κοσμογονία... Εκτός από φιλόλογους η εταιρεία προτίθεται να μας.. διαθέσει και... ψυχολόγους, για να δίνουν συμβουλές σε διαταραγμένες προσωπικότητες όπως λόγου χάρη εσύ και ο φίλος σου ο "dr.Death"...

Ελπίζουμε να εκτιμήσεις την παρεχόμενη υπηρεσία, που θα σου προσφέρουμε.

Απώτερος στόχος να σταματήσεις να χάνεις την ψυχραιμία, την ειλικρίνια και το αναμφισβήτητο επίπεδο, που έχεις όταν γράφεις σχόλια στο blog μας.

antieco είπε...

πολιτη γιατι λες ψεματα? δεν ηταν 40 ατομα μονο...περασα και ειδα, τους κοβω γυρω στους 2.000 -2.500(αθηνα 10000, θεσσαλονικη 8000, αρναια 2500) ...βουλιαξε η αρναια...ερε βασταγαρια που θελει ο κωλος τους...δεν φτανει που ειναι αυτοι αργοσχολοι και ρεμπεσκεδες, πρεπει να γινουμε ολοι,αι σσα περα ρε...οικολογοι της συμφορας

Ανώνυμος είπε...

η υπηρεσία αυτή ρε Γεωργαντζή θα είναι σαν τα 3 εκατομμύρια που δώσατε στον δήμο Αριστοτέλη??? χρήματα που δεν τα είδε κανένας δημότης πουθενά??? αυτό δεν αναφέρεις στην φυλλάδα σου??? εγώ προσωπικά δεν έχω δει κανένα έργο ΠΟΥΘΕΝΑ στην περιοχή του δήμου μας..!!
Δυο τινά συμβαίνουν εδώ...η τα δώσατε στον δήμο και τα φάγανε ή παραμυθιάζεται τον κόσμο μέσα από την φυλλάδα σας. Με πια διαδικασία δόθηκαν και που...πια έργα έγιναν και πότε, με τι παραστατικά και που έχουν κοπεί αυτά...!!!και σαν δημότης του δήμου Αριστοτέλη που έχω όλο το δικαίωμα να ρωτώ για τον δήμο που ανήκω και δεν μπορεί ΚΑΝΕΙΣ να μου αφαιρέσει αυτό το δικαίωμα.... πια ειναι τα εργα που εχουν γινει οπως περιγραφετε στην φυλλαδα σας??? αν δεν έχω απάντηση σαν πολίτης αυτής της χώρας και του δήμου Αριστοτέλη θα ζητήσω την επέμβαση του ΣΔΟΕ όπως και τον ελέγχο από τους επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης για τον δήμο... γιατί σίγουρα κάτι μη νόμιμο κρύβετε κάτω από αυτό που δημοσιεύετε. τότε θα φανούν πολλά για το εάν η δημοσίευση είναι αναληθής η εάν από τον δήμο φαγώθηκαν αυτά τα χρήματα.... κοντός ψαλμός αλληλούια...!!!

caesar

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Αγαπητέ σχολιαστή λέμε και σε σένα, όπως έχουμε πεί κατά καιρούς και στον έτερο ομογάλακτο σου Caesar, ότι αυτό το μπλογκ δεν είναι το κυτίο παραπόνων της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός. Στηρίζουμε ολόψυχα το επενδυτικό σχέδιο, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα πρέπει να γινόμαστε αποδέκτες των όποιων ενστάσεων, παραπόνων και διαμαρτυριών έχει ο πάσα ένας. Τα τηλέφωνα της εταιρείας είναι γνωστά σ’ όλη την περιοχή, νομίζουμε ότι έχεις κάθε δικαίωμα να πεις εκεί που πρέπει αυτά που σε βαραίνουν. Κατα συνέπεια θα σε παρακαλούσαμε να αποφεύγεις απ’ εδώ και στο εξής να χρησιμοποιείς το βήμα που δίνουμε, ως ενδιάμεσο για τα ερωτήματα που έχεις να θέσεις ο ίδιος στην εταιρεία.
Απο ΄κει και πέρα αν θα ήθελες τη γνώμη μας, σου λέμε ότι κακώς δεν έχεις πάει ακόμη στο ΣΔΟΕ. Είναι μια κίνηση, που και τα δικά σου ερωτηματικά θα λύσει, αλλά και πολλών άλλων δύσπιστων ή κακοπροαίρετων όπως εσύ. Αμ΄ έπος. Αμ΄ έργον λοιπόν. Το γοργόν και χάριν έχει σ’ αυτή την περίπτωση.

Ανώνυμος είπε...

και κάτι ακόμα...
γιατί θες αυτά τα ερωτήματα να μην γίνονται σ αυτό το βήμα???
μήπως αυτά τα ερωτήματα είναι ενοχλητικά στην εταιρεία???
όσο για το από την στιγμή που δεν με γνωρίζεις είσαι πολύ μικρός για να με χαρακτηρίσεις έτσι...
για το θέμα της αποδοχής των ενστάσεων και των παραπόνων θα πρέπει να σου πω ότι όταν δημοσιεύεις κάτι εάν και εφόσον είναι αληθές.. δημόσια θα απαντήσεις και για τα ερωτηματικά που έχει ο κάθε πολίτης που αφορούν την περιοχή του... είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις διαφορετικά όλα αυτά που υποστηρίζεις είναι νομότυπα και όχι νόμιμα άρα χρήζουν την επέμβαση της δικαιοσύνης...!!!

caesar

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Caesar είσαι πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και μονίμως μπερδεύεις και εσύ ανόμοια πράγματα. Από το ΣΔΟΕ που θέλεις να πάς καταλήξαμε στο εαν πρέπει να αποδεικνύουμε εμείς ότι δεν είμαστε ελέφαντες σέ εσένα. Τον δεινό "κυνηγό" ελεφάντων.

Τό ότι δεν επικοινωνείς caesar, με όσους δεν ασπάζονται το φανατισμό σου το ξέρουμε. Το ότι είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε και κουβέντα μαζί σου, έναν άνθρωπο που δεν παραδέχεται τιποτα απολύτως και είναι έτοιμος να αμφισβητήσει τη δύση ή την ανατολή του ηλίου, αν αυτό κάνει καλό στον "αγώνα" τουι, τώρα το καταλάβαμε.

Λυπούμαστε. Ψάξε αλλού αργόσχολους.Δεν έχουμε χρόνο για να σπαταλούμε στου "κουφού την πόρτα"...

Ανώνυμος είπε...

η ψυχολογία λέει..πως το μισό της θεραπείας του ασθενούς είναι να αποδεχτεί το πρόβλημα του... εσύ γιατί δεν παραδέχεσαι το δικό σου πρόβλημα που έχει νομικά η εταιρεία σου και κατ επέκταση εσύ ο ίδιος που πάντα απαντάς με υπεκφυγές και προσβολές??? αυτό είναι έλλειψη επιχειρημάτων και ψυχραιμίας.. οπότε καταρρίπτεται ο ισχυρισμός σου ότι εγώ είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση...
δεν αμφισβητώ την δύση και την ανατολή αμφισβητώ την αυταρχική και παράνομη επιλογή σας από εσάς τους γενίτσαρους να καταστρέψετε τον τόπο που γεννήθηκα..!!!
εσύ βέβαια θα είσαι σε λίγο υποχρεωμένος δια του νόμου να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ..!!!
ααα αλήθεια... ξέρεις μήπως ένας αλαζόνας ελέφαντας πόσο φοβάται ένα σαν εμένα που παντού???

caesar