Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

Εδώ και λίγα λεπτά έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα από το newsit.gr βίντεο που προβάλει αποκαλυπτικές εικόνες, από τα όσα έγιναν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο εργοτάξιο των Σκουριών. 

Το βίντεο είναι από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν μέσα στο εργοτάξιο και έχει διάρκεια 13 λεπτά.

 Το συγκλονιστικότερο κομμάτι αυτού του βίντεο βρίσκεται κατά τη γνώμη μας στο 5ο λεπτό, όπου φαίνεται ξεκάθαρα η ομηρία και το λούσιμο βενζίνης των δύο εργαζομένων, που είχαν βάρδια τη συγκεκριμένη ώρα στη φύλαξη του χώρου. 


Χωρίς πολλά άλλα λόγια δείτε και βγάλτε μόνοι σας φίλοι αναγνώστες τα συμπεράσματα σας.

Δείτε το βίντεο εδώ 

Ενω εδώ μπορείτε να ακούσετε σε ηχητικό ντοκουμέντο τις πρώτες στιγμές πανικού που επικράτησαν στο χώρο του εργοταξίου από την εισβολή των κουκουλοφόρων.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι έχουν να πουν τώρα οι παπαγάλοι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ, που βγήκαν από τα ρούχα τους χτές λόγω των διαρροών για το λούσιμο των δύο εργαζομένων με βενζίνη; Ας λουστούν τώρα με την αλήθεια και ας σιωπήσουν μια για πάντα. Λερώνουν και τον αέρα μας με το ψέμα, τη συγκάλυψη και τη ραδιουργία τους.

Ανώνυμος είπε...

Και το ΚΚΕ,που μιλησε για προβοκατσια.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Caesar δυστυχώς τα σχόλια σου δε μπορούν να δημοσιευτούν, εξαιτίας της ύβρεων, που περιέχουν. Αναφορικά με την κατηγορία που μας αποδίδεις ότι λέμε ψέματα σ΄ότι αφορά το βίντεο ντοκουμέντο και ότι δεν έλουσαν με βενζίνη οι κουκουλοφόροι που υπερασπίζεσαι τους εργαζόμενους, θα σε παρακαλούσαμε αφού πρώτα ηρεμήσεις να δείς το βίντεο στο 5ο λεπτό και μετά και ειδικότερα στο 5' 31", όπου φαίνεται ξεκάθαρα το μπετόνι που πέφτει από τα χέρια του κουκουλοφόρου. Caesar δε χωρά καμία αμφισβήτηση. Tο έχουμε δει πολύ προσεχτικά. Λυπόμαστε αν διαφοροποεί κάτι από αυτά που αρχικά είχατε θέσει σαν στόχο να καταφέρετε. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Ειλικρινά προσπάθησε να ηρεμήσεις και σταμάτα να είσαι σε παραληρηματική κατάσταση. Απο εκεί που μιλούσες για προβοκάτσια, έχεις πάρει επάνω σου όλη την επίθεση. Που οφείλεται αυτή στροφή;

Ανώνυμος είπε...

το μόνο που έχω να πω μετά απ αυτό το σχόλιο σου είναι πως έχεις πλήρη σύγχυση στον εγκέφαλο.. καιρός να μου προσάψεις και κατηγορίες για την επίθεση....
όσο για το σχόλιο μου δεν είχε καμιά υβριστική λέξη κατά συνέπεια αυτά που λες και γράφεις είναι καθαρά και μόνο παραπλανητικά για να αλλάξεις το νόημα όσων έχω σχολιάσει... γνωστή η τακτική σας από παλιά σ αυτό το θέμα..!!!!
αλλά δεν θα μου φανεί παράξενο αν μου προσάψεις και κάποια κατηγορία.. είδαμε το σημερινό γεγονός που τραβολογούσατε αθώο άνθρωπο με τις καταθέσεις των σεκιουριτάδων που όχι μόνο δεν ευσταθούν αλλά δυσφημούν κιόλας πρόσωπα...!!

caesar

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Caesar χαιρόμαστε που κατάλαβες το λάθος, που έκανες ως προς το βίντεο. Η μετατόπιση του ενδιαφέροντος στο σχόλιο σου σπάει τύμπανα απο τον εκκωφαντικό θόρυβο, που κάνει.Σ' ευχαριστούμε για την αναγνώριση του λάθους σου.

Ανώνυμος είπε...

μπορείς να γίνεις πιο σαφής??? εγώ δεν άλλαξα κάτι στο σχόλιο μου..το μόνο που έκανα ήταν διαπιστώσεις...!!! τα μόνα τύμπανα που έσπασαν ήταν τα δικά σου λόγω σύγχυσης στον εγκέφαλο σου...!!
εκτός και αν άλλα διαβάζεις και άλλα καταλαβαίνεις...!!!

caesar

Ανώνυμος είπε...

δικός σας άνθρωπος λέει πως δυο άτομα τους περιέλουσαν με βενζίνη και πως τους έσυραν στο έδαφος. αυτό ακούγετε στο 00:20 έως στο 00:34 στο λινκ που σου επισυνάπτω πιο κάτω.
εσύ υποστηρίζεις πως στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στο 5:31 έγινε αυτό.
εγώ δεν βλέπω πουθενά στο 5:31 να περιλούζουν κανένα αλλά ούτε και να τον σέρνουν για αρκετά μέτρα στο έδαφος όπως λέει ο σεκιουριτάς. άλλο ένα ψέμα σου που καταρρίπτεται...
δες τι υποστηρίζει ο σεκιουριτάς και πως βγαίνεις ψεύτης κι εσυ και ο σεκιουριτάς

http://youtu.be/3eIZRX8vN18

caesar

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Caesar είσαι άξιος συγχαρητηρίων. Δείχνεις και δίνεις ένα πολύ καλό παράδειγμα σ΄όλους αυτούς που μέχρι χθές (όπως εσύ)τρέφονταν από νοσηρές αντιλήψεις και σκέψεις και αν μη τι άλλο μας έδειξαν ότι δεν έχουν κανένα σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή. Η αυτοκριτική σου ειλικρινά τα σπάει. Συνέχισε σε παρακαλούμε έτσι.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Επίσης φίλε caesar το ότι δεν βλέπεις είναι πρόβλημα δικό σου και του οφθαλμιατρου σου!

Ανώνυμος είπε...

Σήζαρ είσαι ξεδιάντροπός και χυδαίος που καλύπτεις αυτό το αίσχος που έγινε. Τίποτα άλλο.

Ανώνυμος είπε...

συνέχισε έτσι να με κατηγορείς ασύστολα... αποδεικνύεις πόσο λίγος είσαι...!!!
όταν επισημαίνω γεγονότα και τα αποδεικνύω τουλάχιστον να έχεις τον αντρισμό να απαντάς πάνω σ αυτά και να τα στηρίζεις με επιχειρήματα...!!!
είπαμε είναι γνωστή η μέθοδο σας της διαστρέβλωσης της συκοφάντησης και της κατασκευής κατηγοριών..!!!

caesar

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Caesar και πάλι μπράβο σου! Έχουμε μείνει άναυδοι από τον "όγκο" και την "ποιότητα" των αποδείξεων, που μας παρέχεις. Οτι λές δεν επιδέχεται αμφισβητησης... Στα δάχτυλα σου την παίζεις την αλήθεια!

Ανώνυμος είπε...

μπορείς να αντικρούσεις αυτά που λέω και άσε τις εξυπνάδες που λένε παιδιά 8 χρονών...!!!

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Προτιμάμε την παιδική αθωότητα από τη δική σου καλά κρυμένη βαρβαρότητα!