Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

Φώτο από βίντεο που τραβήχτηκε τα μεσάνυχτα
στις Σκουριές, όπου τα πάντα έχουν τυλιχτεί στις φλόγες
Δείτε πως παρουσιάστηκε στα αποψινά δελτία ειδήσεων των Αθηναϊκών καναλιών, το θέμα της πρωτοφανούς τρομοκρατικής επίθεσης, που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο εργοτάξιο των Σκουριών.
Το ρεπορτάζ του ΑΛΦΑ μπορείτε να το δείτε εδώ.


Το ρεπορτάζ του ΑΝΤΕΝΝΑ μπορείτε να το δείτε εδώ στο  2 λεπτό και 33 δευτερόλεπτο

Το ρεπορτάζ του ΜΕΓΚΑ μπορείτε να το δείτε εδώ

Το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ μπορείτε να το δείτε εδώ στο 53 δευτερόλεπτο

Σε νέα  ανάρτηση θα συμπεριλάβουμε και τα ρεπορτάζ των δελτίων της ΕΤ3 και της ΝΕΤ.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάχτας και ΜΜΕ στην υπηρεσία του κράτους του Μπόμπολα...!!!! βρήκατε την ευκαιρία μπομπολάκια να δυσφημήσετε την αντίδραση των κατοίκων..!! εδώ και χρόνια τα κανάλια γιατί δεν έλεγαν τίποτα???? μήπως τελικά είναι προβοκάτσια???? υπάρχουν αρκετές ενδείξεις γι αυτό!!!

caesar

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Caesar σταμάτα να είσαι τόσο κουραστικά προβλέψιμος. Δημόσια αυτοκριτική δε θα μάθεις να κάνεις ποτέ στη ζωή σου; Τι περίμενες να κάνουν τα κανάλια με το ολοκαύτωμα που έγινε. Να μην ασχοληθούν; Εργαζόμενοι λουσμένοι με βενζίνη και να μην ασχοληθούν; Ημαρτον ρε φίλε !

Επιπλέον δεν είστε οι κάτοικοι όλης της περιοχής, αλλά μερίδα αυτής και τέλος στη Ρεσπέντζα σε σχόλιο σου πανηγύρισες για την τρομοκρατική επίθεση υποκριτή Caesar...

Ανώνυμος είπε...

Ρε Σήζαρ γιατί κάνεις και τα λές έτσι; Σας άφησε μόνους ο ΣΥΡΙΖΑ; Δεν υπάρχει ούτε μια εφημερίδα του,δίχως να έχει δώσει ένα μονόστηλο για τη χάρη σας! Μη γίνεσαι Μάρθα Βούτση!

Ανώνυμος είπε...

ρε σεις γιατί τα κανάλια δεν ασχολήθηκαν με την τελευταία διαμαρτυρία μας που τα ΜΑΤ έπνιξαν τόσες χιλιάδες κόσμου στα χημικά γιατί δεν ασχολήθηκαν με τον κόσμο που τραυματίστηκε γιατί δεν ασχολήθηκαν με τους 14 συλληφθέντες?? για τα υπόλοιπα επεισόδια τα παλιότερα γιατί δεν ασχολήθηκαν καθόλου όταν είχαν σπάσει στο ξύλο τόσο κόσμο οι μισθοφόροι σας?? ποιοι είναι υποκριτές τελικά εμείς ή εσείς??? ντροπή σας μπομπολάκια....!!! ναι καταδικάζω την ενέργεια με την βενζίνη στους σεκιουριτάδες αλλά για την καταστροφή λέω ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ.!!!! πραγματικά την καταστροφή την χάρηκα πολύ!!!!

caesar

Ανώνυμος είπε...

μην ξεχνάμε και το άρθρο 120 του συντάγματος.... αυτό έκαναν τα παιδιά..!!!

caesar

Ανώνυμος είπε...

H γελοιότητα των διωκτικών αρχών με εντολές Δένδια....η σύλληψη που έγινε ήταν κατευθυνόμενη για να επωμιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ την όλη ευθύνη για τα γεγονότα στις σκουριές. Η μαρτυρία του φρουρού που μίλησε για τον συλληφθέντα < ηθικό αυτουργό > δεν ευσταθεί και καταρρίπτεται. Ντροπή για το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα ντροπή για τον Δένδια που μετά από την σύσκεψη που έκανε έδωσε αυτή την εντολή για να κατηγορηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο συλληφθείς είναι ΑΘΩΟΣ!!!!!!
Ο Πάχτας είναι ο ηθικός αυτουργός που έφερε την ελληνικός χρυσός στην Χαλκιδική και όχι ο συλληφθείς...!!!
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ σε ολους σας...!!!

caesar

Ανώνυμος είπε...

Caesar συνεχίζεις να είσαι προκλητικός. Δυστυχώς όμως αυτό που δείχνει ο λόγος σου είναι απόλυτα φυσιολογικό, καθώς είσαι γέννημα θρέμα του διαχαστικού κλίματος, που εγκαθίδρυσε στην περιοχή ο μέγας ηθικός αυτουργός, που δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο του ΔΣ της ΜΚΟ "Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων". Διαβάζω τα σχόλια σου και ειλικρινά ντρέπομαι και για λογαριασμό σου. Από την προβοκάτσια που έλεγες αρχικά ότι υπάρχει πίσω από την επίθεση των κουκουλοφόρων κατέληξες να μιλάς για εφαρμογή του άρθρου 12 και να λές ότι καλά έκαναν τα παιδιά. Λυπάμαι ειλικρινά για την κατάντια τη δική σου και όσων επιδοκιμάζουν τις απόψεις σου. Αυτά όμως συμβαίνουν σε όσους έχουν σαν σύμβουλο στη ζωή τους τον άκριτο τυφλό φανατισμό.

Ο καπετάνιος

Ανώνυμος είπε...

καπετάνιε διάβασε τι λέει το άρθρο 12 του συντάγματος...

Άρθρο 12
Οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνιστούν ενώσεις και μη κερδοσκοπικά σωματεία, τηρώντας τους νόμους, που ποτέ όμως δεν μπορούν να εξαρτήσουν την άσκηση του δικαιώματος αυτού από προηγούμενη άδεια.
Το σωματείο δεν μπορεί να διαλυθεί για παράβαση του νόμου ή ουσιώδους διάταξης του καταστατικού του, παρά μόνο με δικαστική απόφαση.
Οι διατάξεις της προηγούμενης παραγράφου εφαρμόζονται αναλόγως και σε ενώσεις προσώπων που δεν συνιστούν σωματείο.
Οι γεωργικοί και αστικοί συνεταιρισμοί κάθε είδους αυτοδιοικούνται σύμφωνα με τους όρους του νόμου και του καταστατικού τους και προστατεύονται και εποπτεύονται από το Κράτος, που είναι υποχρεωμένο να μεριμνά για την ανάπτυξή τους.
Επιτρέπεται η σύσταση με νόμο αναγκαστικών συνεταιρισμών που αποβλέπουν στην εκπλήρωση σκοπών κοινής ωφέλειας ή δημόσιου ενδιαφέροντος ή κοινής εκμετάλλευσης γεωργικών εκτάσεων ή άλλης πλουτοπαραγωγικής πηγής, εφόσον πάντως εξασφαλίζεται η ίση μεταχείριση αυτών που συμμετέχουν.

αυτό πάει να πει ότι μάλλον δεν διαβάζεις σωστά.. με όλο τον σεβασμό απέναντι σου...

caesar

καλό βράδυ καπετάνιε..!!!